Отговори
# 600
И заваляха бебешоци малки и сладки Heart Eyes

# 601
  • София
Мами, тъй като бебчетата започнаха да се появяват аз се зачудих - ще си имаме ли вестителки както съм виждала в другите групи или не?  newsm78
uBu стискам палци!

# 602
Здравейте!
Минавам набързо, за да кажа, че мен вчера ме изписаха. Видях Даяна. Прекрасна е! Heart Eyes Толкова е малка, а толкова съвършена. Heart Eyes
От днес вече е извън кувиоз, храни се добре, от вчера е започнала да наддава по мъничко, след като беше свалила малко грамове, но е в много добре, даже бих казала отлично, състояние! Heart Eyes
Надявам се, че до края на месеца ще се гушкаме вкъщи! Praynig

Честито на новите мами! Да са здрави бебетата и много да ви радват! Hug

Иви, стискам палци да удържиш колкото се може повече и всичко да бъде наред с човечето! Praynig

# 603
Ивиии, палчета и от мен! Леле, много се вълнувам! И сега се сещам, че всички документи са ми в док, направление нямам още, чак на 24 съм пак на ЖК, а док от утре е в отпуска. Ами ако има изненада, какво правя? Някой да е наясно? newsm78

# 604
  • София
 Ехааааа, днес доста плодовит ден!:)

Честито на Skuill, честита рожба Калоян! Прекрасно име - да ви е жив и здрав. Какви мерки има само предвид колко по-рано е решил да се появи...Браво! Simple Smile   bouquet

Честито и тук на Хриси - найj- искрено благопожелания и за нейното мъниче!   bouquet

Някои бебчета доста избързват, други пък не искат да излизат навреме....всяка мама с късмета си! Simple Smile

Куини, радвам се, че и с Даяна вс  е наред!

Ubu,   стискам палци за възможно най-добро развитие на нещата и ще чакаме новини.

Аз също съм доста спокойна. Хич и не мисля за раждането  - каквото дойде. На дъщеря ми се покарвам, но не го отдавам на хормоните, а на възрастта й. Опитва се да отговаря и гледам да парирам нещата в зародиш. Щом остаа сама (тя ще остане за месец в Бургас), ще ме хванат лудите и мен.

В този ред на мисли, във вторник вечер се прибирам в София и в сряда сутрин влизам в 2а градска за малко изследвания. Драстична разлика -   един ден на шезлонга на брега, на следващия ....на кушетка в болница, но няма как.
И като изляза, и аз ще започна да се подготвям лека по лека.Някак си съм уверена, че преди 13-17 август все ще сме 2в1! Simple Smile

# 605
Августовските кореми, раждат бебчета засмени!

Август кой ли ще дочака, от юли още сме в атака!

Тези ги откраднах от предишни теми!

# 606
Момичета, бебетата са вече 5. Една от мамите похвали във ФБ. Simple Smile
На мен ми се губят две бебчета  Rolling Eyes, ама нали не съм във ФБ, споделяйте и тук, че и ние да знаем.
Още сме едва 10 Юли. а Августовите бебчета заваляха. Ех, да са живи и здрави!
Бебчета не бързайте, че ние се притесняваме така като излизате рано, рано Simple Smile
Ох...може и аз да се включа...приеха ме с разкритие и контракцции...дано удържа фронта Sad((
uBu дано да е фалшива тревога, стискаме палци.  Hug

# 607
Squill честита рожба,да е жив и здрав и много да ви радва Simple Smile

Анабела,мен може ли някой да е добави на първа страница със термин 27.09 и сини гащи Simple Smile,въпреки че не съм за тази група ,тук пиша само,защото ми харесват темите които се обсъждат и тона който спазват членовете,а и няма напрежение Simple Smile

# 608
  • Варна
Иви,стискам палци мила!
Куини, Hug Hug Hug

Ах,тея бебчета неискат да чакат август,искат да са рачета! Grinning
Аз днес преключих с покупките,всичко ми е на лице вече.
Останаха само едни памперси.

# 609
Иви, стискаме палци всичко да е наред  Hug

# 610
  • Sofia
Честито голям младеж на Squill, все така да си расте Simple Smile

uBu
- дано удържите положението възможно най-дълго  Simple Smile

Queen E -   bouquet

На мен ми е много леко на душата сега като (най-накрая) баткото успя да се задържи на ясла и съм доста по-спокойна с глупостите му  Mr. Green . Уви, следващата седмица ще му е последна, за да довърша с почистването и приготовленията. После какво ще се правим по цял ден докато родя, незнам... Той ще си иска играта и търчането навън, а мен доста ме заболява кръста ако ходя / стоя права повечко... Но не ми се рискува да домъкне някой вирус в последния момент, а и имаме да лекуваме (надявам се за последно този сезон) едни проклети сополи  #Cussing out

# 611
Пуууу,е гати безсънието,много тъпо.
А на сутринта не ми се става и ми е смотано и глава ме боли,а детето си иска своето,нали не ходи сега на ясла,че сме ваканция и той подивява.

# 612
Здравейте   bouquet
Благодарим на всички за пожеланията  Hug
Страшно се радвам да чуя добри новини за малката Даяна!!!

А сега за раждането- терминът ми беше за 1ви август, но бебчо си вървеше големичък и затова избрахме дата за секцио -21.07. Аз, обаче, все си мислех, че ще изпревари, предвид размерите Simple Smile на майка си се е метнал  Whistling
Та...всичко изглеждаше нормално, в четвъртък вечер се разхождаме с една приятелка в паркаи от няколко места ми казват познати - ооооо, коремът ти се е смъкнал, скоро ще раждаш  newsm78 това пък как го виждат??
Както и да е, прибрах се, сготвих, изчаках ММ от работа и си легнахме. Точно в 2 часа започнаха контракции на 4 минути  Shocked , за 1 час успяхме да се доберем до болницата, която е на 40км от моя град, в 3 часа вече имах непоносими болки. Много бързо се сформира екип, за което съм безкрайно благодарна, и в 4ч е проплакал моят малък голям мъж   Blush Днес вече се надявам да прекарам повечко време с него Simple Smile
И това е! За майките, които очакват първа рожба - не е клише - всичко се забравя щом видиш малкото човече.

# 613
  • София
Squill, Честит син! Да е жив и здрав, много послушен, умен и щастлив! Бързо възстановяване на теб ти желая и безброй щастливи мигове с малката душичка!

Queen E   Hug  Браво на малката Даяна! Дано все така добре да върви и скоро да си я вземеш при теб в къщи, да се гушкате на воля! Борбена девойка ще е - нищо да не й се опира в този живот!

uBu, дано всичко е наред и при теб!  Praynig  Пиши, когато имаш възможност как се развиват нещата.

Кейтлин, добре дошла и от мен! Тъкмо ще знаеш какво те очаква, като имаш информация с месец напред  Wink 

irina_a, направо си те представих на шезлонга! Искам и аааааааааз!!! Толкова го обичам това море, но тази година ще го пропусна  Sad  Добре поне, че нашите заведоха малкия за 2 седмици да се порадва! Милото, не е искало да си тръгва накрая (той е свикнал по 2 месеца да е там), но... такъв е живота  Simple Smile  Лек път на теб и дано имаш добри новини от тези изследвания!!!

# 614
ДУ момичета!! Hug
Безсънието отново ми е приятел! Може би защото бях сама- майка ми е при баба и дядоми,а ММ му свърши отпуската! Или на някаква психо основа,защото съм сама.....ейй спала съм няколко часа,разпокъсано,и чааак когато ММ се прибра поспах 2-3 часа непробудно,луда работа! А и малкия само чака да отида ди 00 и като се върна в леглото почва със съпротивата- на коя страна трябва да лежа  Blush
Много се радвам че мамите с вече появилите се бебоци са добре! Ама все пак дръжте ни в течение,как сте ,какво правите- че на доста от нас ни е за пръв път и леко се шашкаме така,като няма ни вест ни кост толкова време! Hug
Е аз ще се опитам да изляза на разходка,да взема разни неща и да почвам с готвенето - хубав ден на всички,бъдете + (позитивни)!
Иви- дано всичко е наред!! Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт