Отговори
# 615
Здравейте, мами. Бях на консултация. Док каза, че плацентата ми била узряла и че бебка сигурно ще иска да излезе по-рано. Термина ми е на 25.08. Та да си кажа честно доста се попритесних, защото знам, че при зряла плацента бебо не се храни пълноценно. В момента е 1800 гр и док каза,  че е ок, ама аз мисля, че е малка за 33та към 34та седмица. Иначе тя не спира да бушува. Толкова е дейна. Само се премята и прави задно салто и акробатика в корема ми  Joy

# 616
Добро утро  Simple Smile

Иви, как си? Надявам се всичко е наред при теб  Hug пиши когато имаш възможност

Куини, радвам се че се включи с новини за малката. Толкова мило ми стана като я описваш  Hug още малко търпение и ще се гушкате по цял ден вкъщи.

Squill, Калоян е нямал търпение да ви види  baby_neutral

# 617
Аз също не мога да се наспивам през нощта,често ставам да ходя до тоалетна и от вчера бебо само се върти,надявам се да не направи някоя беля от това въртене,малката е много щастлива и постоянно ми прегръща корема за да види дали рита бебето,а то сякаш я усеща и веднага започва с ритничетата.

Мамите с бебета с малка разлика може ли да ми кажете как стоят нещата с майчинството,знам че става 50
% за първо дете след като взема 45 дневния болничен,но незнам аз трябва ли да ходя до социалните

# 618
ДУ и от мен мамчета   bouquet
Куини радвам се че писа... малко от малко да се успокоим другите  Hug Сега да минава бързо времето и да се гушкате с малката принцеса  Heart Eyes
Иви не е писала какво става с нея.. дано всичко е наред ... Най-много да е следващата мама  Sunglasses
И аз не можах много да спя като хората .... цяла нощ съм мислила колежката на ММ .... случи им се нещо ужасно и мислите ми постоянно бяха в това събитие ....  Cry Но ММ почива днес и утре и времето си е само за нас ...... ще си релаксираме, ще си помагаме за някой довършителни неща вкъщи .... Обичам си го  Heart Eyes
Имам чувството, че и аз ще родя съвсем скоро ... не знам може би другата седмица .... няма да имам нищо против честно казано вече съм нетърпелива да се видим най-накрая с малчо  Heart Eyes
Е хубав уикенд момичета .... а да забравих вече официално почвам 38-ма седмица .... последните 2 от бременността  Crazy

# 619
Добро утро момичета! Леле какво става... ей, аз не съм готова още! Не, че някой ще ме пита като тръгне госпожицата! Страхотни бебета, страхотен малък Калоян! Чак немога да повярвам, че нещо такова може да излезе от мен! Аз днес съм решила малко глезотийки - коса, маникюр и т.н, че като гледам може да ми е за последно!  Simple Smile
А аз ли не разбрах нещо или...? Пет бебета? Кои са петте, някой ще обобщи ли?

# 620
  • Варна
Squill честита рожба! Да расте здрав и весел, и вие покрай него  Grinning
Куини, сега вече звучиш позитивно, радвам се че си видяла Даяна и дано скоро сте си вкъщи!

Аз от безсъние не страдам, но снощи но 3 часа не можех да заспя...като започнаха едни болки в областта на кръста и яйчниците  Shocked Shocked Така се шашнах, и то най вече за това, че дрешките не са изпрани още и с лекаря имам среща този четвъртък, така че ако стане нещо преди това ще съм без екип. Пък и имам още 2 дни до 9-ти месец  Laughing Но пих 2 Ношпа и ме е отпуснало явно, та преди 15 минути се събудих Laughing

# 621
Пиша веднага,още съм тук с разкритие.Изживях кошмарна нощ и съм с повръщане и разстройство.Не могат да ми спрат още контракциите,и честно да ви кажа иска ми се да излиза мъничката вече,просто аз съм явно враждебна среда и я побърках с тази бременност.Не ме следят за разкритие ,за да не стане по-голямо,но може да изтекат водите и затова следим.нещата....

# 622
Squill и Хриси, Честити детенца, да са Ви живи и здрави, да растат мноооого обичани и щастливи   bouquet  bouquet  bouquet Моля Ви, споделете под каква упойка са минали ражданията Ви? Много съм в чуденка за тези упойки и по- точно дали мога да издържа без такава. Моята беба също върви по- голяма за възрастта си- в 35- та г. седмица беше 3100гр., та не знам дали ще издържа нормално раждане без упойка.
Такива новини ме карат да се усмихвам, че напоследък ми е доста трудно това. Лекарката, с която имах уговорка излезе в отпуска, а така ми е притеснено да не тръгна да раждам точно сега, че ще съм и без екип. newsm78. Моля се беба да се задържи още малко. Освен това и на мен пръстите на ръцете и краката са ми подпухнали от няколко дни, та се притеснявам от прееклампсия и съм реших да отида на преглед при непознат лекар, само и само да ми е по- спокойно.
Много усмивки на всички момичета, дръжте се че още малко остана. Wink

# 623
  • София
Ахххх, uBu! Каквото е писано, това и ще стане. Убедена съм, че ако става по този начин, значи има защо ...

Моето бебе е много активно от 2 дни, направило ми е вътрешностите на пихтия. Мога да кажа, че изобщо не спи през нощта. През деня като че ли е малко по-спокойно .... Ако не ме рита, просто се изпъва.  Rolling Eyes А ритне ли ме, разтриса дивана, на който седя, или спалнята. Може ли едно момиче да има такъв здрав шут?!

Куини, чакаме снимки! Simple Smile

# 624
  • Варна
Моята бебка от два дни е по-мързелива. Rolling Eyes
Мечтичка,и аз си мисля,че съвсем скоро ще си ти наред. Grinning
Иви,хванала си някъв летен вирус,бързо да се оправяш,много е кофти.
От няколко дни и аз имам някви болки ниско.За сега нищо не пия.
Purblanka,и аз днес съм решила да се подстрижа и боядисам.

# 625
  • Варна
Ох момичета сега вече здраво съм се сдухала. Мисля, че ми пада тапата, от снощи забелязвам на 2 -3 пъти да ми изтича много гъста слуз (извинявам се, гнусничко е  Embarassed) но е по скоро бяла, без кръв.
И тези болки от време на време...колко може да продължи най-много тази подготовка, дали да звъня на док?  ooooh!

# 626
Здравейте момичета,
рядко пиша, че си имам работа , но ви следя редовно.
Честито на майките и новите бебоци!
Куини радвам се , че бебка е добре, смятам че скоро ще качи достатъчно за да я изпишат!
Сикрет , Дори и да е тапата това (макар че имам спомен , че не беше прозрачна) може да си изкараш без нея до термин , виж води ако изтекат- веднага в болницата

# 627
  • Варна
Тапата не е ли кафеникава? Embarassed Rolling Eyes

Наде,  newsm59  Gift  party023  cook newsm38  ura dance

# 628
shhht.secret, чувала съм, че като ти падне, може и след 2 седмици да родиш, но за да си спокойна, звънни на док, да те успокои! Simple Smile

Иви, дано това да е било страшното и да няма повече такива моменти, че точно сега на целия дискомфорт, само това липсва!  Hug Hug

Моето бебе днес не се обажда, ама никакво и забелязах, че това е трета събота подред, в която така затихва. Явно е разбрала, че е почивен ден и решила да го спазва!

Леле, момичета, май се превръщаме в юлска група!

# 629
Привет и от мен днес!

Наденце - честит рожден ден  newsm51 newsm67 да си жива, здрава ти и най-любимите ти хора около теб, защото споделеното щастие е истинско щастие!   bouquet

Иви - ще се молим всичко да е наред, дано се стабилизираш, това е наистина някакъв вирус според мен дето го описваш...... ще очакваме включване, когато можеш, разбира се!

diana.88 твоят бебок явно ще спазва от малък Божиите заповеди за почивка в съботния ден  Wink ама лошо няма  Laughing

Тайничка - тапата мисля че не трябва да е бяла  Thinking... нормално е в тоя период течението ти също да е засилено, особено ако слагаш и някакви глобули... Успокой се, всичко ще е наред, почивай  Hug

Мечтичка, ей затова вече не гледам и новини - заради лошите новини които постоянно дават по тях, и после ги мисля по няколко дни... Confused я вземи да мислиш за дрешки за бебка, за  новите покупки и ей такива нещица, и без това щом си в 38 седмица си на прага... Laughing

Кейтлин, не разбирам въпроса ти за майчинството - на колко годинки е първото ти дете и ти от работа ли си излязла в майчинство, или за него взимаш от социалните?

Общи условия

Активация на акаунт