Отговори
# 630
  • Пловдив
Diana.88, хахаха почивен ден! Много ме разсмя!

Наде, и от мен Честит Рожеен Ден! Да си много щастлива!   bouquet

Иви, стискам ти палци да удържите положението и летния грип бързо да отмине!

Purblanca, 4 от бебетата са записани на първата страничка в темата и има още едно бебче на мама Маринела в групата във ФБ, но не й знам ника тук.

Куиини, радвам се, че малката върви добре и не се съмнявам, че е голяма красавица! Скоро да си я гушкаш вкъщи!

# 631
  • И аз не знам къде
Наде честит рожден ден и от мен. Бъди жива и здрава и сиулна да си гледкаш бебока  Wink   bouquet
Куини много хубаво,че си видяла своята малка принцеса.     babyuu
Иви късмет,стискаме палци всичко да е ок и лошото да е отминало.
Сикрет тапата е примесена с червеникави или кафеви нишки. Това гъсто бяло и аз го имам и не знам дали не е някоя инфекция  newsm78
Squill честито бебче. Браво на теб какво голямо бебе си имаш  smile3525
Хриси честито бебче и на теб.
Кейтлин добре дошла и от мен.
Аз се записах в болница,сега се перат дрешките за новия член на семейството, за да мога да преценя какво трябва да купя. Ще си стегна и чантичката за болницата.

# 632
  • Варна
Благодаря за мненията, успокоихте ме леко Simple Smile
Аз четох, че не винаги има кръв...затова се шашнах. Не е инфекция, защото тези дни превих изследване...
Явно тялото започва да се подготвя, но дано задържим още 2 седмици поне.
За всеки случай изпрах дрешките и сега съхнат hahaha prostor

Наде  bdbaloni

# 633
Аз съм подготвила дрешките , но няма да ги пера , като вляза в болницата мъжа ми или по -вероятно майка ми ще се погрижат . Даже с предната бременност нищо не бях купувала преди раждането , сега имам цели две шишета и комплектче за изписване  Grinning .Но за легло и дума не може да става - мъжа ми е супер суеверен и само съм си го избрала , той ще го купува докато съм в болницата . Ама понеже имам почти всичко от баткото  -общо взето съм си готова , изпрах стола за кола , че мислех че ще отнеме време да се изсуши - в тия жеги за един ден беше готово.
Аз имам често неболезнени контракции , ама ми се струва , че ако не  съм секцио пак ще си пренося . Лошото  е , че това бебе върви твърде едро , не знам как ще излиза  Sick

# 634
Здравейте, момичета, чак сега стигнах да седна и да ви изчета!   bouquet
От 8-ми съм в 45-дневен болничен...
Вчера бях на ЖК - малката е 2400гр, разположена "идеално" (по думите на лекарката ми) - главично и с гръбчето напред, води и шийка са супер, въобще - всичко е много добре! Даде ми куп задачки до края на месеца - да проведа едно лечение на една гъба, да ида на очен, на тонове, кръвни и урина и накрая една микробиология, да видим дали се е повлияло лечението. Освен всичко това ме очаква купуване на легло + пазар на дребни вещи за дома и свекървата си е взела една седмица отпуска, за да ми помогне с прането на завеси, килими и миене на прозорци от другата събота. После започвам прането на количката, столчето за кола, дрехи и всичко друго текстилно... Та, очертава ми се интересен месец, дано малката да си стои на топличко вътре и да расте  Praynig Имах си предчувствие че ще подрани 1-2 седмици, но сега малко се разколебавам, защото за разлика от батко си, тя върви точно в седмиците си, а той винаги беше седмица напред в размерите... Но живи и здрави, каквото и да стане  Heart Eyes
Честит рожден ден на Надето!!! Всичко най-хубаво, леко раждане и много семейно щастие!!!  Hug
Алтимира, добре дошла! И моят термин е тогава! Simple Smile Момче или момиче чакате? Simple Smile
Squill, честит голям младеж! Да ви расте здрав и много много щастлив!  Hug
иВи, стиснати палци!  Hug
Куини, прекрасни новини и от вас! Надявам се и ти да се чувстваш все по-добре! Стискаме палци малката принцеска да се прибира скоро!
Кейтлин, същото е и при нас - малкия постоянно ми вдига блузата да "беби гал гал", да я целува и прегръща, всичко й дава... дано има такъв мерак и след като се роди. За ходене до социалните - не съм наясно. Знам че се подават някакви декларации при работодателя...  Thinking
gazella53, лично моето мнение за упойката е, че ако това ще те накара да се чувстваш по-спокойна и по-уверена по време на раждането, то е по-добре да я сложиш. Аз като раждала без упойка (нормален на размер младеж - 3500) ще кажа - да, изтърпява се без упойка, но аз и за миг не съм имала притеснения за това дали ще изтърпя болката или не...
Сега чакам гости - брат ми и снаха ми - ще ги карам да разделим бебешките дрешки на Никола, че вчера са им потвърдили, че все още няма нищо стърчащо при тях (тя е бременна в 5 месец) и ще ставам да пооправя, че все едно е паднала бомба у дома  Joy
  bouquet  bouquet  bouquet

# 635
Наде  newsm59 Tada Жива и здрава и най-вече здрава мама и бебе на финал   bouquet
Бубс ти си герой ... ей на такива мами се възхищавам  Peace пък и така успокоявате първескините като мен  Rolling Eyes
Сикрет и моето течение се увеличи от 2 седмици така че предполагам е това .... ако е тапата би трябвало да бъде по-различно по някакъв начин  newsm78 А ако е инфекция трябва да е придружена и с други симптоми ... поне така си мисля  Thinking
Тай права си  Peace Ще гледам по-оптимистично от тук насетне  Hug
Янче ще видим ще видим  Sunglasses Да не и ти да си следващата ....  Whistling
И аз имам всеки ден болки ниско долу, понякога на целият корем, понякога все едно като преди Ц ..... и кръста ме почна ... абе скоро ще да е ....  Whistling Не помня коя мама беше казала че се превръщаме в Юлска група май май  Rolling Eyes

# 636
  • Варна
Може,може!И аз вече не съм сигурна дали ще дочакам датата за секциото.

# 637
  • Бургас
ДД Grinning
Мерси за пожеланията момичета Hug Heart Eyes
Днес и ние бяхме на плажче- пъъълен релакс  Sunglasses
После взехме в къщи на Никол приятелката и тази вечер ще дойдат
родителите и да полеем с биричка рожденичката - мен Wink
Много бях атрактивна на плажа-радват ми се хората колко съм обемна Joy
утре ще накарам да ме фотат и ще ви се покажа Grinning

Тайни това бяло течение идва от разтягането на таза и подготовката на тялото-
тапата е тъмна ,с кървави нишки и тн. тъй че имаш време  Peace

Бубси браво за "идеално" разположената госпожичка Wink

red_violet и ММ е много суеверен,но сега някак си овладява импулсите и не ми си пречка....
утре ще изпера дрешките и чаршафчетата на беб.През седмицата трябва да взема шишета и залъгалка и съм готова.

Газелка ,ако упойката ще те направи по-спокойна  ,мисля че е хубаво да си я осигуриш Peace

Мечтичка напредваш  Wink скоро те стигам Wink

Отивам да спретна нещо за гостите  chef

# 638
  • И аз не знам къде
Аз раждах с месна упойка,но усетих малко болка. За епирудрална нещо не мога да се навия.
Момичета каквото съм пъзла и като видя кръв припадам, за първи реших, че ще изгледам цяло клипче с раждане на бебе  dont главата ми се врътна хем го превъртах. Разбирам защо ММ не иска втори път да присъства на раждането.  Sick

# 639
  • Дупница
Nedialka_81  newsm59 newsm38  Gift

# 640
Наде, честит рожден ден! Здраве, семейно щастие и бебчето за финал   bouquet  bouquet  bouquet
За падането на тапата и аз доста се позамислих като ви прочетох, но не е това. Моето си е течение или нещо подобно, нищо че преди седмица спрях макмирора, има подобрение, но течението си го има пак  #2gunfire Чудя се дали док трябва да ми пуска още една микробиология или това бяха изследванията в деветия  newsm78
Наистина много ме интересува за епидуралната, ако някоя от вас е раждала така да каже   

# 641
Наде, честит рожден ден и от мен   party023  Бъди здрава, лъчезарна, много обичана и съвсем скоро горда мама на едно здраво пухкаво бебче   bouquet

# 642
..............................
Наистина много ме интересува за епидуралната, ако някоя от вас е раждала така да каже   

аз съм раждала с епидурална, упойката е съвсем лека, не се усеща, няма странични ефекти, в пълно съзнание си и усещаш напъните, но не и болката. Живот и здраве задължително пак с нея ще раждам. Между другото, докато ми я сложат /чакаха 5-6 см разкритие/ си беше голям зор от болките...но и моя праг на търпене на болка е доста нисък  Crazy за мен беше голямо спасение тая упойка. Но който може го може  Laughing

# 643
  • София
И аз раждах с епидурална. При правилна дозировка се изключва само болката, както пише tai, подвижен си, усещаш си напъните, само не те боли  Peace

# 644
Благодаря ви Тай,Анабела и аз така мисля да раждам, ако всичко ще е наред за нормално, то ясно, че болка ще има, все пак мама лесно се не става  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт