Отговори
# 645
ДУ, Момичета!  Hug
Видяхте ли във ФБ? Имаме си още една мама!  Party

# 646
Добро утро и от мен!   bouquet
Множим се! - така казваше шефа ми, като направи равносметка колко са бременни и в майчинство в офиса  Laughing  Blush
Някой беше попитал за "вестителки" - тъй като не съм наясно - може ли да споделите какво е това... Виждала съм в други теми, но не съм запозната  Embarassed  Whistling Peace
Желая ви хубав ден на всички!   bouquet

# 647
ДОбро утро Simple Smile.

Вестителката е една от нас, на която се обажда тази, която е родила Simple Smile. Но при положение, че вече 99% сме със смартфони, от които директно пишем в групата или във форума, незнам дали има нужда да ангажиране някоя от нас с тази задача Simple Smile.

Честито и на новото мамче, което съобщи във ФБ.  Да сте здрави и много много щастливи и палави. Hug
 А аз си мислех, че с планирано секцио за другата седмица ще съм първа в групата с бебета Simple Smile Simple Smile

# 648
Честито на всички мами ! Hug
Да са ви здрави, щастливи и много игриви малките съкровища !  baby_neutral
Bubs, много се радвам, че станахме три с термин 22 август. Нашето човече е момченце.

# 649
ДУ и от мен мамчета   bouquet
Хммм честито на новото мамче ... да са живи и здрави и бързо да се прибират вкъщи  Hug
Яко започнахме да "изпопадаме" от списъка с "бъдещи" и ставаме "настоящи" мами  Heart Eyes
Аз също искам упойка независимо каква .... до колкото се знам от паниката може да ме боли повече отколкото си мисля, въпреки че имам според мен висок праг на болка ... инжекциите попринцип не ги усещам, не ме е страх от взимане на кръв .... вижте обаче кола маската там долу ....  Crazy  hahaha

# 650
Добро утро и от мен  Simple Smile надявам се снощи не е имало много будуващи. Аз напоследък си поспивам доста добре, така че не мога да се оплача. Е, ставам по 5 пъти поне до тоалетна, но свикнах вече  Laughing

Мечтичка, и аз мисля да се възползвам от епидуралната упойка. Като бях на срещата с анестезиолога ми казаха, че в болницата в която ще раждам 97% от жените раждат с упойка. По едно време си мислех да пробвам без, но сега започва да ме хваща шубето и го отхвърлям като идея Laughing

Бебета започнаха да валят и при нас. Аз днес вече започвам 9ти месец и направо не мога да повярвам как мина времето. Искам много скоро да си гушкам бебо  Heart Eyes

# 651
Здравейте мамчета!!!
От началото на Б се старая да се движа повече( в най- добрия случай,както преди) и поради тази причина всяка сутрин имам един маршрут,тук в " махалата"(аз съм в старата част на ОКупел) но напоследък ми е доста трудно,особено на финала,въпреки че не вървя,а се трътлям Simple Smile При вас появи ли се подобна умора и кога,аз съм в 33гс+1ден. Също така да споделя,че и аз имам такова течение,но бях предупредена от док че то така или иначе ще се усили накрая,важното е да не е със странен цвят и мирис,тогава може да са гъби!а за тапата,трябват кървави или кафяви жилки! И имам много важен въпрос,колко най- ниско сте усещали бебовците?! Моят ужким е главично разположен,но снощи усещах с ръка ниско на корема как бута и мърда това момче  Blush на нивото на тазобедрените стави! Досега винаго ме е бутал все нагоре около ребрата и под тях в ляво,та....снощи се видях в чудо.А движенията и на предишните места си ги има!
Е това ми бяха интимните терзания  Blush baby_neutral baby_neutral бебо не прощава вече Simple Smile

# 652
При мен е доста ниско, не знам дали има накъде повече. Като хълца го усещам като пулсиране долу на срамната кост или направо отдолу. Сигурно притиска някакъв нерв, надали е чак толкова ниско, но си е притеснително. Започна отпреди 3 седмици - 31-32-ра. Точно както го описваш е, като реши да шава "целия" се усеща и в ребрата, и отстрани, и ниско долу. Така се ориентирам колко е голям и как е застанал.

# 653
Благодаря ти,явно не съм само аз с тези усещания,а и това с хълцането- знам за какво говориш,но не знаех че е хълцане точно!

# 654
  • И аз не знам къде
А има ли подробности за новото бебче,че тези които нямаме фейсбук няма как да разберем.

# 655
гръмотрън, аз уж много ходя, но от сряда насам не мога и 10 минути да издържа навън. Освен това не мога да нося нищо повече от чантата ми, защото се напрягам и усещам тежест ниско долу.   Мисля че е от жегата, дано другата седмица наистина да е по-прохладна.

# 656
А има ли подробности за новото бебче,че тези които нямаме фейсбук няма как да разберем.
Момиченце на мама krisstar, нормално раждане. Дано няма нищо против, че вместо нея,  споменавам тук, но много се вълнувам!  Simple Smile

# 657
  • Варна
Момиченце на мама krisstar, нормално раждане. Дано няма нищо против, че вместо нея,  споменавам тук, но много се вълнувам!  Simple Smile
Да е живо и здраво!
Дианче,ти ще познаеш накрая,че ще станем юлска тема Grinning!

Red Iff ми се губи.Отдавна не е писала!Тя беше за юли,как ли е?

# 658
Здравейтееее, ама много бебета, много нещо, няма да изброявам поименно да не изтърва някои мама и бебенце, пожелавам на мамите бързо възстановяване, а на бебенцата да са здрави, да растат много щастливи и усмихнати, да имат щуро и незабравимо детство   bouquet
Ние се завърнахме от Боровец, мисля че ми беше последното пътуване за удоволствие, нещо ми дойде повечко пътя, но пък си изкарахме много хубаво, по-добре беше от морето на 100%. Да се поФаля, че ми казваха всички, че изглеждам много добре за средата на 8 месец и, а като им казах, че съм качила около 15 кг ги застрелях  Laughing  ааа и съм изглеждала като типична бременна с момче, каквото и да значи  Crazy
Хайде хубав ден от мен да разопаковам багажа  Tired

П.П. Ама наистина много бебета  Crazy В темата на дъщеричката ми, тя беше първото бебе, което се роди и то към края на 36 седмица  Crazy

# 659
Честито на новата мама   bouquet  bouquet да са живи и здрави и много щастливи.
Аз също гледам да се движа, но доста се изморявам вече. Вървя 10 минути и съм преуморена, а за стълби и дума да не става 2 етажа и повече не мога  Laughing
Вашите бебчета слязли ли са в малкия таз  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт