КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Любимата сцена - разговорът в градината между Яман и Мира.  Flutter Flutter Flutter Гоямо перчене, голямо нещо  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing - Принцесата и Нахалникът  Laughing Laughing Laughing

# 406
Приятно гледане на любимото сериалче :*
ОФ тези реклами ще ме побъркат бе Grinning
Ай колко са ми сладки Мира и Яманчи :*
Рекламите и мен ужасно ме дразнят.  ooooh! ooooh! ooooh! Имам чувството, че досега не е имало такова чудо  Sick Sick Sick

# 407
  • София
Рекламите и мен ужасно ме дразнят.  ooooh! ooooh! ooooh! Имам чувството, че досега не е имало такова чудо  Sick Sick Sick

И аз мисля, че са прекалено често, много дразнят!  #2gunfire

# 408
Поздрави след епизода!  Hug

mimioza, yes thumbsup

И аз ще се опитам да бъда кратка. Peace
Скрит текст:
Мерт я кара малко на майтап. ooooh!
Първо напиване, първи бой...ама какво да го правя...като му е за първи път...приемам. newsm78 Joy
Живял е буквално предпазен от реалността, и сега срещата с нея в лицето на Яман е нормално
да го впечатлява по този малко циничен начин.  Thinking
Уточнявам...циничен в смисъл...че намира живота на семейството си за скучен и безинтересен.
При все това Мерт ми допада- естествен и спонтанен е. Peace
И всъщност добре стана, че каза истината за Яман...истината винаги е най добрата политика.

Оркун освен, че е страхливец и голям похотливец го раздава. ooooh!
Но му признавам, че бързо "улавя" какво се случва около него.
Правилно прецени, че Яман е "опасен" за него. hahaha hahaha

На Ейлюл сякаш Суде й е майка... newsm78
Все още не ми е направила добро впечатление. Naughty

Фарук има сериозни проблеми, странно как само Ендер успя да го усети.
Това което й каза за нея и подкрепата й за Селим е онова от което има най-много нужда.
Това му липсва и това го сломява повече от останалите му грижи.

Селим вече ми е любимец. Heart Eyes
Без забележки съм.  thumbsup

Ендер се разчувства от историята на Яман.
Очакваше се, добър човек е, нямаше как това което чу да не я докосне.. Peace
За момент ми мина през ум, че не е безразлична към Фарук /нали е бил първата й любов/
но май няма такова нещо...просто е загрижена като към стар приятел.
Дали...надявам се. yes

Яман, брех, горкият...как го налетяха тез девойки... Joy Joy Joy
Да, тъжно детство. Rolling Eyes
И пак е успял да се опази от всичко пошло около себе си.
Внимателен и мил, искрен е.
Понесе стоически истината за себе си разкрита от Мерт, и даже му се притече на помощ след това.
Браво, достойна постъпка. Peace

Невин- дожаля ми за таз жена. Rolling Eyes
Сама е досъсипала живота си , детството и бъдещето на децата си. Rolling Eyes

Хасан е отвратителен. Толкова ми е неприятен, че даже ще си го спестя.  ignore2:

Мира се опитва да показва безразличие към Яман, ама то "говори" точно обратното. Grinning
Не се "хвана" на обясненията на Оркун- това добре.
Значи скоро ще "'види" какъв е всъщност. Peace

Суде е доста критична към Мира. Shocked newsm78
Мира изглежда не отговаря на нейните планове за стандарт и положение.
Явно Оркун е изгодна партия, затова прояви Суде повече разбиране за него, отколкото за дъщеря си. ooooh!

Сестрата на Мира /не й запомних името/ май се е метнала повече на майка си. newsm78 Joy
За нея вече бих казала, че е глезла...да, май е такава. newsm78

Добра игра, харесаха ми всички.  yes

п.п. корекция...понеже не стана кратко...  Mr. Green
Hug
Марги,пиши си спокойно! Grinning Аз вече гледах сериала,имам натрупани впечатления.Няма да съм сред активно пишещите,за да не влияя на тези,които сега го откриват,но ще чета и ще се старая да видя филма през вашите очи. Wink Затова се надявам ти,mimioza и всички,които харесат Кв на богатите ,да споделят впечатления и открития от видяното. thumbsup
За мненията относно актьорите-всеки си има вкус и предпочитания.Свят като цвят,нали така?! Joy На мен Серенай ми харесва много и не ми пречи,че някой не я понася. Wink
Все пак Wink,добре би било да сме премерени в изказа и темата да бъде място за обсъждане на  сериала и героите.
newsm10
И на мен ми е интересно да чета мнението на тези, които сега гледат сериала за първи път. Бих се включила и аз, но засега ми е трудно да се абстрахирам от това, което вече знам за героите и развитието на събитията.  Peace А знам всичко наизуст  Laughing Laughing Laughing
Страхотно е сериалчето. Много си го обичам и него и героите  Grinning Grinning Grinning

+ 1 Peace  
Вени Hug...И на мен ми е трудно и все ми е на устата...еди какво си... Laughing Laughing Затова и аз ще ви чета с удоволствие от балкончето и ще се въздържам от дълбоки коментари и полемика Heart Eyes Peace

Бойче Hug Hug
Скрит текст:
Не съм на моренце ...  Sad...Тук У Сф. на басейнче само Wink

# 409
Така е нямаше,както казах и вчера в предишните сериали не беше така поне през 20-25 Мин имаше реклами Grinning Но в името на прекрасните герои и рекламите изтърпявам Grinning Хаха
Да наистина голямо перчене,но Мира си остав пренсеса на Яман от 2 до последния епизод Simple Smile Ай и Сафъри дойде и пак в градината на Серезови Grinning дано сега се разбере пола на това куче,че по турската телевизия тей и не успях Grinning

# 410
# 411
# 412
От ден на ден все повече се вбесявам на дублажа  Mr. Green Mr. Green

Яяяя, Крачо по тату  Party Party Party Party

# 413
# 414
  • ... да усещаш мириса на море ...
Любимата сцена - разговорът в градината между Яман и Мира.  Flutter Flutter Flutter Гоямо перчене, голямо нещо  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing - Принцесата и Нахалникът  Laughing Laughing Laughing

# 415
Така е нямаше,както казах и вчера в предишните сериали не беше така поне през 20-25 Мин имаше реклами Grinning Но в името на прекрасните герои и рекламите изтърпявам Grinning Хаха
Да наистина голямо перчене,но Мира си остав пренсеса на Яман от 2 до последния епизод Simple Smile Ай и Сафъри дойде и пак в градината на Серезови Grinning дано сега се разбере пола на това куче,че п
о турската телевизия тей и не успях Grinning
Сафари е кучето на Серенай и се казва Орфе/й/  Grinning

# 416
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ха, заслужава си  Simple Smile

# 417
Да наистина голямо перчене,но Мира си остав пренсеса на Яман от 2 до последния епизод Simple Smile Ай и Сафъри дойде и пак в градината на Серезови Grinning дано сега се разбере пола на това куче,че п

И все си е момче  Heart Eyes Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha

# 418

И все си е момче  Heart Eyes Heart Eyes hahaha hahaha hahaha hahaha
Чак във финалнитЕ серии разбрах,че е момиче Grinning
Какъв Орфе/й/ бе Grinning

# 419

Ей този  Heart Eyes Heart Eyes

Как едно ударение не сложиха на място  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт