КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 219
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Да, хареса ми. Аз такива... тип Мечтатели и В очакване на слънцето харесвам. По-младежки.

Дубльор на Чаатай от първия и втория сезон на "Огледален свят" е Иван Петков. В третия сезон е друг глас.
Елисавета Господинова озвучава Серенай Саръкая в "Сезони на любовта"...
да направим предварителни залагания дали ще са пак те...  Joy
Сезони на любовта го даваха по Нова или Диема Фемили  Peace Не знам каква е практиката - дали актьорите, които дублират, работят за определен канал или няма значение  newsm78 newsm78 newsm78
Както и да е, няма да е като да слушаме истинските им гласове, но дано поне е дразнещо.  Peace
Освен това, за съжаление, песните най-вероятно няма да са преведени.  Whistling Whistling

# 31
Да, хареса ми. Аз такива... тип Мечтатели и В очакване на слънцето харесвам. По-младежки.

Дубльор на Чаатай от първия и втория сезон на "Огледален свят" е Иван Петков. В третия сезон е друг глас.
Сезони на любовта го даваха по Нова или Диема Фемили  Peace Не знам каква е практиката - дали актьорите, които дублират, работят за определен канал или няма значение  newsm78 newsm78 newsm78
Както и да е, няма да е като да слушаме истинските им гласове, но дано поне е дразнещо.  Peace
Освен това, за съжаление, песните най-вероятно няма да са преведени.  Whistling Whistling
Вени и аз не вярвам да ги преведат,а ще е голяма загуба. Naughty

# 32
  • София

Вени и аз не вярвам да ги преведат,а ще е голяма загуба. Naughty
Да, за съжаление бтв нямат практика да превеждат песните, но въпреки това пак ще си гледам сериалчето с кеф  Party

# 33
Ето ги въпросните гласове: http://vbox7.com/play:dfeb05f238

# 34
  bouquet  bouquet  bouquet
Оф не е като да слушаш Чаатай и Серенай, но ще трябва да свикнем.  Whistling Whistling Whistling

# 35
Добро утрооо!  Hug Hug Hug  И хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

Оф не е като да слушаш Чаатай и Серенай, но ще трябва да свикнем.  Whistling Whistling Whistling

Сериалът ще загуби много с такъв дублаж  Peace А той ще е такъв или подобен, това е ясно.  Confused Не е ли да чуваш Чачовото мъркане и Серкиното чуруликане , ама ...нейсе. Пак ще сме накацали на най-близкия клон  Laughing Laughing Laughing

# 36
Добро утрооо!  Hug Hug Hug  И хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

Сериалът ще загуби много с такъв дублаж  Peace А той ще е такъв или подобен, това е ясно.  Confused Не е ли да чуваш Чачовото мъркане и Серкиното чуруликане , ама ...нейсе. Пак ще сме накацали на най-близкия клон  Laughing Laughing Laughing
Добро утро.Дани  Hug Hug HugНа мен ми е много интересно как ще успеят да дублират Мерт.Там ще видят голям зор.Съмнявам се,че ще им се получи с него. Naughty

# 37
Добро утро! Hug Hug Hug

Аз пък предпочитам филмите/сериалите с дублаж, понеже по този начин обръщам повече внимание на играта на актьорите, на други детайли. Peace

Бойче, Hug Heart Eyes

Хубава събота ви желая.  bouquet

# 38
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Аз ги предпочитам със субки-то от многото гледане вече и на актьорите се кефя -на гласовете и играта им Laughing...Ма като го дават ще го гледам пак де Laughing

# 39
Добро утро на всички! Grinning
Цялата дружина се записала тук,и аз след вас. Wink Joy

Лято е... Whistling Grinning Когато мога ще гледам с удоволствие и аз с вас .  Laughing
 Grinning Обичам втория прочит,обикновено виждам някои неща,които на първо четене съм пропуснала,а други -по различен начин от първия път.

# 40

Лято е... Whistling Grinning Когато мога ще гледам с удоволствие и аз с вас .  Laughing
 Grinning Обичам втория прочит,обикновено виждам някои неща,които на първо четене съм пропуснала,а други -по различен начин от първия път.

Вики,  Hug Hug Hug, и аз съм така  Peace  

Не знам дали ще го гледам всяка вечер - лято е все пак  и 20.00 ч е време за разходки и туй-онуй    cheers край  морския бряг   Grinning  
 Не беше най-добрата идея да започнат излъчването на ПО през юли .Лятото не е време за сериали . Телевизията ще загуби много потенциални зрители, а ние знаем най- добре  какво ще загубят зрителите,които пропуснат ПО .  Peace Grinning    Трябваше да го оставят за наесен. Да си бяха довършили "Завръщане" -то и тогава.  

Асе,  Hug Hug Hug  права си за Мерт.  Peace Наистина ще е интересно кой и как ще го дублира  Grinning

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 11:26 от daniela.qnkova

# 41

Лято е... Whistling Grinning Когато мога ще гледам с удоволствие и аз с вас .  Laughing

Вики,  Hug Hug Hug, и аз съм така  Peace  

Не знам дали ще го гледам всяка вечер - лято е все пак  и 20.00 ч е време за разходки и туй-онуй    cheers край  морския бряг   Grinning  
 Не беше най-добрата идея да започнат излъчването на ПО през юли .Лятото не е време за сериали . Телевизията ще загуби много потенциални зрители, а ние знаем най- добре  какво ще загубят зрителите,които пропуснат ПО .  Peace Grinning    Трябваше да го оставят за наесен. Да си бяха довършили "Завръщане" -то и тогава.  

Асе,  Hug Hug Hug  права си за Мерт.  Peace Наистина ще е интересно кой и как ще го дублира  Grinning
И аз мисля, че юли съвсем не е подходящото време за започване на сериала, но каквото такова  Whistling Whistling Whistling

# 42
Ако залеем страницата на медията във Facebook с коментари може и да се променят нещата. И според мен сериала не трябва да се излъчва лятото ,така няма да постигне заслужения интерес и рейтинг .

https://www.facebook.com/btv.official

# 43
Ако залеем страницата на медията във Facebook с коментари може и да се променят нещата. И според мен сериала не трябва да се излъчва лятото ,така няма да постигне заслужения интерес и рейтинг .

https://www.facebook.com/btv.official

Naughty Naughty Михаела, напразно . Няма да променят схемата си. Много зрителски реакции имаше на сайта им по повод на един друг сериал,който следях с интерес , и който приключиха безславно до никъде . Никой не обърна внимание на зрителските мнения.

Както каза  Вени -  каквото ,такова  Peace

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 17:26 от daniela.qnkova

# 44

Общи условия

Активация на акаунт