КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 327
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Иве, дай предложение как да съкращаваме името newsm78 newsm78 newsm78, е с Ушати не ми се разправя... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Знам ли,  Rolling Eyes  пиши си го ПО, нали си го знаем  Heart Eyes Heart Eyes

# 166
Иве, дай предложение как да съкращаваме името newsm78 newsm78 newsm78, е с Ушати не ми се разправя... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Знам ли,  Rolling Eyes  пиши си го ПО, нали си го знаем  Heart Eyes Heart Eyes
Абсолютно  Peace Peace Peace

# 167
Мира ще бяга с барабанист   Whistling Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Охх бееееееее hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз се хилих на това. Joy Joy Joy

# 168
Мира ще бяга с барабанист   Whistling Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ми то където барабанист, там и китарист. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Обаче още от сега си припомних защо Мерт е любимият ми персонаж, newsm47 а Судееееее мина между капките тая скумрия..... Sick Sick

# 169
Оххх,с визитката....мъкаааа  ooooh! ooooh! ooooh! къде е видял той грижа от баща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Бях му забравила този продупчен суичър  Sad Sad Sad

# 170
ОФ не,какви са тези гласове имам чувството,че са еднакви...Като си го гледах на турски с реалните и гласове си бях супер Grinning Много ми е странно Grinning  Мира няма нищо общо със следващите серии,после е толкова естествена..Но си припомних началото и го сравних с края! Пък рекламите през 10мин няма да ги коментирам.
Жени,при комшиите сме на 3 място по доходност при дизитата  Peace Peace Peace ще използват и тука рекламите доста като гледам  Thinking Thinking Thinking
Аз само зяпам,почти не ги слушам,май ги знам наизуст вече репликите,даже и на Ашк  Crazy Crazy Crazy

Хайде хита...Ще избягам с някой барабанист  Peace Peace Peace Мирчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ОФФ явя,и аз знам репликите Grinning ама Судето много ме кефи Grinning Мирка на барабанист ще удари на камък ама виж на романки,който свири на китара ще и се отвори парашута Grinning Grinning Ейлюл е много хубава както винаги..

# 171
Е  това в рейса е мой любим момент - сам и отчаян - без никаква светлинка... smile3518 smile3518

# 172
А за Аннето трябва да се приготви  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire още от 1 еп.  smile3513

# 173
Аннето   Shocked Shocked  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Невероятен Чачо!!  Peace Peace Crazy Crazy Crazy

# 174
Е това е майка  Sick Sick Sick махай се оттук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

НащУ с монетките в джоба,Селим с бижутата за хиляди  Wink Wink Wink кака пак ни показа двете страни  Crazy

# 175
Е това е майка  Sick Sick Sick махай се оттук  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И после я оправдаваха  ooooh! ooooh! ooooh! Sick
Никога нЕма й го простя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 176
Да , и Ча и Баръш са простооооооо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 177
Мира ще бяга с барабанист   Whistling Whistling Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама правилно се е ориентирала.В барабаните е истината. Peace

# 178
Оп! Мераба!  Hug Hug Hug

Да се запиша, че се криете и не мога да ви открия  ooooh!

# 179
Оп! Мераба!  Hug Hug Hug

Да се запиша, че се криете и не мога да ви открия  ooooh!

Аниии2  Hug Hug Hug идвай си в ятото  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт