КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Оххх, незнам за вас, ама аз много харесвам бащата на Мира...най-хубавият мъж в сериала за меннн..  Mr. Green   Crazy

вярно ли  hahaha hahaha hahaha   Няма лошо  Hug  Peace то там няма навалица Ич  Mr. Green

# 256
Мераба, къзлар!  Hug Hug Hug

Добре дошли на тези, които тепърва ще бъдат завладени от  магията  ПО  Hug Hug Hug  

Оххх, незнам за вас, ама аз много харесвам бащата на Мира...най-хубавият мъж в сериала за меннн..  Mr. Green   Crazy

Че е симпатяга Фарук /Мурат ,симпатяга е, ама да е най- хубавия мъж в сериала.....въпрос на лично виждане  Peace   Grinning  За мен най- хубавия мъж в сериала е Чаатай  Peace

# 257
офф исках да си дадат цялата първа серия,ама не,ще гледаме каквото пусат  Heart Eyes
Що бре и аз харесвам Фарук(бащата на Мира),но Яман и Кенан са си най най  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 258
Отдавна не съм гледала турски сериал, но този започна обещаващо и смятам да го следя, разбира се и вас. Hug
Ами той не е типичен тр сериал.Няма много драма,даже е съвсем малко Naughty,няма протакане на проблемите-разрешават се динамично.
Скрит текст:
Има много блясък,лъскави партита,музика,любов с мнооого целувки и гушкане. Wink Grinning
Серенай и Чаатай правят 10-тина много хубави изпълнения в дует и соло,тя има прекрасен глас,той свири майсторски на китара и пее добре.Първи сезон е лекичък и забавен.Ендер  и Селим са много елегантна и хармонична двойка.Имаше някаква закачка между тях и им се получаваше страхотно партньорството.Втори сезон е малко по-драматичен,но пък с повече интересни събития по всички фронтове.Мира и Яман в първи сезон бяха неопитни като деца,във втори пораснаха и отношенията им също съзряха...
Направен е по западен маниер. Laughing Такава оценка даде и създателя на оригинала Джош Шуорц
А Фарук е хубав мъж,вярно. Peace

# 259
# 260
# 261
Оххх, незнам за вас, ама аз много харесвам бащата на Мира...най-хубавият мъж в сериала за меннн..  Mr. Green   Crazy
Hug Hug Hug HugОще една............ ooooh! и аз бях така ама бързо ми мина.............. hahaha hahaha hahaha hahaha да видим при теб кво ще се случи........... Thinking Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 262
Мило............. Hug Hug Hug Hug докопах те да те .......................  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001Липсваш.................. Hug Hug Hug Hug

# 263
  • Русе
Hug Hug Hug HugОще една............ ooooh! и аз бях така ама бързо ми мина.............. hahaha hahaha hahaha hahaha да видим при теб кво ще се случи........... Thinking Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Laughing ами аз съм го изгледала сериалчето и до края си беше така  Mr. Green

# 264
Мило............. Hug Hug Hug Hug докопах те да те .......................  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001Липсваш.................. Hug Hug Hug Hug
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 265
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09       

# 266
Поздрави! Hug

Май ще го гледам най-накрая сериалчето и аз...  yes
Дублажа не ме дразни- става.  Peace
Още имената не мога да им запомня, а и кой на кого, какъв е... newsm78 Joy
Някои герои веднага ми допаднаха, а на други им трябваше малко да ме "загубят"... hahaha hahaha
Майката на Мира е първа в списъка ми с черни точки още от началото, а за после не ми се мисли... newsm78
А майката на Яман и тя за бой,  ooooh! но ми се струва и, че ще има смекчаващи вината обстоятелства при нея. Thinking
Брат му и той ме подразни...не му харесва живота му, ама като го гледам кара си я както си я знае. ooooh!
А Яман, изглежда наистина различен. Различен беше сред своите, сега и в новата среда- пак такъв.
Мерт, май е умно момче, макар и богато. Wink
Хареса ми как бързо се сприятелиха. Макар да бяха в различно соц. положение с Яман и двамата
имаха нужда от едно и също- от сродна душа или поне приятел. Grinning

Хубава сцена на запознанството на Мира и Яман.  Heart Eyes
Тя, по-отворена, първа завърза разговор, а той като на разпит- всичко си каза.
Истината и само истината.  hahaha hahaha
Ейлюл ми се видя някак високомерна...знам ли, не ми създаде добро първо усещане за себе си.  newsm78
Ендер и Селим изглежда са свестни хора. И в отношенията един към друг ми харесаха, а и към останалите -също.Peace
Докато родителите на Мира, май не само единствено парите са проблем при тях? Thinking
Бащата- става, ама майка й... Mr. Green
Оркун ще излезе опасен, а? newsm78  Той зае второто място по черни точки... hahaha hahaha

И утре ще гледам и след няколко еп. вече ще знам, че го доизгледам ли? newsm78 Joy
Спирам, че май преди мен няма по-дълги постове... Shocked  Embarassed

Лека!  55

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 00:26 от margita9

# 267
  • Русе
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09       
Hug  Hug  Hug ...

# 268

...............
Оркун ще излезе опасен, а? newsm78  Той зае второто място по черни точки... hahaha  hahaha

newsm09 newsm09   Naughty Naughty

Hug Hug Hug Hug

Много правилно си ги преценила  Peace  без Крачо и аннето  Mr. Green Mr. Green Naughty hahaha hahaha hahaha

# 269

...............
Оркун ще излезе опасен, а? newsm78  Той зае второто място по черни точки... hahaha  hahaha

newsm09 newsm09   Naughty Naughty

Hug Hug Hug Hug

Много правилно си ги преценила  Peace  без Крачо и аннето  Mr. Green Mr. Green Naughty hahaha hahaha hahaha

Ти го казваш.............. Crossing Arms   А Марги си е ок. у преценката................... smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт