КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
..........    От 2седмици стоя все на 1еп.................луда съм по него.............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Яман там е уникален...............  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Чачо е това, Чачо  Naughty Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 286
И като си представиш че е с български корени-да голям хубавец... Laughing Laughing Laughing

# 287
..........    От 2седмици стоя все на 1еп.................луда съм по него.............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Яман там е уникален...............  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Чачо............нъцки........... Naughty   Той е долу...........на гащурите ти........... Mr. Green   Ама и тва не е много сигурно............ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes дали не е меда вечИ................  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 288

Чачо............нъцки........... Naughty   Той е долу...........на гащурите ти........... Mr. Green   Ама и тва не е много сигурно............ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes дали не е меда вечИ................  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Всички сме в кацата с меда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes полепнали та залепнали  Party Party Party

# 289

Всички сме в кацата с меда  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes полепнали та залепнали  Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Crazy   Вярноооо hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Мед и перушина  Mr. Green Mr. Green

# 290
Добро утро, девойкииии!  Hug Hug Hug  Пазете се от слънцето днес!   Nature Sunny  Nature Sunny

Момичета, ОК! Peace  Hug

Майката на Яман...поне до тук си е за мъмрене...меко казано.
Ама изглежда и нейната не е лесна. И преди и сега.
Не, че това трябва да я оправдава- не. Naughty
Но ще и дам известно време- толеранс в аванс... за сега.   Peace

За Оркун, някак неискрен ми се видя към Мира, размени поглед и знаци с някакво момиче с червена рокля... Shocked
Или поне така ми се стори на мен... newsm78
А и въпроса му към Мира за Яман ... почти веднага...сваля ли те?  ooooh!
После и как го проследи с поглед когато Яман се разхождаше с Март... Thinking
Та, поведението му веднага ме наведе към мисъл за известна несигурност и неувереност у него,
а такива усещания у някого могат да бъдат и опасни.  Mr. Green
В такъв смисъл опасен...но и това са само първи впечатления, ако ме убеди, че съм сгрешила-
веднага ще го компенсирам... hahaha hahaha

Лека за втори път, трети няма да има. Wink  Hug

Марги, Hug Hug Hug  привет и от мен !  
  Много точна преценка имаш за героите  Peace
Не помня кое от момичетата ( която се познае ,да ме извини ) преди няколко дни каза ,че лелка- сценаристката Едже , ни е казала всичко още в първа серия.  И наистина е така , но аз лично  го разбрах след като изгледах двата сезона .  Peace
Аз бях........... Peace И що се извиняваш................. Thinking   Аз точно за тва го казах...................щот и аз го разбрах след като започнах преговора.......... Wink  От 2седмици стоя все на 1еп.................луда съм по него.............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Яман там е уникален...............  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Бойчее Hug....и аз съм така Party....и снощи стоях до телевизора, като залепена  Crazy...насладих се пак на всичко, като за първи път...  Laughing...с разликата, че сега се разревах по-рано...знаейки какво ще последва  ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy

Гледам, на всички е харесала серията... Party Party Party То и няма как да е иначе... bowuu Яманчи  
 ...наивен, сладък, чист по детски на моменти...направо, като бебе    Party...и няма как да не се влюбиш веднага в него... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ма, само ми е чудно... newsm78...как веднага разконспирирахте Оркунчи, като той снощи беше чист, като сълза.... hahaha hahaha hahaha...какво ще ви иде да му правите в другите серии не знам   Joy Joy Joy

Привет,  девойки wavey И хубав горещ ден Hug Hug Hug

# 291
Ели.......... Hug Hug Hug    Тва за Крачола.................. ooooh! как ти даде клавиатурата да го напишеш............. Crossing Arms Врътни пак 1еп. ..............да видиш,че не.................. Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 292
  • Bulgaria

mimioza,  Heart Eyes
Споделям впечатленията ти за героите, поне като първи и предполагаеми.
А Селим веднага получи и моите симпатии. Grinning

Scatter  Hug

Здравей Марги.Засичали сме се в много теми на сериали и се радвам че отново ще коментираме  Hug
Приятно гледане на 2 епизод.Оригиналните серии са 2 часа -2 епизода по Бтв са 1 турски.Пак е добре че не са 40 минути .
Много жалко че Мерт няма приятели ,а е добро момче .

# 293

mimioza,  Heart Eyes

Scatter  Hug

Здравей Марги.Засичали сме се в много теми на сериали и се радвам че отново ще коментираме  Hug
Приятно гледане на 2 епизод.Оригиналните серии са 2 часа -2 епизода по Бтв са 1 турски.Пак е добре че не са 40 минути .

Жалко наистина но вече си има и то истински.И много се смях как дебне девойката която дори не го отразява....много сладък Laughing Laughing

# 294
Добро утро, девойкииии!  Hug Hug Hug  Пазете се от слънцето днес!   Nature Sunny  Nature Sunny

Момичета, ОК! Peace  Hug

Майката на Яман...поне до тук си е за мъмрене...меко казано.
Ама изглежда и нейната не е лесна. И преди и сега.
Не, че това трябва да я оправдава- не. Naughty
Но ще и дам известно време- толеранс в аванс... за сега.   Peace

За Оркун, някак неискрен ми се видя към Мира, размени поглед и знаци с някакво момиче с червена рокля... Shocked
Или поне така ми се стори на мен... newsm78
А и въпроса му към Мира за Яман ... почти веднага...сваля ли те?  ooooh!
После и как го проследи с поглед когато Яман се разхождаше с Март... Thinking
Та, поведението му веднага ме наведе към мисъл за известна несигурност и неувереност у него,
а такива усещания у някого могат да бъдат и опасни.  Mr. Green
В такъв смисъл опасен...но и това са само първи впечатления, ако ме убеди, че съм сгрешила-
веднага ще го компенсирам... hahaha hahaha

Лека за втори път, трети няма да има. Wink  Hug

Марги, Hug Hug Hug  привет и от мен !  
  Много точна преценка имаш за героите  Peace
Не помня кое от момичетата ( която се познае ,да ме извини ) преди няколко дни каза ,че лелка- сценаристката Едже , ни е казала всичко още в първа серия.  И наистина е така , но аз лично  го разбрах след като изгледах двата сезона .  Peace
Аз бях........... Peace И що се извиняваш................. Thinking   Аз точно за тва го казах...................щот и аз го разбрах след като започнах преговора.......... Wink  От 2седмици стоя все на 1еп.................луда съм по него.............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Яман там е уникален...............  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Бойчееее,  Hug Hug Hug  ти ли беше ,чедо ? Надявах се който е да се познае, защото цитирах чужди думи, без да посоча автора им  Peace Затова ми беше извинението  Grinning  

# 295
Ели.......... Hug Hug Hug    Тва за Крачола.................. ooooh! как ти даде клавиатурата да го напишеш............. Crossing Arms Врътни пак 1еп. ..............да видиш,че не.................. Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бойче....за мен Хасановица беше най- голЕмата гад в снощната серия... Naughty Оркунчо, направо си бледнееше ти казвам... Naughty....засега.... Peace....после ще го подкарвам него....още от довечера.... Joy Joy Joy

# 296

Оххх бе, Ели, как наистина го вкара в едно изречение със сълзата  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 297

Оххх бе, Ели, как наистина го вкара в едно изречение със сълзата  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бе, кат сълза си беше снощи бе....два- три погледа...и кво... Sunglasses На фона на ''майчините'' думи и държание, няма как да не ми е...  Naughty Може би го сравнявам и с другите серии....знам ли...ама снощи ми беше чист.... Joy Joy Joy

Адиии...хубав ден! Отивам да си пека д.....о  Hug Hug Hug

# 298
 Hug

Цитат
..Ма, само ми е чудно...  newsm78...как веднага разконспирирахте Оркунчи...

Елия777,  Heart Eyes
Ааа, заслугата е само негова,  Wink той сам се разконспирира... hahaha hahaha

Скрит текст:
mimioza,  Heart Eyes
Scatter  Hug
mimioza,  yes thumbsup
С най-голямо удоволствие, и аз се радвам, че се засичаме отново!  hug
Това дробене на ориг. еп. от БТВ/ а и не само от тях..   Mr. Green/ вече го преглътнах. newsm78
А и се уморих да се ядосвам на наште телевизии. ooooh!
Пък и има хубава страна...по-кратки, но и повече възможности да се "видят" добре детайлите. Peace
Тъй де...  Shocked   нищо, че звучи като приказката за лисицата и гроздето... Wink

Дали ще го излъчват цяло лято? Thinking
Наполовина са еп. ...добре, поне да са всичките. Grinning

# 299
  • Bulgaria
Говори се че през есента ще пуснат Завръщане-дано да го излъчват паралелно с нашият сериал  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт