КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Ели.......... Hug Hug Hug    Тва за Крачола.................. ooooh! как ти даде клавиатурата да го напишеш............. Crossing Arms Врътни пак 1еп. ..............да видиш,че не.................. Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Оххх бе, Ели, как наистина го вкара в едно изречение със сълзата  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Да си имаме уваженията, моля! Naughty В този сериал има само една СЪЛЗА и това е Яманчи Crazy Crazy Crazy Направо е кущунство да се свързва това определение с Оркун Crossing Arms

Рени  Hug  Joy Joy Joy Това сравнение е за номерцата му, които следват и снощното му ....какво-  само 'гледане' ...надграждането на образа в по- лошо имах предвид... Peace За Яманчи е ясно.... Heart Eyes
И обещавам....нЕма а кущунствам ! Peace Joy Joy Joy

Ади...приятно гледане на всички!  Hug

# 346
Започна!
Приятно гледане! Hug

# 347
Shocked Shocked кво сте се разписали  ooooh! ooooh! и кви са тия чаршафи  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha 

ей това ще гледаме  Crazy Crazy Crazy Party Party Party

# 348
Всичко женско взе да се усуква около "братовчеда"  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 349
Хайде да се запиша при вас. Гледала съм първите 6-7 турски епозода, когато излезе, но нямах време и се радвам, че го излъчват по ТВ. С риск да бъда оплюта -  Не понасям Серенай и тук Мира. Един от най-неприятните ми персонажи пък беше оригиналната Мира(Мариса). Толкова неприятен герой ми беше. Гледам заради любимеца ми. Най-прекрасния актьор, най-красивия и харизматичен млад мъж. Голяма слабост.

# 350
Боже ...  ooooh!

Мерт милия целия му образ е обезличен #Cussing out

А как съм се смяла с него въпреки, че нищо не му разбирам  hahaha

# 351
Боже ...  ooooh!

Направо са го кастрирали  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 352
Боже ...  ooooh!

Мани, мани ...

И няма такива реклами през 5 минути ooooh! Като се сетя как съм се молила за тенджерите, защото ще се напишкам  Whistling тук обаче няма такава опасност  Mr. Green

# 353
Хайде да се запиша при вас. Гледала съм първите 6-7 турски епозода, когато излезе, но нямах време и се радвам, че го излъчват по ТВ. С риск да бъда оплюта -  Не понасям Серенай и тук Мира. Един от най-неприятните ми персонажи пък беше оригиналната Мира(Мариса). Толкова неприятен герой ми беше. Гледам заради любимеца ми. Най-прекрасния актьор, най-красивия и харизматичен млад мъж. Голяма слабост.

Няма да те плюя или поне аз.Не съм гледала американската версия.Но аз обожавам Мира много си я обичам.Любимата ми турска актриса,Ейлюлчето също не си я давам много ги обичам.За Мерт и Яман няма противоречия най-хубавите..
Абе мацки тука Халето много хубава бре Grinning 

# 354
Здравейте,момичета, отново, Hug
Аз пък харесвам Мерт. newsm03 Вярно че май са доста променени някои реплики, обаче аз пък компенсирам с начина, по който актьорите изглеждат на голямата плазма и на лаптопа.  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Много им се радвам, дори и рекламите спират да ме нервят като се сетя как циклеше и спираше нета, когато го гледахме в  оригинал... Peace

# 355
Боже ...  ooooh!

Офф, недейте,че умирам от яд  smile3516  

# 356
Боже ...  ooooh!

Мани, мани ...

И няма такива реклами през 5 минути ooooh! Като се сетя как съм се молила за тенджерите, защото ще се напишкам  Whistling тук обаче няма такава опасност  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  вярно теджери бяха в първи сезон hahaha hahaha hahaha

Айдеее, братчеда от NY гитти  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 357

Абе мацки тука Халето много хубава бре Grinning  

Heart Eyes Heart Eyes сладурка е тя  Peace

Ама кви гадове са и Дорук, и Бурак  ooooh! ooooh!

първия му бой на Мерт - ура, ура  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Мършо.... стана мухльо  Mr. Green

# 358
Вайййййй, бях забравила колко смотан е Крачола (ОркунЧ)  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 359
Вайййййй, бях забравила колко смотан е Крачола  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сус бееееее  Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт