КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
а линк към дата.бг нет може ли ако има първа серия

# 331

http://data-bg.net/details.php?id=19121&viewcomm=10792

Заповядай! Hug

Цитат
...но визията не мога да отричам харесва ми как изглежда...
+ 1 Peace
Оркун визуално и на мен ми харесва.  Grinning

mama evgenia,  Hug

# 332
  • Русе

http://data-bg.net/details.php?id=19121&viewcomm=10792

Заповядай! Hug

Цитат
...но визията не мога да отричам харесва ми как изглежда...
+ 1 Peace
Оркун визуално и на мен ми харесва.  Grinning

mama evgenia,  Hug
Аууу, стига бе... УжасТТТ, на мен хиччч... Simple Smile Но вкусове всякакви..  Crazy
Бях забравила колко са грозни всички в началото, с изключение на Ендер, Фарук, и Яман, разбира се.. Mr. Green

# 333
Скрит текст:
Можете ли да ми кажете как слагате снимки от Instagram ?

valia  Hug
Майката на Яман е много лош персонаж-как може да изгониш сина си ,за да не останеш на улицата.Аз се чудя как Яман не е станал престъпник като брат си ,щом е израснал в такова семейство.
Приятно гледане на епизода довечера на всички  Hug Довечера пак ще коментираме  Hug
За мнението на Мерт за Мира съм съгласна с Марги.Той вижда Ейлюл каква е надменна и счита и приятелката и за такава . А и все пак не дружи в тяхната група.

Скрит текст:
Както всяка друга снимка от където и да е, копираш адреса на изображението.
И по слагаш между скобките на бутончето за вмъкнато изображение.
Втори ред, второто от ляво на дясно. Hug
Приятно гледане довечера и за теб!  Hug

Марги, така май не става  newsm78

Аз ги копирам  оттук   http://iconosquare.com/viewer.php

Дани,
 Heart Eyes нали мога да се обръщам и аз така към теб[/b]  Hug/ май съм в грешка... Praynig Embarassed
Аз разбрах, че иска да сложи тук снимка от инстаграма на някого... newsm78

valia_nana,  Heart Eyes
За Невин... харесва ми посоката на коментара ти. Peace

Да изгониш собствения си син и да предпочетеш мъжа до себе си-  не го разбирам. Crossing Arms
Не го приемам  Naughty и въпреки това, не мисля, че е достатъчно да се определи една майка като лоша,
една жена или човек- като лоши.
Никога и нищо не е само това което се "вижда" с очите.

Някак имам усещане, че за Невин живота има и друго лице.  Thinking
Например кадрите с които започна сериала- тя на сцената, добре изгледаща все пак, с рокля,
с грим /макар и репертоара й да не ми се понрави  Mr. Green / и след това една съвсем друга жена... Shocked
В дома й сякаш я показаха в състоянието в което бе всъщност всичко в живота й. Thinking
Твърдо вярвам, че няма родител който не иска доброто за детето си. Stop Naughty
А това, че изобилстват случаи с факти и резултати за точно обратното...е, това е съвсем друга тема.
Та и с Невин ще да е май така...предполагам поне. Thinking

Разбира се, че може да се обръщаш така към мен  Peace

Три различни майки видяхме в 1 еп. на ПО   - богатата Ендер, израснала в детството си без майчина любов и грижа и отгледала единственото си дете като цвете в саксия, за да му даде всичко онова,което й е липсвало на нея ; бедната Невин ,чийто живот е бил сложен и труден, останала сама с две малки деца , принудена да работи нощем по кръчмите,за да ги изхрани;  и новобогаташката  Суде , живяла в детството си в бедност и лишения ,копнееща за богатство и лукс и веднъж докопала се до богат мъж, иска на всяка цена да запази позициите си в живота.  Всяка от тях обича децата си по свой начин и им мисли доброто, но нито една от тях не е идеална и безгрешна - коя повече, коя по -малко...
Стига съм развивала теории  hahaha  Всеки има различно виждане за нещата  и за това, кое е добро и кое - не толкова  Simple Smile  

# 334
# 335
# 336
# 337
  • Яко в Матрицата...
Данитата Hug Hug Hug Според мен, давате много предварително инфо на негледалите Peace Точно в първия епизод по бТВ има много малко история за Ендер и Суде... Peace

# 338
Скрит текст:
Скрит текст:
Можете ли да ми кажете как слагате снимки от Instagram ?

valia  Hug
Майката на Яман е много лош персонаж-как може да изгониш сина си ,за да не останеш на улицата.Аз се чудя как Яман не е станал престъпник като брат си ,щом е израснал в такова семейство.
Приятно гледане на епизода довечера на всички  Hug Довечера пак ще коментираме  Hug
За мнението на Мерт за Мира съм съгласна с Марги.Той вижда Ейлюл каква е надменна и счита и приятелката и за такава . А и все пак не дружи в тяхната група.

Скрит текст:
Както всяка друга снимка от където и да е, копираш адреса на изображението.
И по слагаш между скобките на бутончето за вмъкнато изображение.
Втори ред, второто от ляво на дясно. Hug
Приятно гледане довечера и за теб!  Hug

Марги, така май не става  newsm78

Аз ги копирам  оттук   http://iconosquare.com/viewer.php

Дани,
 Heart Eyes нали мога да се обръщам и аз така към теб[/b]  Hug/ май съм в грешка... Praynig Embarassed
Аз разбрах, че иска да сложи тук снимка от инстаграма на някого... newsm78

valia_nana,  Heart Eyes
За Невин... харесва ми посоката на коментара ти. Peace

Да изгониш собствения си син и да предпочетеш мъжа до себе си-  не го разбирам. Crossing Arms
Не го приемам  Naughty и въпреки това, не мисля, че е достатъчно да се определи една майка като лоша,
една жена или човек- като лоши.
Никога и нищо не е само това което се "вижда" с очите.

Някак имам усещане, че за Невин живота има и друго лице.  Thinking
Например кадрите с които започна сериала- тя на сцената, добре изгледаща все пак, с рокля,
с грим /макар и репертоара й да не ми се понрави  Mr. Green / и след това една съвсем друга жена... Shocked
В дома й сякаш я показаха в състоянието в което бе всъщност всичко в живота й. Thinking
Твърдо вярвам, че няма родител който не иска доброто за детето си. Stop Naughty
А това, че изобилстват случаи с факти и резултати за точно обратното...е, това е съвсем друга тема.
Та и с Невин ще да е май така...предполагам поне. Thinking

Разбира се, че може да се обръщаш така към мен  Peace
Три различни майки видяхме в 1 еп. на ПО   - богатата Ендер, израснала в детството си без майчина любов и грижа и отгледала единственото си дете като цвете в саксия, за да му даде всичко онова,което й е липсвало на нея ; бедната Невин ,чийто живот е бил сложен и труден, останала сама с две малки деца , принудена да работи нощем по кръчмите,за да ги изхрани;  и новобогаташката  Суде , живяла в детството си в бедност и лишения ,копнееща за богатство и лукс и веднъж докопала се до богат мъж, иска на всяка цена да запази позициите си в живота.  Всяка от тях обича децата си по свой начин и им мисли доброто, но нито една от тях не е идеална и безгрешна - коя повече, коя по -малко...
Стига съм развивала теории  hahaha  Всеки има различно виждане за нещата  и за това, кое е добро и кое - не толкова  Simple Smile  

Дани, благодаря! Heart Eyes   bouquet

Добре казано за майките- подкрепям! yes
За Суде не знаех подробностите...и те обясняват поведението й в известна степен. newsm78

# 339

адашчееее  Hug,затварят ми се очичките,но ще чакам филма.Много си го заобичах   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
п.с. за сега ме пускат първата седмица на август...а даноооо  Party

# 340
Данитата Hug Hug Hug Според мен, давате много предварително инфо на негледалите Peace Точно в първия епизод по бТВ има много малко история за Ендер и Суде... Peace

Ренка  Hug в нета има вече толкова инфо и снимки от филма и не само,че дали тук дали другаде,навсякъде по всяко време могат да видят и прочетат всичо ,така че,не мисля че е проблем каквото и да се пише  Peace

# 341

Пардон, пардон....сори....увлякох се .... newsm43  

# 342
  • на земята
Здравейте,къде мога да гледам 1 епизод от снощи?Благодаря
Никъде не се отваря нищо newsm78

# 343

адашчееее  Hug,затварят ми се очичките,но ще чакам филма.Много си го заобичах   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
п.с. за сега ме пускат първата седмица на август...а даноооо  Party

love001  love001  love001

# 344
Здравейте,къде мога да гледам 1 епизод от снощи?Благодаря
Никъде не се отваря нищо newsm78

Пробвай от тук: http://tubebg.com/53157_kvartalut-na-bogatite-sezon-1-epizod-1-bg-audio

Hug

п.п.
Приятно гледане    и до след епизода!  hug

Общи условия

Активация на акаунт