КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug
Радвам се, че на всички ви е харесал снощния епизод. Peace  Аз снощи написах един дъъъълъг пост с поредните си първоначални впечатления от 1 еп. /сигурно го гледам вече над 20 пъти и не ми омръзва/, но точно преди да го публикувам, натиснах нещо и го изтрих и после ме мързеше да пиша пак. Crossing Arms
Много точно сте уловили образите още на първи прочит,  smile3501 всички до един - дори и Крачо /Оркун - хлъзгавия/. Предполагам, че още довечера ще си затвърдите впечатленията. Sick smile3511
А Ивето да не ви подвежда,  smile3534 smile3534 smile3534че тя е върла негова фенка, завежда АРТ клуб в чест на Оркун, но за наш кеф, клубът имА само още една последователка. hahaha hahaha hahaha
Иначе други, възхищаващи се на Мазника   Animal Snail /според мен по-приляга отколкото чист като сълза/, за щастие - няма.  newsm68 newsm68
Аннето си показа рогата още веднага, но наистина тя е противоречив образ - или поне донякъде има смекчаващи вината обстоятелства, за разлика от Суде.  Sick На мен снощи ми харесаха отново два образа /освен Ямира и Селим разбира се, които във всяка секунда са просто перфектни/ - образът на Ендер и на Мерт.  Crazy Crazy Някой снощи бе споделил, че Ендер дразни, но на мене много ми допадна още в първия еп.  Peace Да, не прие Я безрезервно, но тя имаше нормалните страхове на една майка според мен.  Thinking Фактът, че го прие обаче, показва силната ѝ любов към Селим, а и финесът, истинската женственост,  нежната ѝ привързаност към семейството още в 1 еп. са впечатляващи. newsm10  Мерт - толкова непосредствен, чистосърдечен, открит и забавен - до края той е сред любимите ми герои.  newsm53
Да не продължавам, че постът стана...... smile3506

# 316
Здравейте!
Вчерашния епизод много ми хареса.
Яман-Хареса си я Мира.Много ще си подхождат като двойка.
Мира-Не ми се вижда разглезена,но защо се е хванала за този Оркун не знам  newsm78
Мерт-Добро момче е.Най-после си намери приятел и то истински.Дано се събере с Ейлюл.
Ендер-Много е лъчезарна.Надявам се да разбере,че Яман е добро момче.
Оркун-Не ми харесва Naughty
Марги Hug
Приятен ден Hug
Криси, особено ми е приятно!  hug Hug
А за коментара ти за еп. вчера...+1  thumbsup

За Мира...и аз не видях нищо глезено в поведението й.  newsm78
Моето обяснение за мнението на Мерт за нея /поне за сега/ е, че я "сложи"
под един знаменател с цялата им група, и с приятелките й. Thinking
Нали се движи с тях, решил е, че и тя е като тях.
Предполагам, че тепърва ще я опознае и ще промени мнението си за нея.
Защото това, че си част от една среда с определени хора, не те прави на всяка цена същия като тях...
поне не 1 към 1.

valia_nana,  Hug

# 317
  • Bulgaria
Можете ли да ми кажете как слагате снимки от Instagram ?

valia  Hug
Майката на Яман е много лош персонаж-как може да изгониш сина си ,за да не останеш на улицата.Аз се чудя как Яман не е станал престъпник като брат си ,щом е израснал в такова семейство.
Приятно гледане на епизода довечера на всички  Hug Довечера пак ще коментираме  Hug
За мнението на Мерт за Мира съм съгласна с Марги.Той вижда Ейлюл каква е надменна и счита и приятелката и за такава . А и все пак не дружи в тяхната група.

# 318

А Ивето да не ви подвежда,  smile3534 smile3534 smile3534че тя е върла негова фенка, завежда АРТ клуб в чест на Оркун, но за наш кеф, клубът имА само още една последователка. hahaha hahaha hahaha

newsm09 newsm09 newsm09 

Като гледате само в черно и бяло  ooooh! ooooh! ooooh!

Мен ме дразни Ендер  Mr. Green

# 319
Марги,  Hug Hug Hug
да така е за Мира, newsm78 но и мисля че тук май има нещо неточно в превода. Доколкото си спомням при превода със субовете не беше чак толкова рязък Мерт.  Naughty А и как може да каже, като самият той сподели, че не я познава.... Peace

# 320

Майката на Яман е много лош персонаж....

Peace Peace #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За мен е такава до самия край  Mr. Green  ти да не си промениш мнението  Whistling

# 321

newsm09 newsm09 newsm09 

Като гледате само в черно и бяло  ooooh! ooooh! ooooh!

Мен ме дразни Ендер  Mr. Green

ОООООО нИдей,  ooooh! тоя спор сме го водили много пъти - и в черно и в бяло, и в петдесет нюанса сиво, от първата до последната секунда Оркун си остана долен нагъл хлъзгав мазник.  Crossing Arms Mr. GreenСамо ти, и то като си сложиш  newsm08 можеш да видиш нещо положително в него....   smile3502

# 322
  • Яко в Матрицата...

Майката на Яман е много лош персонаж....

Peace Peace #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За мен е такава до самия край  Mr. Green  ти да не си промениш мнението  Whistling

Лоша, лоша, ама после ще видите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 323

valia  Hug
Майката на Яман е много лош персонаж-как може да изгониш сина си ,за да не останеш на улицата.Аз се чудя как Яман не е станал престъпник като брат си ,щом е израснал в такова семейство.
Приятно гледане на епизода довечера на всички  Hug Довечера пак ще коментираме  Hug
За мнението на Мерт за Мира съм съгласна с Марги.Той вижда Ейлюл каква е надменна и счита и приятелката и за такава . А и все пак не дружи в тяхната група.

Скрит текст:
Както всяка друга снимка от където и да е, копираш адреса на изображението.
И по слагаш между скобките на бутончето за вмъкнато изображение.
Втори ред, второто от ляво на дясно. Hug
Приятно гледане довечера и за теб!  Hug

# 324

valia  Hug

Скрит текст:
Приятно гледане довечера и за теб!  Hug

Марги, така май не става  newsm78

Аз ги копирам  оттук   http://iconosquare.com/viewer.php

# 325

valia  Hug

Скрит текст:

Ами аз много съм мислила за Невин Thinking и нейните постъпки: да, тя постъпи много зле в 1 еп., което ще повтори много пъти по-нататък, наистина е трудно да се възприеме подобно поведение от една майка.  ooooh! Обаче всъщност има две смекчаващи /според мен/ обстоятелства, които не я оправдават разбира се, но аз съм склонна да я разбера донякъде.  Stop
Първо конкретно в този момент Невин според мене се уплаши за живота на Яман  - така изправен срещу счупената бутилка на Хасан. Освен това тя вижда, че Яман е различен  от тях и може би за нея това бе начин да го отдалечи от тази прогнила среда: потенциалния престъпник Кенан и мъжът ѝ ренегат.  newsm78
Иска ми се да вярвам, че имаше подобна мотивация у Невин, когато изгони сина си. Thinking Освен това наистина е важно да се отчете, че не ѝ е било лесно да отгледа двамата си сина в тази среда.... /повтарям - не, че това я оправдава/ Naughty
Другото важно качество на Невин, което обяснава донякъде постъпките ѝ, е че тя винаги вярва, че го прави за доброто на синовете си.  ThinkingТ.е. тя така разбира понятието добрина - като да те хвърлят в дълбока вода, за да те научат да плуваш - носи своите рискове, но е възможност да преодолееш страховете си и сам да се справиш. Тази философия се споделя от много възпитатели, макар че аз не съм ѝ привърженик, но разбирам логиката... #Crazy
Дано съм се изразила ясно... newsm53

# 326
# 327

valia  Hug
Приятно гледане на епизода довечера на всички  Hug Довечера пак ще коментираме  Hug

Скрит текст:

Марги, така май не става  newsm78

Аз ги копирам  оттук   http://iconosquare.com/viewer.php

Дани,
  Heart Eyes нали мога да се обръщам и аз така към теб  Hug/ май съм в грешка... Praynig Embarassed
Аз разбрах, че иска да сложи тук снимка от инстаграма на някого... newsm78

valia_nana,   Heart Eyes
За Невин... харесва ми посоката на коментара ти. Peace

Да изгониш собствения си син и да предпочетеш мъжа до себе си-  не го разбирам. Crossing Arms
Не го приемам  Naughty и въпреки това, не мисля, че е достатъчно да се определи една майка като лоша,
една жена или човек- като лоши.
Никога и нищо не е само това което се "вижда" с очите.

Някак имам усещане, че за Невин живота има и друго лице.  Thinking
Например кадрите с които започна сериала- тя на сцената, добре изгледаща все пак, с рокля,
с грим /макар и репертоара й да не ми се понрави  Mr. Green / и след това една съвсем друга жена... Shocked
В дома й сякаш я показаха в състоянието в което бе всъщност всичко в живота й. Thinking
Твърдо вярвам, че няма родител който не иска доброто за детето си. Stop Naughty
А това, че изобилстват случаи с факти и резултати за точно обратното...е, това е съвсем друга тема.
Та и с Невин ще да е май така...предполагам поне. Thinking

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 17:19 от margita9

# 328
Здравейтее  Hug Hug Hug Hug

Кой е Чачо и може ли да поясните на кого как казвате, вече гледалите сериала за не гледалите?
Чачи, Чачо, Чачко и всичко започващо с Ча е Чаатай Улусой т.е така се казва актьора, който играе ролята на Яман.
А що се отнася до Крачо в последсвие изобщо няма да искаш да значеш Grinning

Ани  Hug Hug Hug
Ехааа,танцуващият Яманчи как ми липсва  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пиши по-често  Praynig Praynig Praynig
А2-и на мен ми липсват гащурите ти-и ти де LaughingДано пишеш по-често Hug Hug Hug

Ники, Миме  Heart Eyes
Ми аз влизам ама все не мога да ви догоня.  Cry
Тичам, тичам   animal037 и накрая се отказвам  ooooh! Mr. Green

# 329
И аз аннето не я харесвах отначало,но във финалните епизоди ми се издигна в очите  Heart Eyes
Пък Крачо  Sick да на характер е отвратителен,но визията не мога да отричам харесва ми как изглежда,но всичко при него губи смисъл при гадните му постъпки
Любимия ми филм е няма какво да си кривя душата  Heart Eyes
Но тези двата нямат равни  Heart Eyes
  Hug Но и тези си ги обичам

Общи условия

Активация на акаунт