Радвам се, че на всички ви е харесал снощния епизод.
Аз снощи написах един дъъъълъг пост с поредните си първоначални впечатления от 1 еп. /сигурно го гледам вече над 20 пъти и не ми омръзва/, но точно преди да го публикувам, натиснах нещо и го изтрих и после ме мързеше да пиша пак. 
Много точно сте уловили образите още на първи прочит,
всички до един - дори и Крачо /Оркун - хлъзгавия/. Предполагам, че още довечера ще си затвърдите впечатленията.

А Ивето да не ви подвежда,
че тя е върла негова фенка, завежда АРТ клуб в чест на Оркун, но за наш кеф, клубът имА само още една последователка.

Иначе други, възхищаващи се на Мазника
/според мен по-приляга отколкото чист като сълза/, за щастие - няма.

Аннето си показа рогата още веднага, но наистина тя е противоречив образ - или поне донякъде има смекчаващи вината обстоятелства, за разлика от Суде.
На мен снощи ми харесаха отново два образа /освен Ямира и Селим разбира се, които във всяка секунда са просто перфектни/ - образът на Ендер и на Мерт.
Някой снощи бе споделил, че Ендер дразни, но на мене много ми допадна още в първия еп.
Да, не прие Я безрезервно, но тя имаше нормалните страхове на една майка според мен.
Фактът, че го прие обаче, показва силната ѝ любов към Селим, а и финесът, истинската женственост, нежната ѝ привързаност към семейството още в 1 еп. са впечатляващи.
Мерт - толкова непосредствен, чистосърдечен, открит и забавен - до края той е сред любимите ми герои.
Да не продължавам, че постът стана......

можеш да видиш нещо положително в него....

нали мога да се обръщам и аз така към теб

и накрая се отказвам