КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Аз нямам асоциации между Яман и Емир.  Naughty
Е, би могъл Яман да изглежда и по-добре чисто визуално /ако някой ме пита  Wink/
но дори и така ми допада, или поне мога да го "преглътна". hahaha hahaha
Може би защото не визията, а това което ми представя героят му ангажира вниманието и интереса ми. Peace

А за Серенай съм без забележи на този етап. yes
Играе добре, и добре изглежда. Peace

# 391
И аз да се включа!   bouquet

Веднага ми хрумна асоциацията как Емир преминава в "огледалния свят"- този път в друга посока....т.е.и   в този филм има послание за "огледален свят".

# 392
  • Пришълец
Здравейте wavey Най-напред се извинявам,че нахлувам като неканенен гост-пребиваването ми няма да е продължително,изказвам мнението си и се изпарявам Laughing

И така-искам да внеса едно леееко уточнение: всеки,харесващ и интересуващ се от Чаатай би го приел с която и да е-дали Серенай или Баба Яга  Joy,все едно.
Защо аджеба си мислите,че някой иска да го гледа вечно с Непрежалимата и не приема следващите му партньорки??? Все пак Ча и Хазал нито са сиамски близнаци,нито ще играят заедно до пенсия Peace
Например в АО си паснаха,в ПЕ с Гизем Караджа също бяха хубава двойка.И с Лейля Лидия Туутлу ще ги видим...

Неодобрението спрямо Серенай се е проявило впоследствие,иначе и за нея очакванията в началото са били големи.

# 393
Поздрави след епизода!  Hug

mimioza, yes thumbsup

И аз ще се опитам да бъда кратка. Peace
Скрит текст:
Мерт я кара малко на майтап. ooooh!
Първо напиване, първи бой...ама какво да го правя...като му е за първи път...приемам. newsm78 Joy
Живял е буквално предпазен от реалността, и сега срещата с нея в лицето на Яман е нормално
да го впечатлява по този малко циничен начин.  Thinking
Уточнявам...циничен в смисъл...че намира живота на семейството си за скучен и безинтересен.
При все това Мерт ми допада- естествен и спонтанен е. Peace
И всъщност добре стана, че каза истината за Яман...истината винаги е най добрата политика.

Оркун освен, че е страхливец и голям похотливец го раздава. ooooh!
Но му признавам, че бързо "улавя" какво се случва около него.
Правилно прецени, че Яман е "опасен" за него. hahaha hahaha

На Ейлюл сякаш Суде й е майка... newsm78
Все още не ми е направила добро впечатление. Naughty

Фарук има сериозни проблеми, странно как само Ендер успя да го усети.
Това което й каза за нея и подкрепата й за Селим е онова от което има най-много нужда.
Това му липсва и това го сломява повече от останалите му грижи.

Селим вече ми е любимец. Heart Eyes
Без забележки съм.  thumbsup

Ендер се разчувства от историята на Яман.
Очакваше се, добър човек е, нямаше как това което чу да не я докосне.. Peace
За момент ми мина през ум, че не е безразлична към Фарук /нали е бил първата й любов/
но май няма такова нещо...просто е загрижена като към стар приятел.
Дали...надявам се. yes

Яман, брех, горкият...как го налетяха тез девойки... Joy Joy Joy
Да, тъжно детство. Rolling Eyes
И пак е успял да се опази от всичко пошло около себе си.
Внимателен и мил, искрен е.
Понесе стоически истината за себе си разкрита от Мерт, и даже му се притече на помощ след това.
Браво, достойна постъпка. Peace

Невин- дожаля ми за таз жена. Rolling Eyes
Сама е досъсипала живота си , детството и бъдещето на децата си. Rolling Eyes

Хасан е отвратителен. Толкова ми е неприятен, че даже ще си го спестя.  ignore2:

Мира се опитва да показва безразличие към Яман, ама то "говори" точно обратното. Grinning
Не се "хвана" на обясненията на Оркун- това добре.
Значи скоро ще "'види" какъв е всъщност. Peace

Суде е доста критична към Мира. Shocked newsm78
Мира изглежда не отговаря на нейните планове за стандарт и положение.
Явно Оркун е изгодна партия, затова прояви Суде повече разбиране за него, отколкото за дъщеря си. ooooh!

Сестрата на Мира /не й запомних името/ май се е метнала повече на майка си. newsm78 Joy
За нея вече бих казала, че е глезла...да, май е такава. newsm78

Добра игра, харесаха ми всички.  yes

п.п. корекция...понеже не стана кратко...  Mr. Green
Hug
Марги,пиши си спокойно! Grinning Аз вече гледах сериала,имам натрупани впечатления.Няма да съм сред активно пишещите,за да не влияя на тези,които сега го откриват,но ще чета и ще се старая да видя филма през вашите очи. Wink Затова се надявам ти,mimioza и всички,които харесат Кв на богатите ,да споделят впечатления и открития от видяното. thumbsup
За мненията относно актьорите-всеки си има вкус и предпочитания.Свят като цвят,нали така?! Joy На мен Серенай ми харесва много и не ми пречи,че някой не я понася. Wink
Все пак Wink,добре би било да сме премерени в изказа и темата да бъде място за обсъждане на  сериала и героите.

# 394
  • Bulgaria
vikktory Hug с удоволствие . Ще ми е интересно дали ни се припокриват мненията за епизодите с хората ,които вече са ги гледали с превод.По-различни мнения -по интересно.
Марги  Hug Интересни са дългите ти постове и изчерпателни.Продължавай да ги пишеш
Приятно гледане на епизода довечера  Peace

# 395
 smile3506 smile3506   

Whistling Whistling Whistling  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 396
# 397
# 398
  • ... да усещаш мириса на море ...

Абе и Мира си е доста хубава тук.
Наистина към края нещо ги погрозиха, това със сигурност е благодарение на Кивовица  Mr. Green

Само, че тя отговаря за мъжкото облекло, за дамския гардероб "обвинявайте" Дениз...

пп Не харесвам Серенай, не харесвам Хазар (не харесвам хора с големи усти), но нямам проблеми ако  други ги харесват.  Peace

ппп

Ако някой има превод на песента, би ли го пуснал ...

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 15:38 от tara_lezhka

# 399
Привет!
Поздрави за всички!  Hug

vikktory, mimioza, Heart Eyes   bouquet

Вчера valia_nana, сподели мнение за възможна мотивация на Невин да изгони Яман
и според мен постъпката й срещу Хасан в еп. вчера я потвърди.
Навярно в състояние на безизходица да осигури добър и нормален живот поне на него
предпочете да го прогони.
На пръв поглед това е лишено и от логика и от смисъл и противоречи на здравия разум,
и все пак за нея вероятно бе единственото правилно решение към момента
В онова което пак му каза докато я отвеждаха долових майчината й загриженост за него
дори и показана по този начин.

Тепърва ще разбираме какви са героите и не по-малко важното/поне за мен/- защо? Thinking

Хубав следобед и до по-късно! Hug

# 400
  • ... да усещаш мириса на море ...

За тези, които не са гледали O.C., героите от оригиналната поредица и настоящите им съответсвия от ляво на дясно Jimmy Cooper (Фарук), Summer Roberts (Ейлюл), Julie Cooper (Суде), Sandy Cohen (Селим), Kirsten Cohen (Ендер), Luke Ward (Оркун), Marissa Cooper (Мира), Ryan Atwood (Яман), Seth Cohen (Мерт)

подробности тук

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 17:58 от tara_lezhka

# 401
Поздрави след епизода!  Hug

mimioza, yes thumbsup

И аз ще се опитам да бъда кратка. Peace
Скрит текст:
Мерт я кара малко на майтап. ooooh!
Първо напиване, първи бой...ама какво да го правя...като му е за първи път...приемам. newsm78 Joy
Живял е буквално предпазен от реалността, и сега срещата с нея в лицето на Яман е нормално
да го впечатлява по този малко циничен начин.  Thinking
Уточнявам...циничен в смисъл...че намира живота на семейството си за скучен и безинтересен.
При все това Мерт ми допада- естествен и спонтанен е. Peace
И всъщност добре стана, че каза истината за Яман...истината винаги е най добрата политика.

Оркун освен, че е страхливец и голям похотливец го раздава. ooooh!
Но му признавам, че бързо "улавя" какво се случва около него.
Правилно прецени, че Яман е "опасен" за него. hahaha hahaha

На Ейлюл сякаш Суде й е майка... newsm78
Все още не ми е направила добро впечатление. Naughty

Фарук има сериозни проблеми, странно как само Ендер успя да го усети.
Това което й каза за нея и подкрепата й за Селим е онова от което има най-много нужда.
Това му липсва и това го сломява повече от останалите му грижи.

Селим вече ми е любимец. Heart Eyes
Без забележки съм.  thumbsup

Ендер се разчувства от историята на Яман.
Очакваше се, добър човек е, нямаше как това което чу да не я докосне.. Peace
За момент ми мина през ум, че не е безразлична към Фарук /нали е бил първата й любов/
но май няма такова нещо...просто е загрижена като към стар приятел.
Дали...надявам се. yes

Яман, брех, горкият...как го налетяха тез девойки... Joy Joy Joy
Да, тъжно детство. Rolling Eyes
И пак е успял да се опази от всичко пошло около себе си.
Внимателен и мил, искрен е.
Понесе стоически истината за себе си разкрита от Мерт, и даже му се притече на помощ след това.
Браво, достойна постъпка. Peace

Невин- дожаля ми за таз жена. Rolling Eyes
Сама е досъсипала живота си , детството и бъдещето на децата си. Rolling Eyes

Хасан е отвратителен. Толкова ми е неприятен, че даже ще си го спестя.  ignore2:

Мира се опитва да показва безразличие към Яман, ама то "говори" точно обратното. Grinning
Не се "хвана" на обясненията на Оркун- това добре.
Значи скоро ще "'види" какъв е всъщност. Peace

Суде е доста критична към Мира. Shocked newsm78
Мира изглежда не отговаря на нейните планове за стандарт и положение.
Явно Оркун е изгодна партия, затова прояви Суде повече разбиране за него, отколкото за дъщеря си. ooooh!

Сестрата на Мира /не й запомних името/ май се е метнала повече на майка си. newsm78 Joy
За нея вече бих казала, че е глезла...да, май е такава. newsm78

Добра игра, харесаха ми всички.  yes

п.п. корекция...понеже не стана кратко...  Mr. Green
Hug
Марги,пиши си спокойно! Grinning Аз вече гледах сериала,имам натрупани впечатления.Няма да съм сред активно пишещите,за да не влияя на тези,които сега го откриват,но ще чета и ще се старая да видя филма през вашите очи. Wink Затова се надявам ти,mimioza и всички,които харесат Кв на богатите ,да споделят впечатления и открития от видяното. thumbsup
За мненията относно актьорите-всеки си има вкус и предпочитания.Свят като цвят,нали така?! Joy На мен Серенай ми харесва много и не ми пречи,че някой не я понася. Wink
Все пак Wink,добре би било да сме премерени в изказа и темата да бъде място за обсъждане на  сериала и героите.
newsm10
И на мен ми е интересно да чета мнението на тези, които сега гледат сериала за първи път. Бих се включила и аз, но засега ми е трудно да се абстрахирам от това, което вече знам за героите и развитието на събитията.  Peace А знам всичко наизуст  Laughing Laughing Laughing
Страхотно е сериалчето. Много си го обичам и него и героите  Grinning Grinning Grinning

# 402
 Hug

Приятно гледане!

До след епизода! hug

# 403
Привет!
Поздрави за всички!  Hug

vikktory, mimioza, Heart Eyes   bouquet

Вчера valia_nana, сподели мнение за възможна мотивация на Невин да изгони Яман
и според мен постъпката й срещу Хасан в еп. вчера я потвърди.
Навярно в състояние на безизходица да осигури добър и нормален живот поне на него
предпочете да го прогони.

На пръв поглед това е лишено и от логика и от смисъл и противоречи на здравия разум,
и все пак за нея вероятно бе единственото правилно решение към момента
В онова което пак му каза докато я отвеждаха долових майчината й загриженост за него
дори и показана по този начин.

Тепърва ще разбираме какви са героите и не по-малко важното/поне за мен/- защо? Thinking

Хубав следобед и до по-късно! Hug

margita9 Hug
Добре де, ама преди да го изгони като к....е  Cry можеше да му даде някакви пари....или поне реплика  нещо от сорта 'иди при леля ти еди коя си''.... Naughty Не го разбирам и аз това...както и да е.... Naughty
Време е за филма и приятно гледане на всички! Hug

# 404
Приятно гледане на любимото сериалче :*
ОФ тези реклами ще ме побъркат бе Grinning
Ай колко са ми сладки Мира и Яманчи :*

Общи условия

Активация на акаунт