КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
Добро утро  Hug

# 528
# 529
Марги Hug,честит рожден ден на дъщеричката,със закъснение!Да е здрава и много щастлива.Късмет и успех във всичко,което и предстои!

Суде не ми допада особено, нито малката и дъщеря. Серенай ми става по-поносима.
thumbsup
 Joy Joy Има надежда значи,до края може да ти стане симпатична. Wink

Прочетох коментарите.  ThinkingНякой беше търсил причините за постъпките на Невин.За начина на мислене и поведението на всеки от останалите също има причини... Wink
Да ви зарибя още малко. smile3503

# 530
Хора нямам търпение къде да гледам сериите  преведени стигнах до 7-8 епизод

# 531
Привет, група!   Hug Hug

Хора нямам търпение къде да гледам сериите  преведени стигнах до 7-8 епизод

На първа страница в темата Ани е дала  линкове  Peace

# 532
Хора нямам търпение къде да гледам сериите  преведени стигнах до 7-8 епизод
http://vbox7.com/collection:1952534 Ето тук  Peace

# 533
Марги Hug,честит рожден ден на дъщеричката,със закъснение!Да е здрава и много щастлива.Късмет и успех във всичко,което и предстои!

Суде не ми допада особено, нито малката и дъщеря. Серенай ми става по-поносима.
thumbsup
 Joy Joy Има надежда значи,до края може да ти стане симпатична. Wink

Прочетох коментарите.  ThinkingНякой беше търсил причините за постъпките на Невин.За начина на мислене и поведението на всеки от останалите също има причини... Wink
Да ви зарибя още малко. smile3503

Ясак бе............. Naughty Joy Joy Joy Joy Joy  И тук всичко живо е заспало............... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!   И аз си лягам....... Hug Hug Hug Hug Имах много Hug изтощителни 2дни.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenкакто и нащи........... Party Party Party Party   дано всичко при тях....... Peaceкакто и при мен да се кротне................. Party Party Party Party Party Party Party

# 534
Здравейте,
Ендер в кой друг филм е играла?! Много ми е позната newsm78

# 535
Здравейте,
Колежката твърди...................,че била госпожа Селем от Фемира........ newsm78 newsm78 newsm78 Дано ни осветлят................... Shocked Shocked Shocked Shocked Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 536
Добро утро на всички!  Hug Hug Hug  И хубав ден!  Hug Hug Hug

Здравейте,
Колежката твърди...................,че била госпожа Селем от Фемира........ newsm78 newsm78 newsm78 Дано ни осветлят................... Shocked Shocked Shocked Shocked Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

От това, което са излъчвали у нас ,игра във "Времето лети ". Аз поне не съм я гледала другаде .  Със сигурност не  е играла в АФК/ ОС  .  Там г-жа Санем я изигра Дениз Уур  Peace

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 08:38 от daniela.qnkova

# 537
Добро утро  Hug Хубава неделя  Heart Eyes

# 538
Добро утро! Grinning  Hug

Laughing Тази гоненица не я видяхме в серията по Стар тв...Много ми се иска БТВ да ни зарадва с пълната лента. Praynig

# 539
Поздрави, и пожелания за приятна неделя и от мен! Hug

Дани, Еви, Вики,  лек ден и за вас!  Heart Eyes

Компанията в темата се увеличава...
Криси, Heart Eyes особено ми е приятно, че и ти си се включила.  hug

Успях да изгледам еп. от петък, а и да ви прочета, благодаря за споделеното от всеки!   bouquet
Криси, mimioza, Джоли, Вени, Вики,  Heart Eyes
Скрит текст:
Благодаря за вниманието и пожеланията ви!
Да се включа и аз към КС за еп. ... blahblah

Нашто момче пак в центъра на събитията и пак неприятности. ooooh!
Да му имам късмета...дето се казва, и да се пази от тях, те пак го намират. Crossing Arms
Нямаше нужда от "геройството" му-  да прикрива виновниците за пожара, ама като е свикнал
сам да носи отговорност...резултата е налице, сега и в затвора, виновен без вина. Rolling Eyes
Охлади страстите на Мира,  newsm78 Joy но добре направи. Peace
Изглежда виждаше в нея не само момиче което може и иска да има, а и нещо повече.  Grinning
Ама и тя...стой бе момиче, яваш...не бързай толкоз...  Joy Joy Joy
Хубаво е да си инициативен,  Wink ама и инициативи без мярка не може. Stop
Дето се казва...когато му дойде времето...тогава. Peace
Мерт е машина за говорене...не, че няма какво да каже, а и в повечето случаи е прав.  Peace
Само покрай Ейлюл загубва ума и дума...  #Crazy Joy
И тя, Ейлюл най-накрая каза нещо смислено- към Оркун...не е за вярване, че си рискувал живота си
заради него... Thinking Ми то си беше така, вярното бе, че Оркун рискува заради себе си,
щото се уплаши какво ще стане с него, ако се случи нещо с Яман.
Страхливец, лесно е да се прави на бабаит тъй... box ... като други му вършат работата. Mr. Green
Бая се спече, но тоз път му се размина, да видим само до кога... щото и Хале сега разбра какво
е станало всъщност. Да й се чуди човек и на нея- от любов ли е нейното или от глупост?
И вместо да изисква отношение от Оркун, да вземе да прояви повече отношение сама към себе си. Mr. Green
А г-н Асъм как се изненада от Селим... Shocked ... май не обича да не става на неговата...  newsm78
Който плаща- той поръчва музиката...та и той...да...ама не винаги... hahaha hahaha
Суде и тя си го "намери", ама като злослови и интриганства...получи си го. hahaha hahaha
И от Селим, а и Фарук не й остана длъжен... hahaha hahaha
Ендер наистина се ядоса заради къщата, но не беше от материална гл. точка.
Поне така предполагам, тя влагаше много емоция и хъс в работата си, това я огорчи.
И това я водеше в гнева й към Яман в момента. Страхува се и за семейството си- вижда Селим и Мерт
в друга светлина, това я плаши, затова и реакцията й бе такава.
На пръв поглед лишена от разбиране и съчувствие към Яман, но не мисля, че наистина беше така.
А и е нормално донякъде да се притеснява повече и най-напред за най-близките си и след това
за всички останали, в случая за Яман.
Не ми хареса желанието й той да си тръгне, но и разбирам основанията й.  Peace
Селим и той е прав за себе си, искрено иска да даде шанс на Яман, но ми хареса, че се съобрази и прие
желанието на Ендер, колкото и да не му се искаше.  Crossing Arms
Правилно постъпи, компромисите и крачката назад са неизбежни...понякога.  Thinking
И те не означават отказ от това да бъдеш себе си или това което искаш,  Naughty а само начин
да се намери друг вариант да се постигне целта. Peace

Интересно се развива историята, новите случки водят до нови взаимоотношения, но "изплуват"
и "стари" зависимости и следствия... newsm78
Гледала съм ориг. версия, ама май беше отдавна и нямам ясни спомени дали го догледах,
а и кое какво беше и как?! newsm78 Joy
Та ми е любопитно в този смисъл какво и защо ще се случва занапред? Thinking

Като за в един пост стига толкова...после пак. Wink

Hug

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 10:03 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт