КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Здравейте  Hug
Поразрових се малко и видях че актрисата,която играе Ендер (Мине Тугай) е участвала и в сериала Готова на всичко.
Чакам с нетърпение да дойде понеделник и да започне сериала ни.
Приятен ден!  bouquet

# 542
ivva, Hug

Здравейте  Hug
Поразрових се малко и видях че актрисата,която играе Ендер (Мине Тугай) е участвала и в сериала Готова на всичко.
Приятен ден!    bouquet

Кристи, приятен ден и за теб! Hug
Да и аз се изненадах, че е участвала, уж съм гледала сериала, а нямах спомен... newsm78
Доста роли има, обаче тази й е най-главната...с такова впечатление оставам. Peace
А за сериала...не остана много...утре е понеделник.  Grinning

Хасан съм го пропуснала в коментара... newsm78 ама щото ми е наистина неприятен.  Mr. Green
Изпусна парите... hahaha hahaha  ...тоз с когото го сплаши Герай май му е сериозен проблем. newsm78
А Герай какъв приятел е на Кенан...  Shocked да заглежда така приятелката му... ooooh!
Но Кенан като излезе ще го видя тогава... hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 11:12 от margita9

# 543
  • Bulgaria
Марги  Hug Нямах търпение да прочета изчерпателният ти пост.Но за Хасан не си права-той ще очаква според мен парите ,иначе нямаше да оттегли обвиненията ....
Добро утро и от мен  Hug

# 544
Марги  Hug Нямах търпение да прочета изчерпателният ти пост.Но за Хасан не си права-той ще очаква според мен парите ,иначе нямаше да оттегли обвиненията ....
Добро утро и от мен  Hug

Мими, мога ли да се обръщам така към теб? Praynig Heart Eyes   
Просто гледам да се вместя в по няколко изречения за всеки от героите, нали всеки е участник в историята
малко или много. Писането кратко ми е зор... Embarassed ...но полагам усилия. Wink
То и е рано още за сериозни и категорични изводи- кой що за стока е и защо, това тепърва ще се види и изяснява.
Всеки герой си има своята истина, а аз съм любопитна да я видя през неговите очи.
И ако не мога да я приема, поне да я разбера и да е допусна за възможна за него. Peace

Очаквам като се понатрупат повече еп. и повече материал за дискусии, че и на тях съм им фен. Grinning

За Хасан имах в предвид, че тези пари сега изпусна, тези- които му предложи Мерт,
нали върна парите и на Мира, а тя ги даде на Ейлюл, значи сделката е отпаднала.  newsm78
А, че Хасан ще търси начин да се облагодетелства- почти съм убедена, използвач ми се струва,
а това е лош навик, а по-лошото е, че подобни навици са устойчиви и трайни. Mr. Green
Но ще видим и той за какво се бори...а може и да има някоя и друга хубава страна...
никой не е само лош, и едва ли той е изключение в случая. Peace

# 545

Здравейте, момичета!

Марги -   bouquet

Много се радвам, че те срещам отново. Винаги ми е било приятно да чета размислите ти. Защото те са ти точно такива. Затова е и по-дълго. Което на мен много ми харесва, така че хич и не си помисляй да си съкратиш писането. И аз и темата ще загубим.
     Писах, че много ми хареса този сериал. Хубав сюжет, свестен сценарий до тук, хубава игра. Дано сценария не се продъни, както напоследък става с техните сериали. Особено тази Едже е станала въздесъща. На всяка манджа мерудия. Ееее, ми то не достига мерудия за толкоз манджи и се губи качеството.
     Не допускам, че Хасан ще си поиска парите. Това, с което го сплаши Кенан  ще му е достатъчно. Иначе нямаше да пуснат майката на Яман. Ама и тя един отчаян образ. Да се чуди човек как в тази среда се пръкнал такъв Яман. Защото да имаш интелект от Бога е едно, но той има усет за добро и възпитано поведение без да е получил такова възпитание.

# 546
Криси, удоволствието е взаимно! Hug

За майката на Яман...много точно...наистина отчаян образ. Rolling Eyes
Повече ми е жал за нея, отколкото да ме дразни, макар да има много с какво. ooooh!
И за Яман така...споделям размислите ти...на тоз живот  Crossing Arms  и пак да запази доброто в себе си...
направо си е геройство..  Rolling Eyes
"Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет"...важи в пълна сила за него...изглежда. Peace

А от Хасан... аз очаквам и малко да е по-смирен поне за известно време.
Не само щото го хвана шубе, а и все пак беше пред риск да загуби живота си,
та може и да се позамисли...ама не знам дали ще го измисли... newsm78 Joy

За сценария...при толкова много еп...едва ли ще се разминем без ненужното,
но поне да е в допустимото. Joy

# 547
  • Bulgaria
Да Марги ,няма проблем Hug
Да , така е.Мерт забрави да даде парите на Хасан ,тъй като беше запленен от Ейлюл.Но има и друго-той хубаво ще оттегли показанията си ,но според мен едва ли ще каже това на Яман и ще си търси парите

# 548
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ето малко снимки от Тузла. Не  намерихме къщата с басейна, но поне ще добиете представа от квартала.
https://www.facebook.com/wazlaw/media_set?set=a.744279015625018. … 781736&type=3

Medcezir Dizisindeki Ev Nerede ? адреса: Postane Mahallesi, Sağlık Sokak, Tuzla, İstanbul. Може да я видите с Google map...

# 549
Да Марги ,няма проблем Hug
Да , така е.Мерт забрави да даде парите на Хасан ,тъй като беше запленен от Ейлюл.Но има и друго-той хубаво ще оттегли показанията си ,но според мен едва ли ще каже това на Яман и ще си търси парите
Мими, благодаря! Hug

На Хасан съм му вдигнала мерника  #Sniper почти от първа среща с него.  Rage
Но и много искам да ме опровергае, ако не за себе си като цяло, то поне за някои свои действия. newsm78 Joy
Ще гледаме и ще разберем...всичко в историята тепърва предстои! Peace

Ето малко снимки от Тузла. Не  намерихме къщата с басейна, но поне ще добиете представа от квартала.
https://www.facebook.com/wazlaw/media_set?set=a.744279015625018. … 781736&type=3

Medcezir Dizisindeki Ev Nerede ? адреса: Postane Mahallesi, Sağlık Sokak, Tuzla, İstanbul. Може да я видите с Google map...
ТараHug yes thumbsup

# 550
ivva, Hug

Здравейте  Hug
Приятен ден!    bouquet

Да и аз се изненадах, че е участвала, уж съм гледала сериала, а нямах спомен... newsm78
Доста роли има, обаче тази й е най-главната...с такова впечатление оставам. Peace

След ПО Мине се снима в сериала "Крадецът на сърца", който приключи набързо  със 7 епизода , а последното й участие е в "(С) аромат на ягоди",който започна по Стар ТВ в края на юни .
 Харесвам Мине, хубава е, има някакво особено  излъчване, чар и играта й ми допада.  Peace

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 16:44 от daniela.qnkova

# 551
Скрит текст:
ivva, Hug

Здравейте  Hug
Приятен ден!    bouquet

След ПО Мине се снима в сериала "Крадецът на сърца" който приключи набързо  със 7 епизода , а последното й участие е в "(С) аромат на ягоди",който започна по Стар ТВ в края на юни .
Харесвам Мине, хубава е, има някакво особено  излъчване, чар и играта й ми допадаPeace
Hug

Браво на нея, от 2004-та до момента няма прекъсване...все снима...  Peace

Споделям и аз, и за визията и за играта на Мине...интригува, докосва, вълнува!  yes
Само с няколко еп. от сериала ме спечели! А в комбинация и със Селим са ми...неустоими! Heart Eyes

# 552
 Hug Hug Hug Hug Добре дошли на всички в темата  Hug Hug Hug Hug
Липсвах 10-ина дни, но изчетох всичко.  Joy Joy Joy Joy
Лично аз няма да гледам сериала с дублаж, защото вече съм го гледала в оригинал със субове, пък и дублажа ме нерви.  Joy Joy Винаги предпочитам филмите и сериалите със субове. Искам да слушам оригиналните гласове на актьорите.  Peace Но виждам, че на вас ви харесва с дублаж  Hug Hug Hug
Някой беше питал защо има две теми.  Peace Има две теми защото темата в която следяхме сериала по Стар ТВ вече е за бъдещи проекти на Чачо, Серенай и екипа.  Peace Новините около тях и така ..  Peace Освен това там има много спойлъри, а виждам,че повечето тук не искат такива.  Hug Затова мисля, че това е идеалния вариант и моля момичетата от другата тема да се въздържат от спойлъри или да ги слагат в скрит текст.  Peace

Относно това кой кого харесва - на вкус и цвет товарищей нет са казали руснаците.  Joy Joy Joy Joy Същото важи и за късите и дългите постове.  Hug

Моите любими моменти са повечето от първи сезон, който ми хареса много повече отколкото втори.  Peace И този е един от тях.  Heart Eyes

а този може да се каже, че ми е най-любим.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Приятно гледане на всички.  Hug Hug Hug

# 553
Hug Hug Hug Hug Добре дошли на всички в темата  Hug Hug Hug Hug
Скрит текст:
Липсвах 10-ина дни, но изчетох всичко.  Joy Joy Joy Joy
Лично аз няма да гледам сериала с дублаж, защото вече съм го гледала в оригинал със субове, пък и дублажа ме нерви.  Joy Joy Винаги предпочитам филмите и сериалите със субове. Искам да слушам оригиналните гласове на актьорите.  Peace Но виждам, че на вас ви харесва с дублаж  Hug Hug Hug
Някой беше питал защо има две теми.  Peace Има две теми защото темата в която следяхме сериала по Стар ТВ вече е за бъдещи проекти на Чачо, Серенай и екипа.  Peace Новините около тях и така ..  Peace Освен това там има много спойлъри, а виждам,че повечето тук не искат такива.  Hug Затова мисля, че това е идеалния вариант и моля момичетата от другата тема да се въздържат от спойлъри или да ги слагат в скрит текст.  Peace

Относно това кой кого харесва - на вкус и цвет товарищей нет са казали руснаците.  Joy Joy Joy Joy Същото важи и за късите и дългите постове.  Hug

Моите любими моменти са повечето от първи сезон, който ми хареса много повече отколкото втори.  Peace И този е един от тях.  Heart Eyes

а този може да се каже, че ми е най-любим.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Приятно гледане на всички.  Hug Hug Hug
Ани, благодаря, за темата - също!  bouquet Hug

И едно клипче...за настроение в неделя привечер! Grinning
Има неизлъчени моменти в еп. по БТВ! Peace

Yaman&Mira | Sevgilim |

https://youtu.be/_H80JImmXW4

# 554

Къщата в сериала много ми харесва. С въздушната си и изящна красота ме накара да се сетя за Тадж Махал.
   Вече писах, но пак ще си го кажа, че Мине много ми харесва и на мен. А заедно с Баръш се великолепен тандем. Не се сещам, обаче, коя точно роля играе в Готова на всичко.
   Имам чувството, че турският кавър е по-хубав от американския. Без да съм гледала оригиналния. Дори една съфорумка скоро изрази такова мнение.

Общи условия

Активация на акаунт