КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 125
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Вени, Иве, привет и за вас! Hug

Вени, благодаря, че сподели и ти!   bouquet

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug Hug

п.п.
Видях, че има нова тема, но нали изписваме тази и тогава се прехвърляме в следващата... newsm78

Марги, изписваме тази и чак тогава се местим Peace
Иве, ОК! yes

Да я изписваме тогава...  typeuu

На Яман не му стигат всичките трудности,  ooooh! сега и тоз фръцльо/Оркун се налага да търпи. Crossing Arms
Наистина не е лесна неговата. Предизвикателствата го следват едно след друго, а понякога и накуп. ooooh!
И остроумен се оказва... Joy ...беше ми много забавен в разговора им с Мерт, докато той му споделяше
за срещата им с Ейлюл. Ооо, и от връзки и момичета явно разбира...ама че съвети му даде... newsm78 Joy
Хубаво си пийваха лимонадка и сладка приказка си намериха с Мира, и какво му стана  в един момент...   33uu
"Превключи" на други вълни, стана и си тръгна.   ooooh! Калпазанин такъв, бива ли така да се държи с момичето...newsm66
Ще си имаме проблеми изглежда и с нрава му... ще се окаже доста своенравен...май... newsm78

А Оркун доста несериозно приемаше постъпката си- предизвикването на пожара. ooooh!
Сега тати ще покрие разходите и готово, размина му се...и явно за поредна негова глупост е така.
Сериозността му бе в друга посока... към Яман и непоносимостта му към него. Crossing Arms
Жалко за него, че вместо да приеме мисълта, че не е толкова велик колкото му се искаше и мислеше се зае
с нови "планове" да се доказва, а и да тормози Яман.  Crossing Arms
Демонстрациите му на сила демонстрираха само действителното му безсилие пред Яман,  hahaha hahaha
но това още повече го окуражи, уви. ooooh! Явно реши и да смени тактиката, юмруците замени с интриги,
като опита да привлече на своя страна останалите, и първата е Ейлюл. ooooh!

# 721
  • ... да усещаш мириса на море ...

Скрит текст:

Ето едно старо изпълнение на Ча.Хубаво пее.

Браво! Не само талантлив, но и отговорен. Това изпълнение, макар и старо, е посветено на "Часът на Земята", когато милиони хора от целия свят символично изгасяват осветлението в домовете си за един час... Интересно какво е посланието му ...

Çağatay, egosuz bir oyuncu!  Интервю със Сибел Ташчъоулу. В него говори за живота и кариерата си. Питат я как се е чуствала да играе майка на Чаатай, а тя казва за него, че е много млад, много сладък и много сериозно приема работата си. Да снимат заедно и е донесло много щастие ... и фенове, разбира се.  Накои са я харесвали за това, че е любяща майка, прегръщаща сина си, а други са я мразили за това (аз го разбрах в смисъл че са ревнували). На въпроса дали и е било трудно да работи със Чаатай и Серенай, тя отговаря, че въпреки младостта си и двамата работят усилено върху техните роли, обичат работата си и я уважават. Сигурна е, че и двамата ще увеличат успехите си и ще продължават да се развиват.
Скрит текст:
пп Моето мнение за Невин е че тя е по-скоро трагичен образ. Жена, която е изоставена от съпруга си, приела е да се омъжи за Хасан (ако са женени), защото е трудно сама жена да се справи с оцеляването с две малки деца в свят доминиран от мъже. Опитът и за самоубийство, който показаха, едва ли е продиктуван от любов, по-скоро не е могла да понесе мисълта, че за втори път е изоставена... Сама осъзнава, че не може да даде нищо повече на Яман и само го дърпа "надолу". Затова предпочете да го "изостави". Тръгвайки с Хасан, тя разруши мостовете, за да не я последва синът и, но е готова отново да му посегне (на Хасан), ако той се опита да навреди на децата и...

Интервюто с Невин Ники го преведе от руски, но ще го сравним с оригиналната статия, че рускините понякога си правят свободни съчинения и ще го качим цялото.  Peace

То и моят "превод" е през английски  Laughing, така че приемам корекции...

Чаатай е дал интервю пред казахстанската Astana TV. Резюмета на интервюто в турските медии тук и тук

# 722
  • София
Привет  Hug Hug Hug

Яман допусна за малко Мира до себе си и после пак затвори вратата  Whistling Whistling Whistling
Много са сладки тези първи трепети - привличането, интереса, погледите, усмивките, вълнението  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes очите, които сами се търсят, желанието да опознаеш другия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Беренчето обаче е много прозорливо хлапе, веднага усети какво се случва със сестра й  Laughing Laughing Laughing

Мерт така и не разбра, че за Ейлюл е само стръв на кукичката, която тя хвърля за Яман.  ooooh! ooooh! ooooh! И все пак въпреки волята й, без дори да го осъзнава, Мерт успя по някакъв начин да я заинтригува, щом цитира смешките му пред Оркун.
Много са сладки и двете двойки в първите епизоди  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 723
Тара, viv4o, Hug

Хубаво се притесни Кенан за Яман, ама сега някоя нова глупост ще сътвори... newsm78
Щото изглежда той първо действа, пък после се замисля, а и дали мисленето го "може" изобщо... Thinking
До тук не ме е убедил... hahaha hahaha...но ще му дам още няколко еп. време.  Peace

А иначе има нещо в него което ми харесва. Макар да не мога да го определя дори, по-скоро някакво усещане е... newsm78
Дали щото и артистът ми допада като визия, не знам...може и да е от това... Joy

А Айше ми се струва свястно момиче, но що се хвана с тоз Герай сега?  ooooh!
Нейната от трън та на глог ще се окаже... Кенан не става, ама Герай и той не ми изглежда по-свестен. Crossing Arms
Щял да се грижи за нея,  Shocked...и как...като не й разрешава да направи и една крачка сама... Mr. Green
Странно разбиране за грижа ми е това на Герай, повече ми прилича на чувство за собственост,
а това вече си е проблем и за него, но най-вече за Айше. Crossing Arms
Не ми харесва той,  Naughty знам ли и физиономията му е една...не ми е по вкуса. Mr. Green

# 724
  • ... да усещаш мириса на море ...
Турското издание на Marie Claire със статия, какво правят известните сутрин като се събудят...

Метин Акдюлгер

Скрит текст:

Sabah sessizliğinde uyanmayı tercih ederim

“Aslında rutin bir uyanma saatim yok, genellikle o sırada meşgul olduğum şeyler bunu belirler. Sabah 05.00’te kalktığım da olur, öğleden sonra 17.00’de de ama sabah sessizliğinde uyanmak tercihim.
Sabahki ruh halim ise havaya göre değişkenlik gösterir. En çok kar görünce mutlu olurum. Çok nadir yatağın ters tarafından kalkarım!
İlk yaptığım da hemen müziği açmak olur, müzikle biraz kendi halimde çıldırırım. Sabah, benim için yeni tanıştığım biri gibi; heyecan verici, ilginç ama tabii gün içinde rengini belli eder.
Sabahları düşünmeyi çok sevmem, müziğe bırakırım kendimi, bir nevi meditasyon hali! Aydınlık, az eşyalı ve ferah bir odada gözlerimi açıyorum.
Hava güzelse ışık olmayan sessiz ve yıldızların net göründüğü bir yerde uyumak da çok güzel bir duygu... Sabah yalnızlığını da severim, evde dans ederken çevrem boş olsun.”

Мине Тугай

Скрит текст:
Küvette zaman geçirmeye bayılırım

"Hemen yataktan kalkmayı seven biri değilim, o yüzden alarm hep 45 dakika önceye kuruludur. Uykumu almışsam çok enerjik ve mutlu olurum. Yeni günü karşılamak için sabırsızlanırım ama alamamışsam güne karışmam zaman alır.
Sabahları küvette zaman geçirmeye bayılırım, senaryo çalışırım. Bir de mutlaka evin içine iyi müzik dağılır. Earl Grey çay içmek de bir başka sabah keyfim. Bu ara rüyalarımın peşindeyim.
Bir kısmını hatırladığım rüyaların tamamını hatırlamaya çalışıyorum ama sabah pek verimli değil bunun için, geceleri tamamlanır o rüyalar kafamda mutlaka. Odam perdeler açılana kadar oldukça karanlıktır. Gözlerimi açtığımda ağzında oyuncağıyla beni bekleyen köpeğim Snoppy de mutlaka etrafımdadır."

източник: gecce

# 725

Скрит текст:

Ето едно старо изпълнение на Ча.Хубаво пее.

Браво! Не само талантлив, но и отговорен. Това изпълнение, макар и старо, е посветено на "Часът на Земята", когато милиони хора от целия свят символично изгасяват осветлението в домовете си за един час... Интересно какво е посланието му ...

Çağatay, egosuz bir oyuncu!  Интервю със Сибел Ташчъоулу. В него говори за живота и кариерата си. Питат я как се е чуствала да играе майка на Чаатай, а тя казва за него, че е много млад, много сладък и много сериозно приема работата си. Да снимат заедно и е донесло много щастие ... и фенове, разбира се.  Накои са я харесвали за това, че е любяща майка, прегръщаща сина си, а други са я мразили за това (аз го разбрах в смисъл че са ревнували). На въпроса дали и е било трудно да работи със Чаатай и Серенай, тя отговаря, че въпреки младостта си и двамата работят усилено върху техните роли, обичат работата си и я уважават. Сигурна е, че и двамата ще увеличат успехите си и ще продължават да се развиват.
Скрит текст:
пп Моето мнение за Невин е че тя е по-скоро трагичен образ. Жена, която е изоставена от съпруга си, приела е да се омъжи за Хасан (ако са женени), защото е трудно сама жена да се справи с оцеляването с две малки деца в свят доминиран от мъже. Опитът и за самоубийство, който показаха, едва ли е продиктуван от любов, по-скоро не е могла да понесе мисълта, че за втори път е изоставена... Сама осъзнава, че не може да даде нищо повече на Яман и само го дърпа "надолу". Затова предпочете да го "изостави". Тръгвайки с Хасан, тя разруши мостовете, за да не я последва синът и, но е готова отново да му посегне (на Хасан), ако той се опита да навреди на децата и...

Интервюто с Невин Ники го преведе от руски, но ще го сравним с оригиналната статия, че рускините понякога си правят свободни съчинения и ще го качим цялото.  Peace

То и моят "превод" е през английски  Laughing, така че приемам корекции...

Чаатай е дал интервю пред казахстанската Astana TV. Резюмета на интервюто в турските медии тук и тук

Hug Добро утро на всички.  Hug

tara_lezhkaHug да ти кажа в повечето случаи руския превод е по-добър от английския.  Peace Ние се опитваме да превеждаме интервютата от турски направо или дори и да са от руски ги сравняваме с турските източници, защото рускините или не превеждат всичко или си измислят понякога.  Peace

# 726

А иначе има нещо в него което ми харесва. Макар да не мога да го определя дори, по-скоро някакво усещане е... newsm78

Актьорът е невероятен човек.  Peace Peace Любимец е на всички  Peace
Но образът му е много противоречив и ще те кара да пишеш още доста дъълги постове, Марги  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 727
Тара, viv4o, Hug

Хубаво се притесни Кенан за Яман, ама сега някоя нова глупост ще сътвори... newsm78
Щото изглежда той първо действа, пък после се замисля, а и дали мисленето го "може" изобщо... Thinking
До тук не ме е убедил... hahaha hahaha...но ще му дам още няколко еп. време.  Peace

Нейната от трън та на глог ще се окаже... Кенан не става, ама Герай и той не ми изглежда по-свестен. Crossing Arms
Щял да се грижи за нея,  Shocked...и как...като не й разрешава да направи и една крачка сама... Mr. Green
Странно разбиране за грижа ми е това на Герай, повече ми прилича на чувство за собственост,
Не ми харесва той,  Naughty знам ли и физиономията му е една...не ми е по вкуса. Mr. Green

Али Аксьоз на мен ми е голям любимец. Много ерудиран и интелигентен човек.  Peace Актьорството не му е основно занимание.  Peace Превели сме само едно интервю с него засега, но има ново, което също ще преведем.  Peace От интервютата горе-долу човек може да добие някаква представа за актьорите, като разбира се не напълно да ги опознае, но поне малко.  Joy Joy

Ето едно интервю с Али линк 1 линк 2

# 728
Тара, viv4o, Hug

Али Аксьоз на мен ми е голям любимец. Много ерудиран и интелигентен човек.  Peace Актьорството не му е основно занимание.  Peace Превели сме само едно интервю с него засега, но има ново, което също ще преведем.  Peace От интервютата горе-долу човек може да добие някаква представа за актьорите, като разбира се не напълно да ги опознае, но поне малко.  Joy Joy

А ония отговори на фенове запазихме ли ги?  Rolling Eyes  hahaha hahaha hahaha hahaha
От тях се добива много готина представа за него  Party Party Party

# 729
Скрит текст:
Тара, viv4o, Hug

А ония отговори на фенове запазихме ли ги?  Rolling Eyes  hahaha hahaha hahaha hahaha

Запазихме ги някои  Joy Joy Joy останалите не сме.  Joy Joy
Скрит текст:
Serenay ve cagatay sevgili mi ?
Bilmem.
Серенай и Чаатай гаджета ли са?
Не знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

yaşınız sorulduğunda hiçbir şekilde cevap vermemenizin nedeni nedir Ali Bey.xx ?
Yaşımı bilmediğimdendir Stuck Out Tongue
Защо никога не отговаряш на въпроса "на колко години си?"
Сигурно, защото не знам  hahaha.gif hahaha.gif hahaha.gif

Sude Kenan iliskisi sadece dizide mi kalir?
Hahahaaaa seni gidiiiiii
Любовта на Суде и Кенан само на екрана ли ще остане?
Ах, тиииии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Set e ilk gittiğinde enerjinin tuttuğu ilk oyuncu kimdi Simple Smile
Çağatay.
Когато отиде за първи ден на сета, чия енергия те привлече най-напред?
На Чаатай.  Peace

Tv disinda bir proje gelecek mi yakin zamanda?
Evet.
Ще имаш ли скоро проект извън телевизията?
Да  Peace

Serenay nasil bir kiz?
Uzun boylu, açık renk saçlı, ince, güzel bir kız.
Какво момиче е Серенай?
Високо, светлокосо, слабо, красиво момиче.  Joy Joy Joy

Neden bu kadar yakışıklısın yaaa nedenn? Simple Smile
Küçükken radyoaktif örümcek ısırmış. Wink
Защо си толкова красив, яяяя защо?
Като малък съм ухапан от радиоактивен паяк.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Godzilla da oynadigin dogru mu‎  Mithat Ergin
Evet Godzilla olarak Wink
Вярно ли е, че си играл в Годзила?
Да, бях Годзила  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Mine tugay nasıl biri ?? Simple Smile
Orta boylu, kızıl saçlı, ince ve hoş bir kadın.
Мине Тугай каква е?
Средна на ръст, червенокоса, слаба и хубава жена.  Joy Joy Joy

Varsa su an okudugunuz kitabi da ogrenebilir miyim?
Cormac McCarthy - No Country For Old Men
Коя книга четеш в момента?
Кормак Маккарти-Тук няма място за старци http://www.helikon.bg/books/62/-Тук-няма-м...рци_642060.html  Peace

Çağatay sette gitar çalıyor mu?
Hahaha evet
На сета Чаатай свири ли на китара?
хахаха да  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kenan karekterini oynamasaydın medcezirde hangi karekteri oynamak isterdiniz?
Safari... Keyfi yerinde.
Ако не играеше Кенан, кой персонаж би искал да изграеш в Medcezir?
Сафари, всичко му/и е наред.  Joy Joy Joy

Sette en çok kiminle takılırsınız, neler yaparsınız ?
Çağatay, Barış, Batuhan (Doruk), yönetmenlerimizden Deniz,Şebnem, Özge, Cenk, Murat, Serhat ve denk gelebilirsek Metin.
На сета с кого се забавляваш най-много и как?
Чаатай, Баръш, Батухан (Дорук), от режисьорите - Дениз, Шебнем, Озге, Мурат, Серхат и когато се засечем с Метин.  Peace

Serenayi sevmediginiz dogrumu Sad(
Hayır değil.
Вярно ли е, че не обичате Серенай?
не, не е.  Joy Joy Joy

Benimle şahane bir gece desem ne dersin:)
Şahane gece iyidir.
Какво ще кажеш за една чудесна нощ с мен?
Чудесната нощ е добра.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

öpüşme sahneleri yastıklamı oluyor ?
Araya duvar koyuyoruz.
Сцените с целувките с възглавници ли се снимат?
слагаме стена между нас.  hahaha.gif hahaha.gif hahaha.gif

Mira mi , Ada mi?
Sude Stuck Out Tongue
Мира или Ада?
Суде.  Joy Joy Joy

Bu bilgi birikimin nereden geliyor
Çok okur, çok gözlemlerim.
Откъде имаш толкова знания?
Много четене и много наблюдения.  :yahoo_36.gif: :yahoo_36.gif: :yahoo_36.gif: Heart Eyes

Kitabınızı yazmaya devam mı? Ne zaman yayımlanabilir?
Bu sene belki.
Продължаваш ли да пишеш книгата? Кога да я очакваме?
Може би тази година  Peace

Baris falayi oyunculugunu cok seviyorum ve projelerini takip ettigim biri ama nasil biri olduguna dair hicbir fikrim yok biraz anlatsaniz mesela set aralarinda uyumlu mudur sessiz midir eglenceli midir..?
Bilgili, profesyonel, eğlenceli biri. Ben çok severim.
Много харесвам Баръш Фалай като актьор, но не знам нищо за него. Какъв човек е, по време на почивките мълачлив ли е, забавен ли е?
Ерудиран, професионалист, забавен. Много го обичам.  Peace

Kenan'a hic benziyormusunuz
Gözlerimiz benziyor diyorlar.
По нещо приличате ли на Кенан?
Казват, че очите ни си приличат.  hahaha.gif hahaha.gif hahaha.gif

Serenay ve Ozge nasil.anlasiyorr
Valla iyiler bence.
Серенай и Озге как се разбират?
добре, според мен.  Joy Joy Joy

magazinlerde ne zaman gorucez sizi
Herşey yolunda giderse hiçbir zaman Wink
Кога ще те видим в някое списание?
Ако всичко е наред - никога.  Joy Joy Joy

# 730
Турското издание на Marie Claire със статия, какво правят известните сутрин като се събудят...

Метин Акдюлгер

http://medcezir-ca.blogspot.com/2014/03/Metin-MarieClaire.html

Party Party Party Party

Ани    love001  love001  love001  го преведе това и още й тежи  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 731
Ани, Hug

Тара, за инфото...  bouquet

Shocked Ама Метин изглежда много добре на тази фотка... Grinning
Е, това кокче ми идва в повече...ама сега няма да изпадам в подробности. Stop
А и никой не ми го предлага,  Wink че да придирям... hahaha hahaha

Ани, Иве, значи за Али Аксьоз са в правилна посока усещанията ми.  Peace
Не съм го гледала друг път, сега ще поразуча за него, че ме заинтригувахте с мнението си и вие.
Да, интервютата казват много, дават възможност да се опознае някой дори и в някаква малка степен и индиректно.

Днес коментара ми за еп. 6-ти малко в "движение"... Joy... та продължавам... blahblah
Г-н Асъм остана неприятно изненадан... Shocked...тоз път не стана на неговата... hahaha hahaha
Явно с парите и влиянието си не бе успял да "купи и управлява" Селим, а сега губеше контрол и върху дъщеря си.
Ще злорадствал...ама май ще има да чака... hahaha hahaha

Но Селим му показа много категорично къде му е мястото в техния дом и семейство.
Като сам не се усещаше трябваше някой да го подсети. hahaha hahaha
Както се казва...ако искаш мир, готви се за война...и в живота е така...но Селим не прекали,
атакува Асъм толкова колкото бе нужно именно за да защити своята територия. Peace
Мина му и за Фарук..."държа" го за кратко, малко се сърди на Ендер заради него. Joy Joy Joy
Сладур ми е Селим...е, мъжкар в повече на моменти,  Mr. Green Wink  но и човек на място, на думата и на честа. Peace

А Юмит дава зор за парите си, прав си е човека, но ще трябва да почака май... newsm78 Joy
Като го гледам търпението му е на изчерпане обаче...та да видим... Thinking

# 732
Скрит текст:
Тара, viv4o, Hug

Запазихме ги някои  Joy Joy Joy останалите не сме.  Joy Joy
Скрит текст:
Serenay ve cagatay sevgili mi ?
Bilmem.
Серенай и Чаатай гаджета ли са?
Не знам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

yaşınız sorulduğunda hiçbir şekilde cevap vermemenizin nedeni nedir Ali Bey.xx ?
Yaşımı bilmediğimdendir Stuck Out Tongue
Защо никога не отговаряш на въпроса "на колко години си?"
Сигурно, защото не знам  hahaha.gif hahaha.gif hahaha.gif

Sude Kenan iliskisi sadece dizide mi kalir?
Hahahaaaa seni gidiiiiii
Любовта на Суде и Кенан само на екрана ли ще остане?
Ах, тиииии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Set e ilk gittiğinde enerjinin tuttuğu ilk oyuncu kimdi Simple Smile
Çağatay.
Когато отиде за първи ден на сета, чия енергия те привлече най-напред?
На Чаатай.  Peace

Tv disinda bir proje gelecek mi yakin zamanda?
Evet.
Ще имаш ли скоро проект извън телевизията?
Да  Peace

Serenay nasil bir kiz?
Uzun boylu, açık renk saçlı, ince, güzel bir kız.
Какво момиче е Серенай?
Високо, светлокосо, слабо, красиво момиче.  Joy Joy Joy

Neden bu kadar yakışıklısın yaaa nedenn? Simple Smile
Küçükken radyoaktif örümcek ısırmış. Wink
Защо си толкова красив, яяяя защо?
Като малък съм ухапан от радиоактивен паяк.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Godzilla da oynadigin dogru mu  Mithat Ergin
Evet Godzilla olarak Wink
Вярно ли е, че си играл в Годзила?
Да, бях Годзила  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Mine tugay nasıl biri ?? Simple Smile
Orta boylu, kızıl saçlı, ince ve hoş bir kadın.
Мине Тугай каква е?
Средна на ръст, червенокоса, слаба и хубава жена.  Joy Joy Joy

Varsa su an okudugunuz kitabi da ogrenebilir miyim?
Cormac McCarthy - No Country For Old Men
Коя книга четеш в момента?
Кормак Маккарти-Тук няма място за старци http://www.helikon.bg/books/62/-Тук-няма-м...рци_642060.html  Peace

Çağatay sette gitar çalıyor mu?
Hahaha evet
На сета Чаатай свири ли на китара?
хахаха да  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Kenan karekterini oynamasaydın medcezirde hangi karekteri oynamak isterdiniz?
Safari... Keyfi yerinde.
Ако не играеше Кенан, кой персонаж би искал да изграеш в Medcezir?
Сафари, всичко му/и е наред.  Joy Joy Joy

Sette en çok kiminle takılırsınız, neler yaparsınız ?
Çağatay, Barış, Batuhan (Doruk), yönetmenlerimizden Deniz,Şebnem, Özge, Cenk, Murat, Serhat ve denk gelebilirsek Metin.
На сета с кого се забавляваш най-много и как?
Чаатай, Баръш, Батухан (Дорук), от режисьорите - Дениз, Шебнем, Озге, Мурат, Серхат и когато се засечем с Метин.  Peace

Serenayi sevmediginiz dogrumu Sad(
Hayır değil.
Вярно ли е, че не обичате Серенай?
не, не е.  Joy Joy Joy

Benimle şahane bir gece desem ne dersin:)
Şahane gece iyidir.
Какво ще кажеш за една чудесна нощ с мен?
Чудесната нощ е добра.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

öpüşme sahneleri yastıklamı oluyor ?
Araya duvar koyuyoruz.
Сцените с целувките с възглавници ли се снимат?
слагаме стена между нас.  hahaha.gif hahaha.gif hahaha.gif

Mira mi , Ada mi?
Sude Stuck Out Tongue
Мира или Ада?
Суде.  Joy Joy Joy

Bu bilgi birikimin nereden geliyor
Çok okur, çok gözlemlerim.
Откъде имаш толкова знания?
Много четене и много наблюдения.  :yahoo_36.gif: :yahoo_36.gif: :yahoo_36.gif: Heart Eyes

Kitabınızı yazmaya devam mı? Ne zaman yayımlanabilir?
Bu sene belki.
Продължаваш ли да пишеш книгата? Кога да я очакваме?
Може би тази година  Peace

Baris falayi oyunculugunu cok seviyorum ve projelerini takip ettigim biri ama nasil biri olduguna dair hicbir fikrim yok biraz anlatsaniz mesela set aralarinda uyumlu mudur sessiz midir eglenceli midir..?
Bilgili, profesyonel, eğlenceli biri. Ben çok severim.
Много харесвам Баръш Фалай като актьор, но не знам нищо за него. Какъв човек е, по време на почивките мълачлив ли е, забавен ли е?
Ерудиран, професионалист, забавен. Много го обичам.  Peace

Kenan'a hic benziyormusunuz
Gözlerimiz benziyor diyorlar.
По нещо приличате ли на Кенан?
Казват, че очите ни си приличат.  hahaha.gif hahaha.gif hahaha.gif

Serenay ve Ozge nasil.anlasiyorr
Valla iyiler bence.
Серенай и Озге как се разбират?
добре, според мен.  Joy Joy Joy

magazinlerde ne zaman gorucez sizi
Herşey yolunda giderse hiçbir zaman Wink
Кога ще те видим в някое списание?
Ако всичко е наред - никога.  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Наистина е невероятен  Party Party

Ако всичко е наред - никога  hahaha hahaha hahaha hahaha  а напълни списанията  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 733

Не съм го гледала друг път, сега ще поразуча за него, че ме заинтригувахте с мнението си и вие.

Не е участвал никъде досега и факта, че избира да играе точно в този сериал, за мен поне говори много.  Peace Peace

# 734

Не е участвал никъде досега и факта, че избира да играе точно в този сериал, за мен поне говори много. Peace Peace

О, не знаех за това. newsm78
Да, може да се направи подобна връзка и извод...и според мен...има логика- да. 
И определено добър избор е направил в случая с участието си.  Peace

Мерт милия направо полетя в облаците...той и Ейлюл...ей, какво нещо е любовта...  Heart Eyes
И колко малко му трябваше да е щастлив... Яман не си тръгна, сега и с Ейлюл нещата потръгват... Peace
Е, да- имаше си всичко останало...а така е далеч по-лесно да си щастлив. Wink

Ейлюл по бански, а той навлечен...  Shocked  Как не му ли стана жега с тоз елек...  newsm78 Joy

А Ейлюл прие малко и като на игра поръчката на Оркун, и май си намери повод да се позабавлява
докато се правеше на детектив.... newsm78 Joy
Не останах с впечатление, че и е неприятно, напротив. Laughing
Изглежда й е време да я видя и в по-добра светлина, че до тук...нищо особено, да не кажа и нещо и
по-нелицеприятно за нея. Mr. Green
Хазар я харесвам от СЮ/ че ми е един от любимите сериали  Heart Eyes/ та може би не мога да "изляза" от
героинята й там още... newsm78 Wink

п.п.
А, ето, че я изписахме темата. Peace Вече може да се прехвърляме...спазихме правилата. Wink

Иве, би ли сложила отново линк за новата, моля! Hug

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 11:51 от margita9

Общи условия

Активация на акаунт