Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 124
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • оттам, откъдето започва България
При мен се получава слепване на миглите и затова дори не я ползвам. Аз затова казвам, че при всеки е различно.
И при мен имаше такъв проблем. В началото беше прекалено мокра, но като се сгъсти малко почнах да я харесвам. (Предвид, че не съм от феновете на спиралите на Мейбълин)
Възможно е и аз да я харесам, но засега все още си ползвам старата.  newsm10

# 361
Видях,че сте отворили дума за пасти за зъби,избелване,конци и т.н.Може ли да ми препоръчате хубава избелваща паста за зъби?  bouquet
Случайно купих на Астера Хомеопатика избелващата - останах очарована, в предвид, че попринцип ползвам пасти 30-40+ лв. от такъв тип. Цената беше около 4 лв.
Скрит текст:

# 362
  • Пловдив
Songes , взех я от Поморие, но от листовката, която ми дадоха разбрах, че продуктите се предлагат на доста места в страната. Ето линк, където може да видиш от къде ти е удобно да си закупиш техни продукти
www.seastars-solilug.com /отиваш на магазини/

# 363
Аз съм доволна от избелващата на Елгидиум,  в момента е на промоция по аптеките за 6,50.  Party

# 364
  • Пловдив
Коя от двете спирали бихте ми препоръчали? Не обичам драма ефект, искам просто хубаво разделяне и удължаване на миглите  newsm78

Аз лично бих се спряла на Bourjois Volume Glamour Max .

Моята заболекарка миналата година също категорично ми отказа избелване на зъбите.

# 365
Ще пробвам и двете пасти   bouquet Благодаря ви!

# 366
  • София

Благодаря на който ми препоръча тази маска:
ROSA IMPEX VIP'S PRESTIGE Rose and Pearl Extracts Repairing Mask
наистина е хубава, ухае на рози, омекотява кожата, почиства я без да пресушава /трудно намирам маска с хума която едновременно да не опъва до скъсване и да почиства прилично/
за съжаление в състава има четири парабена
75 мл. за 4.99 лв., в момента в ДМ е на 4.49 лв.

Благодаря за споделеното!   bouquet Още утре ще я купя!

Вече ползвах маската. Много съм доволна!  / на първо "четене" - супер е: кожата е чиста, мека, като коприна ..... / newsm10

# 367
Да споделя, че отново съм супер доволна от Фруктис серията на Гарниер - конкретно шампоаните и балсамите. Ползвам професионална козметика за коса, но наскоро отново купих тяхна грижа - просто великолепни!

Говорейки си за бели зъби последните страници, малко извън в темата, но ето я тайната на звездите в снимки  Mr. Green

# 368
За избелването на зъбите - доколкото знам всичко познати досега процедури са вредни за зъба!
Ползвала съм гел със силиконова отливка досега с временен ефект. Никой не ме е предупреждавал за вредите, сама проучих впоследтвие.
В момента за избелване ползвам активен въглен върху зъбите през някаво време - има приличен ефект.
Хубав ден!

# 369
Може ли да ми предложите хидратиращ лосион за тяло?
Ползвах на Гарниер и Ейвън, никакъв ефект. Кожата ми е много суха лятото..

# 370
Аз съм най-доволна от този на Нютроджена. Попива бързо и наистина ми овлажни много кожата.

Скрит текст:

# 371
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ако имаш наблизо ДМ, лосионът им с урея е идеален за много суха кожа.Също и бутерите на Алверде.  Peace

# 372
  • София
Може ли да ми предложите хидратиращ лосион за тяло?
Ползвах на Гарниер и Ейвън, никакъв ефект. Кожата ми е много суха лятото..
На мен ми харесва лосион на Биотен с памук.Ето този
http://apteka.framar.bg/30025077/%D0%B1%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%B5% … 250-%D0%BC%D0%BB-

# 373
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Идеални за изсушена и раздразнена кожа
Скрит текст:

Душ-геловете им също са най-доброто, което съм ползвала в последно време.

# 374
  • софия
За много суха кожа- препоръчвам с две ръце Eudermol. Няма друг такъв продукт.

Общи условия

Активация на акаунт