Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Да похваля сайта за поръчки на Арома. Взех си няколко кремчета наскоро, плюс душ-гел с арган, който мирише много приятно, но аромата е стоплящ, та ще го ползвам наесен. Имат сега и промоция на продукти с макадамия, което също ми звучи интересно.
Изпратили са един куп мостри на душ-гелове, шампоани, измиващи гелове, и мини паста за зъби. Доставката беше безплатна до адрес с куриер, за 1 ден. Много приятно впечатление ми направиха  Heart Eyes
Ех,защо ме подсети за този сайт... Simple Smile
Сега и аз поръчах разни неща,половината от които сигурно няма да ползвам,ама...

# 346
http://www.lillydrogerie.bg/lilly-novi-produkti-134-Bourjois_Vol … D0%BE%D1%87%D0%B8

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0 … 9wlaZojb-LbcAM%3A

Коя от двете спирали бихте ми препоръчали? Не обичам драма ефект, искам просто хубаво разделяне и удължаване на миглите  newsm78

# 347
Аз съм виждала продукти на марката в Карфур.
Благодаря. В Карфур не пазарувам, ще видя дали не може да се поръча онлайн.

# 348
  • оттам, откъдето започва България
Втората спирала, която е на Мейбълин, лично на мен не ми харесва, но то при всеки е различно. Зависи и от миглите.  Peace

# 349
  • Пловдив
И аз имам втората и много си я харесвам, удължава ги нсе едно имам допълнителнимигли Simple Smile

# 350
  • оттам, откъдето започва България
При мен се получава слепване на миглите и затова дори не я ползвам. Аз затова казвам, че при всеки е различно.

# 351
  • Пловдив
При мен се получава слепване на миглите и затова дори не я ползвам. Аз затова казвам, че при всеки е различно.

Аз когато я използвам самостоятелно се получава изкрючително добър удължаващ ефект, а за да не се слепват много някои път първо слагам от една стара спирала за обем и след това тази и тогава се получава невероятен ефект. Поне при мен е така

# 352

Аз когато я използвам самостоятелно се получава изкрючително добър удължаващ ефект, а за да не се слепват много някои път първо слагам от една стара спирала за обем и след това тази и тогава се получава невероятен ефект. Поне при мен е така

Имаше някаква тънкост при тези спирали, първо с едната страна, после с другата май  newsm78

# 353
  • Пловдив
Мисля, че просто едната страна на четката беше за по-извити мигли, а другата за по-обемни. Но на мен едната страна не ми е много удобна Simple Smile

# 354
Като заговорихте за избелване на зъби, явно наистина не е удачно за всеки. Моята зъболекарка ми отказа да ми избели зъбите, защото структурата на зъбите ми не е подходяща, по-меки ми били зъбите и емайла ми бил деминерализиран (на места имам бели петънца), генетично било.
Каза да си гледам здравето на зъбите и ефекта с избелването бил временен. А и аз не се отказвам от кафе. Всяка година чистя зъбен камък дори и да няма видим. Почистването с конец било много важно.
От избелващи пасти ми стават по-чувствителни зъбите, а ефект не съм видяла.

Този е най-добрия конец за мен:

# 355
И аз бях записала час за избелване на зъби, и като отидох зъболекаря ми отказа.
Каза, точно както някой беше споменал по-рано, че масово хората холивудските знаметитости, и добиват представата че такъв цвят е нормален за чист зъб и правят усилия да го постигнат, а това всъщност не си е точно човешки зъб Grinning

# 356
  • София
И с гел няма ефект кой знае какъв.
Най-успешното избелване е при стоматолог с разни там машинки, и струва поне 200-300 лв..
И ефект има в началото.
Препоръчва се примерно на всеки 6 месеца да ходиш за поддържащи процедури, че иначе зъбите ти стават такива каквито по природа са ти дадени Simple Smile
Аз съм пробвала с какви ли не системи за домашно избелване на зъби - писалки, гел с лампа, лентички, дори като бях в Щатите ходих на стоматолог там и ми направи силиконова отливка,купих си специални гелове с които я пълних. Първите три седмици нищо не можех да хапна или пия, защото ми бяха станали супер чувствителни. Избелиха се, с цената на гладуване и много болка и чувствителност в зъбите, само два месеца по-късно все едно нищо не бях правила..
Борбата с избелването на зъбите е много дълга и отегчаваща и непостоянна.
Реално много от нас нямат нужда от това, защото имаме здрави естествено бели хубави зъби, ама чиста суета... Simple Smile

П.С. От къде мога да си купя (физически магазин в София) евтини самозалепващи лентички за нокти приличащи на ето тези:

И аз в Елитис съм засичала

Относно избелването - някои зъби просто не могат да се избелят. Понякога не е до метода, а до структурата на зъбите и податливостта им. Според мен цялата суета идва от звездите с фасети, които са 5 тона по-бели от тях самите и буквално светят на тъмното  Mr. Green оттам и нереалните представи на някой потребители, които са онесени в магията на рекламния бизнес

Такива лентички за нокти съм си купувала от Елитис.

Момичета, днес овършах Елитис - София (Халите) и нямаше такива. Даже питах консултант в магазина, който ми заяви, че такива лентички освен, че няма, ами и никога не са имали... Други предложения?

# 357
Видях,че сте отворили дума за пасти за зъби,избелване,конци и т.н.Може ли да ми препоръчате хубава избелваща паста за зъби?  bouquet

# 358
И при мен имаше такъв проблем. В началото беше прекалено мокра, но като се сгъсти малко почнах да я харесвам. (Предвид, че не съм от феновете на спиралите на Мейбълин)

# 359
Момичета, днес овършах Елитис - София (Халите) и нямаше такива. Даже питах консултант в магазина, който ми заяви, че такива лентички освен, че няма, ами и никога не са имали... Други предложения?
Консултанта ти не е бил информиран добре. Виждала съм точно такива в Елитис, но в Пловдив, а щом тук има няма начин в София да няма. По-добре провери в друг Елитис.

Общи условия

Активация на акаунт