Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 122
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
Моите не са паякообразни и не съм сигурна дали гелът, който публикувах по-горе може да ги премахне напълно. Аз не го ползвам постоянно, а само при някаква болка или дискомфорт, мажа няколко дни и държа краката на високо в продължение на поне 15 мин. и нещата отшумяват поне за няколко месеца. Ползвала съм доста от геловете, които има на пазара, по-скъпи и по-евтини и не откривам кой знае каква разлика, може да има и по-добри, но от тези, които съм пробвала Конски кестен и троксерутин ми върши работа.

# 481
  • София
Търся си мляко за тяло с хидратиране, обаче с парфюмен аромат Simple Smile
Всичко, което дотук разгледах беше на някакви плодчета или ако е парфюмно мирише на мъж  Laughing
Ще ми се да е лекичко да попива бързо и да не лепне. Такива масла, батъри, кремове и разни такива не искам - тежки са ми.

# 482
Не знам дали точно за тази тема ми е въпороса, но...  Blush
Търся крем за крака (да ги мажа целите) с охлаждащ ефект. Идеята е борба с разширените вени. Какво да търся?
Пробвах Ейвънски с лавандула. Бързо попи, но не охлажда.

Трябва ти охлаждащ ефект или такъв, който се бори с разширени вени?
Майка ми има сериозен проблем с второто и постоянно й се надуваха краката. Първо взехме с конски кестен на Кройтерхофт, защото много го хвалеха помагал и т.н., но нямаше ефект. Вече втора опаковка ползва един на МаксМедика в тубичка е и е доволна. Имаше едни вени, които й бяха като малки топчета изпъкнали и се прибраха.
Но охлаждащ ефект този крем няма.  Подобен гел с евкалипт и охлаждащ ефект, които обаче помага при болки в краката е на АбоФарма с див кестен, арника и евкалипт. За разширените вени не помага, нито за отичането на краката.

Може ли повече информация или линк за този крем на МаксМедика? Благодаря предварително.

# 483
Може ли повече информация или линк за този крем на МаксМедика? Благодаря предварително.

Макс Медика Крем

# 484
  • Варна
Идеални за изсушена и раздразнена кожа
Скрит текст:

Душ-геловете им също са най-доброто, което съм ползвала в последно време.
Джо,от къде ги купуваш?Ползвала съм серията преди години,много бях доволна!

# 485
  • Стара Загора
Търся си мляко за тяло с хидратиране, обаче с парфюмен аромат Simple Smile
Всичко, което дотук разгледах беше на някакви плодчета или ако е парфюмно мирише на мъж  Laughing
Ще ми се да е лекичко да попива бързо и да не лепне. Такива масла, батъри, кремове и разни такива не искам - тежки са ми.

На Котидж млеката за тяло имат не само плодови аромати и са много хубави. В момента ползвам с виолетка и с монои.

Скрит текст:

За това също имаше добри отзиви http://beautycosmetic.biz/cottage-losion-tyalo-okeanski-cvetya-p-7200.html

Подхранват и хидратират кожата, не оставят мазен филм и ухаят фантастично. Иначе на Бетина Барти лосионите са хубави и също не са плодови - червения, синия, белия и черния. Има с ванилия, шоколад и череша също, но ти май не искаш такива миризми. От другите съм ползвала червения и е страхотен, но сладникав.

Скрит текст:

Другият вариант е да си купуваш лосиони към парфюмите които ползваш и имат разбира се. Те са по-леки като балсами обикновено. Peace

# 486
  • Стара Загора
Рефан имат такива парфюмни лосиони, но аз лично не съм ползвала и не мога да дам мнение. Бях питала за тях тук във форума и ми казаха, че са хубави, но все още не съм си купила такъв. На Рефан имам само кадифен боди крем Oriental rose - ароматът му се задържа дълго върху моята кожа.

# 487
  • най-шареното място
Аз си купувам най-масленият възможен крем, а регулирам количеството според нуждите на кожата.
Когато се нанасят на влажна кожа в малки количества и най-мазните кремове не тежат. Маслата за тяло и даже само растително масло в малко количество не омазнява, а само пази.

# 488
Добавям бадемово или от пшеничен зародиш масло към парфюмния лосион за тяло, който имам и ползвам в момента, обикновено е ейвънски.

# 489
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Идеални за изсушена и раздразнена кожа
Скрит текст:

Душ-геловете им също са най-доброто, което съм ползвала в последно време.
Джо,от къде ги купуваш?Ползвала съм серията преди години,много бях доволна!
От Теско, но аз съм извън България.

# 490
  • Варна
Благодаря ти!И аз ги ползвах,когато живеех в чужбина.Явно тук не се предлагат още.

# 491
Лосионите за тяло на Рефан са хубави,има много хубави аромати и са на достъпна цена,аз също харесвам миризмата на лосионите за тяло на Dove,Нивея не препоръчвам,но  лосионите за тяло за под душа ми харесват много,може да пробваш лосионите за тяло на All Nature,много съм доволна от душ гела с Роза и алтея,шампоана с мед и липа също много ми хареса и сапуна с мед и липа също,предполагам,че и лосионите са хубави,имат много хубави аромати.

# 492
Препоръчайте ми хубава и наистина почистваща маска за лице.
Също и нещо действащо за суха коса,само за дължините.Предпочитам да е нещо без отмиване.Дали кристалите са най - добрия избор?

# 493
Препоръчайте ми хубава и наистина почистваща маска за лице.
Също и нещо действащо за суха коса,само за дължините.Предпочитам да е нещо без отмиване.Дали кристалите са най - добрия избор?
Ако си клиентка на Ейвън ти препоръчвам серума, който предлагат с арганово масло. Мойта коса е ужасно суха и изтощена след като си сложа серума косата ми е мека и с блясък и мирише хубаво  Flutter без отмиване е ... слагам го на влажна коса след баня  Peace

# 494
slutlikeyou,ползвала съм зеления и в момента червения,но не ми е достатъчен ефекта.Миришат наистина хубаво,но до там.Поне на моята коса. Tired

Благодаря ти все пак!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт