Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 128
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Страхотна миризма  Heart Eyes

# 466
Освен миризма, какво друго прави ?

# 467
нищо - частиците не се усещат въобще. Ако ще го ползвате като ексфолиант - забравете - ефект 0. Иначе като душ-гел се пени и ухае добре (ако кожата е суха, вероятно ще изсуши).

# 468
Използвам го като душ гел, ухае добре, става хубава пяна. Понякога смесвам с утайка от кафе за пилинг.  Peace
До сега какъвто и да съм вземала с частици, почти не се усещат. Препоръчайте някой за другия път. Wink

# 469
Ами ексфолиращ душ-гел, не. Вземи си ексфолиант за тяло - по-бюджетни (5-7 лв.) са тези на Рефан. Те си имат наистина трърди частици (в случаая захар) и си "жулят" добре, ако това се търси, естествено. Около 10 лв. са тези на Сефора, те са като желирани, частиците са полимерни, т.е. не се разграждат като захарта и по този начин ексофлирането може да се съчетае с малко масаж и е по-ефективно. От каталожната, тези на Ейвън от серията Планет Спа

# 470
Не знам дали точно за тази тема ми е въпороса, но...  Blush
Търся крем за крака (да ги мажа целите) с охлаждащ ефект. Идеята е борба с разширените вени. Какво да търся?
Пробвах Ейвънски с лавандула. Бързо попи, но не охлажда.

# 471
  • Стара Загора
Рефанските скрабове са много добри наистина, но не са 5-7 лв. Варират от 8-10 лв или поне аз все за толкова съм ги вземала. Те са ексфолианти в истинския смисъл на думата. А по-леки са ексфолииращите гелове. Като този на Гарниер  напр. Имаше добри отзиви по спомен:

Скрит текст:

От Avon–ските съм адски доволна от този с маслината. Толкова добре се пени и ексфолиира, а и аромата му е страхотен свежарски, бюджетен и по-икономичен от Рефанските е, че няма какво повече да се иска. Той е 10 лв при намаление обикновено. Горещо го препоръчвам. Peace

Скрит текст:

Естел Бързход, пробвай някакъв гел или спрей с ментол/мента. newsm78

# 472
Търся крем за крака (да ги мажа целите) с охлаждащ ефект. Идеята е борба с разширените вени. Какво да търся?
Скрит текст:
http://apteka.framar.bg/30034471/конски-кестен-и-троксерутин-гел-балсам-85-мл-
Аз ползвам този, охлажда добре, попива бързо. Доволна съм.

# 473
Някой да знае евтин матиращ шампоан? По възможност да го има в гр.Варна, защото ми препоръчаха един, който не намирам никъде тук.

# 474
Ивче, във фирмените магазини са с почти двойна цена - в магазините, където ги зареждат, цените варират  по толкова. Взимала съм за 5 и нещо ексфолиант. Доста момичета споделят това, че разлика има и то голяма във фирмените магазини

# 475

Трябва ти охлаждащ ефект или такъв, който се бори с разширени вени?
Майка ми има сериозен проблем с второто и постоянно й се надуваха краката. Първо взехме с конски кестен на Кройтерхофт, защото много го хвалеха помагал и т.н., но нямаше ефект. Вече втора опаковка ползва един на МаксМедика в тубичка е и е доволна. Имаше едни вени, които й бяха като малки топчета изпъкнали и се прибраха.
Но охлаждащ ефект този крем няма.  Подобен гел с евкалипт и охлаждащ ефект, които обаче помага при болки в краката е на АбоФарма с див кестен, арника и евкалипт. За разширените вени не помага, нито за отичането на краката.

# 476
  • Стара Загора
Ивче, във фирмените магазини са с почти двойна цена - в магазините, където ги зареждат, цените варират  по толкова. Взимала съм за 5 и нещо ексфолиант. Доста момичета споделят това, че разлика има и то голяма във фирмените магазини

Подкрепям - вместо във фирмените магазини да са по-евтини продуктите, те са по-скъпи. Примерно и на Golden rose на фирмените щандове продуктите са по-скъпи отколкото в нормалните магазини.

# 477
  • Стара Загора

Аз не съм ги виждала по други магазини на по-ниска цена. Tired Дори при нас са 10 лв, а във фирмени са по 8. Блазе ви, че ги откривате за 5 лв. Както бързо вървят.... Crazy

# 478
Ела, основно за борба с разширени вени търся. Охлаждащия ефект е само глезотия - облекчава подутите крака.
Благодаря на всички за отговорите!

# 479
Като сме подхванали тема вени може ли някой да ми препоръча нещо за паякообразни вени  Rolling Eyes появиха ми се няколко по краката и не знам как да ги махна  Thinking грозна гледка е  Tired

Общи условия

Активация на акаунт