Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 128
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • най-шареното място
Най-доброто и евтино нещо за коса е масло. юако няма друго и зехтен върши работа.
Мазане, престои, миене и косата е блестяща и по-здрава. Добавки против кожни раздранения също помагат.

# 451
Момичета, Помощ  cry
От 2 седмици насам много ми пада косата  Cry Пълня си шепите ...
Като имам такъв проблем ползвам "Стимулант за коса" на Икаров, но този път и той не помага...
Кажете добри ампули или маски...   bouquet  bouquet

Проблемът най-вероятно е вътрешен - хормонален дисбаланс, липса на някакви витамини или макро-/микроелементи. Ако няма хормонален дисбаланс, ще помогнат капсули за вътрешен прием с необходимите елементи.
На Фитовал капсулите са хубави и май са единствените с това качество, които могат да влязат в графата "евтини". Същата фирма имаше и някакви продукти за външно приложение при косопад (лосион, шампоан), но не съм ги ползвала.

Ето лосиона: http://apteka.framar.bg/30006934/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … -40-%D0%BC%D0%BB-

Това са капсулите: http://apteka.framar.bg/21001707/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … B0%D0%BF%D1%81-60

Това е шампоанът: http://apteka.framar.bg/30002089/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … 200-%D0%BC%D0%BB-

В действителност в нормалните аптеки са по-евтини, отколкото дадените цени. Това са медицински продукти, което смятам, че е по-добре от разни стимуланти и маски.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 13:52 от кукумицинка

# 452
  • на кого му пука
Докато сме на тема маски да похваля една импулсивна покупка.

Бяха два вида .Аз си избрах този.Струва около пет лева и съм приятно изненадана.

# 453
Това ми е любимата маска към която се връщам постоянно. Цената и е 5-6 лева.

# 454
  • Пловдив
И на мен ми харесва и сега май и иде ред Wink
Обаче на шампоани не мога да случа и т`ва е...с това тия мазни корени.последно Здраве с хинин взех.Отначало добре,ама после...имам и един 1/2 Орзен.

# 455
И на мен ми харесва и сега май и иде ред Wink
Обаче на шампоани не мога да случа и т`ва е...с това тия мазни корени.последно Здраве с хинин взех.Отначало добре,ама после...имам и един 1/2 Орзен.

На мен пък Орсен за много изтощена коса ми действа ужасно, още по- суха ми става косата с него

# 456
Момичета, моля да ми препоръчате ББ крем за светла и смесена/мазна кожа. Simple Smile Ползвала съм този на Гарниер за мазна кожа, но лъсвам в Т-зоната след най-много 2 часа...

# 457
Енигма тази маска отдавна не съм я ползвала, но преди години си взех когато косата ми беше руса и изтощена и си спомням, че беше много хубава. Благодаря, че ме подсети.
В момента ползвам на орзен с мед и миосотис-и двете са хубави, изглаждат, правят косата мека и хидратирана, но не знам аз като че ли очаквам някакви чудеса, все не съм кой знае колко доволна от който и да е продукт за коса или може би понеже косата ми си е в добър вид чакам да видя ефект, а то такъв реално няма как толкова да има, защото няма какво кой знае колко да се подобрява  Outta Joint
За косопада многократно съм споделяла какво ми е помагало когато имах-капсули цинк и биотин, приорин/но не е за тази тема/, стимулиращи шампоани, Себорал форте-видим и мигновен ефект, отвара от коприва, мултивитамини  Simple Smile

# 458
Момичета, моля да ми препоръчате ББ крем за светла и смесена/мазна кожа. Simple Smile Ползвала съм този на Гарниер за мазна кожа, но лъсвам в Т-зоната след най-много 2 часа...
Ползвам на Биотен, той даже май се води СС, доволна съм, но моята кожа не е мазна. Мои приятелки с мазна кожа са го ползвали и са ми казвали, че са доволни от него и от този на Евелин.

# 459
  • гр. Варна
Скрит текст:
Момичета, Помощ  cry
От 2 седмици насам много ми пада косата  Cry Пълня си шепите ...
Като имам такъв проблем ползвам "Стимулант за коса" на Икаров, но този път и той не помага...
Кажете добри ампули или маски...   bouquet  bouquet

Проблемът най-вероятно е вътрешен - хормонален дисбаланс, липса на някакви витамини или макро-/микроелементи. Ако няма хормонален дисбаланс, ще помогнат капсули за вътрешен прием с необходимите елементи.
На Фитовал капсулите са хубави и май са единствените с това качество, които могат да влязат в графата "евтини". Същата фирма имаше и някакви продукти за външно приложение при косопад (лосион, шампоан), но не съм ги ползвала.

Ето лосиона: http://apteka.framar.bg/30006934/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … -40-%D0%BC%D0%BB-

Това са капсулите: http://apteka.framar.bg/21001707/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … B0%D0%BF%D1%81-60

Това е шампоанът: http://apteka.framar.bg/30002089/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2% … 200-%D0%BC%D0%BB-

В действителност в нормалните аптеки са по-евтини, отколкото дадените цени. Това са медицински продукти, което смятам, че е по-добре от разни стимуланти и маски.
Благодаря за отделеното време   bouquet Ще пробвам капсулите и ако не спре/намалее ще търся от къде идва проблема

# 460
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ползвам на Биотен, той даже май се води СС, доволна съм, но моята кожа не е мазна. Мои приятелки с мазна кожа са го ползвали и са ми казвали, че са доволни от него и от този на Евелин.

СС-то на Биотен е абсурд за мазна кожа особено през лятото.То лъсва след 10 минути.
Освен с ББ-то пробвай да матираш т-зоната и с малко пудра.

# 461
  • Стара Загора
Имам CC крема на Биотен (светлия и тъмния). Със смесена кожа съм. В началото сякаш ми харесваше продуктът (миналата година, даже за лятото си взех тъмния), но самият продукт след като бъде нанесен на кожата при мен стои лъскаво, даже с матираща прозрачна пудра не стои така матирано и си личи. Въпреки това сега го използвам, тъй като тъмния даже 1/2 не е изразходван и няма какво друго да използвам. Имам и този на Гарниер ( в дългата тубичка) - стои дълго време матиран, но  върху моята кожа е някак брашнян (даже с нанесен крем преди това) и си личаха сухите участъци доста.

# 462
Благодаря ви! А за тези на Мейбълин и Римел да имате отзиви? Днес гледах, че този на Римел (9 в 1) се води матиращ и се чудех дали да не го пробвам.

# 463
  • Бургас
Момичета имате ли впечатления от продуктите на Kallos. Гледам ги, че в момента са на промоция в Ивис. Интересува ме конкретно този шампоан
Скрит текст:

# 464
Тези бейби липсчета в черната опаковка имат ли разлика като действие от нормалните (който са си пълно разочарование  ooooh! )

Честно казано аз харесвам и нормалните, а тези са също хидратиращи, но с доста повече цвят!
Самостоятелно стоят много добре върху устните, а и цветовете са супер за лятото.
Имам кратко ревю в блога, там има и суочове на цветовете Wink  Crazy

Може ли линк или на лични, интересно ми е да прочета Simple Smile

Изпратих ти на лично, за да не спамя само Wink

Общи условия

Активация на акаунт