Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 132
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
 Това са сухи тампони за почистване на грим- цената е ниска, също и опаковката подсказва, че са такива (ненапоени).

# 421
  • София
Сухи са тампоните.

Аз съм доволна от кремовете за крака на Ейвън.

Благодаря за предложенията за спирали

# 422
Благодаря, Сиси. Препоръчайте ми почистващо за лице с абразивни частици/пилинг/

# 423
  • Стара Загора
Скоро реших да си взима спирала и без да съм чела разни ревюта в нета си взех на Essence Plump no clump спирала за обем и съм много доволна - при мен дава обем и не ми слепва миглите.
Скрит текст:

# 424
  • Пловдив
Скоро реших да си взима спирала и без да съм чела разни ревюта в нета си взех на Essence Plump no clump спирала за обем и съм много доволна - при мен дава обем и не ми слепва миглите.
Скрит текст:
Размазва ли се от жегите?

# 425

Mасло от чаено дърво! Достъпно и с най-различни приложения Simple Smile

Новите Electro балсамчета, много ми допадат и като цветове и като текстура!!! Grinning

# 426
  • Стара Загора
Мисля, е не ми се е размазвала, повече  ми харесва от Princess lash (оранжеавата).

# 427
  • гр. Варна
Скрит текст:

Новите Electro балсамчета, много ми допадат и като цветове и като текстура!!! Grinning

И аз съм много доволна от тези балсамчета-червила  Flutter
За какво ползваш маслото от чаено дърво?   bouquet

# 428
На мен не ми харесва спиралата на Дебора. Слепва ми миглите Simple Smile

# 429
Миналата година имаше една намалена на Дебора и на мен не ми харесваше. Много течна, слепваше миглите, размазваше се. Без да искам я забравих отворена и беше поизсъхнала малко. Определено ми хареса повече така Laughing

# 430
Скрит текст:

Ето тук имам една стара публикация за ползите от това масло.

Иначе главно го ползвам като разтвор за освежаване и един вид дезинфекция на лицето! Когато ми избива някоя досадна гадна пъпка например я намазвам с него.  Party И като репелент срещу комари действа добре, поне при мен! Peace

# 431
Тези бейби липсчета в черната опаковка имат ли разлика като действие от нормалните (който са си пълно разочарование  ooooh! )

# 432
  • гр. Варна
Скрит текст:
Скрит текст:

Ето тук имам една стара публикация за ползите от това масло.

Иначе главно го ползвам като разтвор за освежаване и един вид дезинфекция на лицето! Когато ми избива някоя досадна гадна пъпка например я намазвам с него.  Party И като репелент срещу комари действа добре, поне при мен! Peace
Благодаря   bouquet Ще го пробвам със сигурност  Flutter

# 433
Включвам се за да похваля червилата от Велвет мат серията на Голдън Роуз, никак не са лоши.
Между другото и аз съм много доволна от маслото от чаено дърво, има доста приложения, а и наистина помага.

# 434
  • Варна
Включвам се за да похваля червилата от Велвет мат серията на Голдън Роуз, никак не са лоши.

За лятото не са подходящи, по-сухи са, аз ги ползвам през по-студените месеци - пролет, есен, зима.

Общи условия

Активация на акаунт