Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 129
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
Цветовете, които аз имам и ми харесват от Мат серията не ми харесват за лятото и си ги пазя за зимата. Когато най-вероятно вече няма да са модерни тези вамп устни Laughing

# 436
Вярно е, че са по-добри за по-хладните месеци, но аз лично почти не съм попадала на червило, което да не ми е сухо през лятото.

# 437
Тези бейби липсчета в черната опаковка имат ли разлика като действие от нормалните (който са си пълно разочарование  ooooh! )

Честно казано аз харесвам и нормалните, а тези са също хидратиращи, но с доста повече цвят!
Самостоятелно стоят много добре върху устните, а и цветовете са супер за лятото.
Имам кратко ревю в блога, там има и суочове на цветовете Wink  Crazy

# 438
  • Пловдив
Тези бейби липсчета в черната опаковка имат ли разлика като действие от нормалните (който са си пълно разочарование  ooooh! )

Честно казано аз харесвам и нормалните, а тези са също хидратиращи, но с доста повече цвят!
Самостоятелно стоят много добре върху устните, а и цветовете са супер за лятото.
Имам кратко ревю в блога, там има и суочове на цветовете Wink  Crazy

Може ли линк или на лични, интересно ми е да прочета Simple Smile

# 439
  • Пловдив
Преди около месец се сдобих със спиралата Black+Long на Deborah Milano и съм много доволна. Препоръчвам я.
http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2015/08/blacklong-deborah-milano.html

Аз пък изобщо не съм доволна от тази спирала.

# 440
  • София
Здравейте, искам да попитам тези тампони сухи ли са или напоени с почистващ лосион http://www.ivis.bg/nivea-visage-80-soft-pads-%D0%BF%D0%BE%D1%87% … %D0%B5-p6599.html
Простете, ако въпроса не е за тази тема

Така като ги гледам не ми приличат на такива, които са напоени с нещо.
По-скоро са си съвсем нормални памучни тампони Simple Smile

# 441
момичета, знаете ли евелин 8 в едно като го ползвам мога ли да се лакирам или само с него?

# 442
момичета, знаете ли евелин 8 в едно като го ползвам мога ли да се лакирам или само с него?
Конкретно аз никога не съм го ползвала като терапия, а само като основа - два пласта, отгоре лак, топ лак за финиш и поне седмица нямам проблеми с маникюра  Peace

# 443
  • гр. Варна
Момичета, Помощ  cry
От 2 седмици насам много ми пада косата  Cry Пълня си шепите ...
Като имам такъв проблем ползвам "Стимулант за коса" на Икаров, но този път и той не помага...
Кажете добри ампули или маски...   bouquet  bouquet

# 444
  • на кого му пука
Чак такъв косопад не помня да съм имала.Миналата есен доста ми падаше косата.Оправи се с капсули за коса,кожа и нокти на GNG и шампоан за косопад на Ducray Anaphase.Но не са в графата много евтини.

Последна редакция: пт, 07 авг 2015, 14:04 от Случи

# 445
  • гр. Варна
Случи Благодаря ти, купих си сега маска на LORYS - похвалиха ми я в магазина. Ще потърся капсулитена GNG   bouquet  Досега не беше ми се случвало такова нещо  ooooh!

# 446
  • оттам, откъдето започва България
Аз от маската на Лорис ефект не видях. Моята беше с чесън мисля.

# 447
И аз не видях от моята на Лорис, ползвах я малко и я подарих, а особено с такъв сериозен косопад за какъвто говориш ме съмнява да помогне такава маска.

А аз съм приятно изненадана от друго. В нашият град обиколих навсякъде и никъде нямаше балсама и шампоана на Регал с козе мляко. В Слънчев бряг влизам в трети магазин и в трите имаше по 3,50 бяха, което е никаква надценка. Взех си шампоана, защото имам още балсам на Алфапарф, но преди да замина ще си купя.

# 448
И аз скоро си взех една от маските за коса на LORYS, защото прочетох доста добри мнения за тези маски. Не очаквах много заради ниската цена и голямата опаковка, но реших да я пробвам. Единственото което върши е да прави косата по-мека и мирише хубаво. Но определено не ми върши работа за дългата и къдрава коса и сега се чудя как да я изхабя.  Thinking

# 449
  • гр. Варна
Като гледам последните 3 коментара за маската...от сега да и търся нов собсвеник  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт