Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 93 122
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Зеления не съм го ползвала, а в момента съм с червения и не съм доволна също...
Но от жълтия именно заради арганово масло съм страшно доволна. Изхабила съм поне 5 опаковки от него... ако все пак не намериш нищо друго можеш да го пробваш все пак всеки един серум от тях има различен състав, а аргановото масло подхранва сухата коса  Peace успех  Simple Smile

# 496

Също и нещо действащо за суха коса,само за дължините.Предпочитам да е нещо без отмиване.Дали кристалите са най - добрия избор?

Мисля, че олиото за коса е по-добър избор от кристалите, тъй като кристалите съдържат главно силикони, които помагат чисто визуално за един по-добър вид на косата, но не дават кой знае какво подхранване за сухата коса.

Аз съм ползвала олиото на Nuxe, което става и за лице, и тяло, освен за коса, но е малко скъпичко за тази тема.
Друг вариант е http://apteka.framar.bg/30047265/%D0%B5%D0%BB%D1%81%D0%B5%D0%B2- … 100-%D0%BC%D0%BB-

Това олио го дават като по-евтина алтернатива на Митик оил. Четох доста ревюта, в които правят сравнение между двете и оставам с впечатлението, че разликата е, освен цената: в консистенцията - Екстраординари е малко по-плътно от Митик оил; в състава на самите масла - Митик оил съдържа 2 масла, а Екстраординари съдържа 6 други масла; в аромата - Екстраординари няма някакъв силен и определен аромат, докато Митик оил е по-сладникав и силен. При хора с по-плътен косъм се оказва, че не виждат особена разлика между двете като ефект, дори им харесва повече ефектът на Екстраординари, докато хора с по-тънка коса харесват повече Митик оил, тъй като е по-леко и воднисто.
За съжаление, и Екстраординари, и Митик оил съдържат силикон, но е в много по-малки количества, отколкото кристалите за коса.

# 497
Е, значи ще пробвам и това с арган. Simple Smile
Ако трябва и нещо по-скъпо ще взема, щом евтините не вършат работа.  bouquet

# 498
Публикуваното от Кукумицинка олио е мисля част от августовската разпродажба в Лили и е 7-8 лева в момента.
Но е възможно да се бъркам с някое друго олио всъщност  Tired

# 499
  • Стара Загора
Аз от Екстраординари не видях никакъв ефект - с много гъста коса с дебел косъм съм. Нанасях по 6-7 помпи. Embarassed Моя приятелка с по-тънък косъм беше очарована от него. Косата и е като от рекламите на живо. Лъскава, жизнена, мека и е адски доволна. Наскоро си взехме двете Митик Оил. При мен се усеща идея по-подхранващо сякаш, а тя разлика с EO не откри. Каза, че са и еднакви.

# 500
Аз от Екстраординари не видях никакъв ефект - с много гъста коса с дебел косъм съм. Нанасях по 6-7 помпи. Embarassed Моя приятелка с по-тънък косъм беше очарована от него. Косата и е като от рекламите на живо. Лъскава, жизнена, мека и е адски доволна. Наскоро си взехме двете Митик Оил. При мен се усеща идея по-подхранващо сякаш, а тя разлика с EO не откри. Каза, че са и еднакви.

С такова впечатление останах от ревютата. Изчетох сигурно двайсетина, понеже много се чудех дали да си взема и Митик оил, при условие, че съм много доволна от Екстраординари. В около половината ревюта разлика не откриваха между двете, въпреки че, предвид значително по-високата цена, би трябвало да има такава. Засега се отказах да взимам Митик оил, тъй като имам още доста от ЕО и вероятно, когато ми свърши, ще си взема пак Нукс продижьо.

Аз го нанасям олиото на влажна коса, по-икономично е.

# 501
  • най-шареното място
Алверде имат серум за коса. Малко гфлаконче с лилава капачка. Няма силикони май.
Не е като масленамаска, но се доближава. Пак на влажна коса и без отмиване.

# 502
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За сухите краища пробва мултифункционалното терапевтично олио на Macadamia.Шишенцето от 10мл е под 10лв и е много икономично.  Peace

# 503
  • най-шареното място
И на мен ми стана интересно, но само докато не успях да намеря:
Ingredients
Dimethicone, Cyclomethicone, Tocopheryl Acetate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Linalool, Limonene

# 504
Някой да знае евтин матиращ шампоан? По възможност да го има в гр.Варна, защото ми препоръчаха един, който не намирам никъде тук.

# 505
Някой да знае евтин матиращ шампоан? По възможност да го има в гр.Варна, защото ми препоръчаха един, който не намирам никъде тук.

Най-евтиното, за което се сещам, е балсам, не шампоан:
http://beautycosmetic.biz/prestige-tonirasht-balsam-p-1941.html

Иначе шампоани има, например този на Лореал:
http://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-tonirane-loreal-silver-250-ml

Този на Фарком (само боята за коса съм пробвала на марката):
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/FARCOM-SERI-%D0%9C%D0%B … %D0%BD-300ml.html

# 506
Не мога да помогна с мнение за матиращ шампоан, защото не съм използвала, но ползвам балсамите на Престиж и съм доволна от тях, евтини са и вършат работа.

# 507
Не мога да помогна с мнение за матиращ шампоан, защото не съм използвала, но ползвам балсамите на Престиж и съм доволна от тях, евтини са и вършат работа.

Ползвала съм и двата вида, добри са и по темата..Зависи с каква цел ти е нужен...

http://www.camcobg.com/product.php?ProductID=124

http://pesteliv.com/product/17213/leganza-otsvetyavasht-balsam-6 … ahagon-150ml.html

# 508
Това са оцветяващи шампоани. Тя търси мат само.
Аз съм ползвала тези първите оцветяващи и косата ми стана супер суха от тях.
Исках просто да ми изсветли корените, за да се появи някакъв отенък на косата, но освен че стана супер суха почти нищо не стана.
Единственото, от което съм видяла ефект и косата ми остана запазена е желето на Лореал.
Най-евтиното като шампоан за което се сещам е на Сери.
Иначе и професионални има литър за 12-15 лв., което разделено на опаковки е добре.

# 509
Търся си мляко за тяло с хидратиране, обаче с парфюмен аромат Simple Smile
Всичко, което дотук разгледах беше на някакви плодчета или ако е парфюмно мирише на мъж  Laughing
Ще ми се да е лекичко да попива бързо и да не лепне. Такива масла, батъри, кремове и разни такива не искам - тежки са ми.
Много съм доволна от лосиона за ръце и тяло Arctic water на BETTINA BARTY
Скрит текст:
Много лек лосион, бързо попива и оставя невероятен аромат на тялото. Има и с други аромати, но на мен този най-много ми допада.
Преди него ползвах един испански с алое вера
Скрит текст:
, който също много ми харесва, но по-трудно го намирам. Цената също ме устройваше, защото го взимах за 4 и нещо и бяха различни видове.

Общи условия

Активация на акаунт