Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 91 770
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, в тази тема прочетох за маската за лице на Adda, търсих я в Елитис и Лили - няма, идеи къде да я потърся още? Ето така би трябвало да изглежда

# 691
Погледни и в аптеките, преди ги имаше и там. От тази марка някога имаше голямо разнообразие маски за лице и тяло, но не знаех, че още ги има.  Mr. Green

# 692
Скрит текст:
+1 за мицеларната вода на Нивеa-добре ми понася,не щипе,не ми сълзят очите и не се зачервяват.Имаше промоция в Елитис,купих я за 7.09лв,благодаря на всички,които ми помогнаха в избора!Намалена е и гъбката на Dove на 4.89,но съм препълнена с козметика против изпотяване,малко ме е яд,но нищо  Sad Момичета има ли други,които си купиха списание Космополитан със спиралата,да споделят доволни ли са,най-вероятно ще я купя,но все пак някое друго мнение не е излишно.Момичета харесах си един друг продукт на Нивеa ,обмислям покупка скоро,някой ползвал ли го е?
Ползвала съм този измиващ гел на Nivea. Добре почиства, икономичен е, има 2 парабена, но аромата не ми допадна. 
Предпочитам измиващия гел на Balea.
Скрит текст:

# 693
Момичета, и аз да споделя мнение за спиралата на Есенс от списанието......ами не струва.....Явно са стари спирали,залежавали по стелажите и отваряни хиляди пъти от всякакви.....Спиралата е суха,суха и май няма много за ползване в опаковката..... ooooh!Списанието си го купи приятелка,на която казах....кофти,че я подведох да си купи тоя боклук.Добре,че е само 3лв,да не се чувствам неудобно....

# 694
В дм има големи намаления, взех си мицеларна вода на Garnier за 6 и 60лв. Видях, че и шампоан на шаума 400мл за 3.00лв

# 695
Ужас, добре че се въздържах. А колкото до списанието - последно го четох преди година-две и бях потресена от глупостите им. Жалко, че тийнейджърките го четат.
Иначе, ако сте доволни от някоя друга маска за лице, приемам предложения Wink кожата ми е нормална към суха и чувствителна. За тези на "Христина" имате ли впечатления?

# 696
Момичета, и аз да споделя мнение за спиралата на Есенс от списанието......ами не струва.....Явно са стари спирали,залежавали по стелажите и отваряни хиляди пъти от всякакви.....Спиралата е суха,суха и май няма много за ползване в опаковката..... ooooh!Списанието си го купи приятелка,на която казах....кофти,че я подведох да си купи тоя боклук.Добре,че е само 3лв,да не се чувствам неудобно....
Аз на Essence две спирали съм ползвала и ми зацапваха под очите. А уж едната беше водоустойчива. Та, не съм доволна.
За сметка на това си купих на Golden Rose новата розова спирала, за която говорихте тук наскоро. Супер е! Благодаря на който я спомена!    Hug

# 697
И на мен не ми хареса особено спирала на Есенс със списанието. Първо ми направи впечатление, че не е опакована, нито запечатана. Пробвах я и се учудих, че не ми слепи миглите нещо, което ми се случва с всяка нова спирала/, явно защото е отваряна и вече е поизсъхнала. Нито дължина получих, нито обем. Мислех да я ползвам за ежедневието, но май и затова няма да стане.
Много съм доволна от спиралите на Golden Rose, който са на цена около 3 лева.

# 698
Скрит текст:
Пари ли на очите? Не са ми чувствителни, но този на Нивеа ми лютеше.  Flutter

# 699
Скрит текст:
Пари ли на очите? Не са ми чувствителни, но този на Нивеа ми лютеше.  Flutter

Не съм Cotton_Soft, но и аз да кажа Wink
На мен не ми пари на очите. Доста добре ми почиства грима  Peace

# 700
Всяко мнение е важно  Mr. Green Мерси   bouquet

# 701
  • На ръба..
А от коя дълбоко почистваща маска сте доволни?

# 702
  • Sofia
Хм... да се вмъкна и аз тук, макар да съм изключително "боса" по темата Козметика.  Wink
Здравейте! Simple Smile
Зачетох ви и списъкът ми беше много полезен, та си купих някои неща.   bouquet
Да видим колко ще съм сериозна.  Thinking  За скъпа козметика пари не ми се дават -  все си е химия къде повече, къде по-малко вредна и до сега си го спестявах.
Пантера, (леко раждане ти желая) блогът ти ми е много полезен, приятно ми е да го посещавам.   bouquet
  Снощи и аз  ooooh!  купих тази спирала със... хм списание. За спиралата впечатлението ми съвпада с последните постове. А иначе - отварям плика, взимам спирала/друго и в първия срещнат кош хвърлям така нареченото списание/я. 
Вече опитах и съм доволна от кремa на Арома "Green line" за ръце, а тъкмо сега си взех и за крака (макар кожата на тялото и стъпалата ми да са добре и да нямат особенна нужда).
Доволна съм и от околочния крем на Регал и мицеларната на Гарние (зелена капачка) - не ми дразнят очите.
Храесвам шампоаните на Орзен, а тук, в Сандански (където съм в момента) позлвам Шаума със 7 билки, но предполагам заради водата (по-варовита е от софийската), не съм очарована. Сега взех шампоан Здраве, пък да видим.  Thinking
   И да ви питам - серията с тиква на Арома намира ли се някъде или вече не е на пазара?

# 703
ЕЕЕЕЕ и аз си взех тази спирала със списанието,струва ми се,че вътре няма почти нищо  Mr. Green казах за промоцията на една моя приятелка и заедно си ги взехме  Mr. Green и сега ме е яд,че е купих ,боклук е!,Мислех,че вътре ще има както всички спирали,но количеството ми се струва прекалено малко....ще я пробвам утре,но не знам много не ми хареса на пръв поглед,трябваше да изчакам още малко да чуя и вашето мнение.Преди години си бях взела на Грация беше със спирала на Есте Лаудер-страхооооотна спирала ейй.......много хубава беше,жалко,че вече не пускат такива продукти подарък....СПИСАНИЯТА СА КРЪГЛА НУЛА,много лоша реклама си направиха Космополитан и Стори,като ни рпобутаха такъв боклук,даже и да е 3 лева,не е там въпроса.Няма да повторя повече покупка на това списание,като цяло зареди спиралата го взех,но толкова е скучно,толкова е........все едно е направено за малоумници с извинение....,а спиралата и приятелката ми не я харесала... Grinning

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 14:59 от nunkata333

# 704
О, аз също бих си взела пак спиралата на Есте Лаудер, ако я пуснат с някое списание. Даже няколко бих си взела, защото беше малка и свърши много бързо. Но някои продукти, от които не съм останала съвсем доволна, когато са били на редовна цена, не бих си ги взела, колкото и да ги намалят.

Общи условия

Активация на акаунт