Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 32

• 91 746
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Жалко, че тук рядко се пускат продукти от по-високия клас. В другите държави редовно пускат мостри на спирали/ очни линии, а немското Космополитън през януари беше с четка на zoeva  Crazy

# 706
Да така е,баща ми ми беше донесъл веднъж списания от чужбина и вътре бяха с куп мостри и майка ми ми носила мостричките,които дават със списанието....тук ни вземат за втора ръка хора....едно списание няма,което да предлага някакви такива продукти,които вътре да са с мостри и да има нещо подарък,даже Грацията го развалиха,а според мен се купуваше това списание,защо така го направиха,сега някакви боклуци марка ГРАЦИЯ дават като подарък......не благодаря не бих си го взела,няма да им чета безинтересните теми!

# 707
За мостри в Ремедиума до нас доста често правят промоции и раздават мостри, и то на хубави продукти. Предполагам, че и в другите аптеки от веригата е така.

# 708
Аз съм от Варна и не съм чувала за такава аптека.Може и да има не знам.

# 709
  • Перник
За мостри в Ремедиума до нас доста често правят промоции и раздават мостри, и то на хубави продукти. Предполагам, че и в другите аптеки от веригата е така.

Аз пък, конкретно в Ремедиум съм чувала консултантите да обясняват на клиенти, че нямат мостри  newsm78

"Списание" "Грация" съм купувала само, когато ми е харесвал подаръкът към него.  Иначе няма нищо за четене, разглеждам картинките набързо и заминава в кофата. Тези продукти собствена марка, които слагат напоследък може и да не са лоши, ама някак не ме привличат  Thinking

# 710
Момичета видяхте ли този продукт? http://apteka.framar.bg/30049627/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0% … E-75-%D0%B3%D1%80 Трябва да се пробва определено  Simple Smile

# 711

Аз пък, конкретно в Ремедиум съм чувала консултантите да обясняват на клиенти, че нямат мостри  newsm78

Последно като минавах, не беше много скоро, пред самата аптека раздаваха няколко дни мостри на Ла рош позе - Антелиос. Така се случи, че 2 поредни дни минахме с приятеля ми. Иначе вътре не съм си взимала мостри, но се е случвало да си пресипя от тестерите кремове, лосиони, бб-кремове, за да си ги пробвам вкъщи. Трябва да питам и вътре за мостри някой път.

# 712
След положителни коментари за лентите за лице на Личия реших да ги пробвам и си взех за моят тип кожа - чувствителна. За съжаление май съм единствената от многото и не съм доволна от лентите. Не ми захваща добре косъмчетата и са ми нужни доста повторения за да махна каквото може да се хване.От тези на Дева съм доволна махат дори и най-малкото косъмче и на Елеа - хипоалергичните не са лоши.
И все пак, някой да сподели своя опит с лентите за лице?  Whistling

# 713
Скрит текст:
Предпочитам измиващия гел на Balea.
Скрит текст:
Пари ли на очите? Не са ми чувствителни, но този на Нивеа ми лютеше.  Flutter

Не, на мен не ми пари на очите.

# 714
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Хм... да се вмъкна и аз тук, макар да съм изключително "боса" по темата Козметика.  Wink
Здравейте! Simple Smile
....
Пантера, (леко раждане ти желая) блогът ти ми е много полезен, приятно ми е да го посещавам.   bouquet

Добре дошла и благодаря за милите думи  Hug

За спиралата в Грация на няколко места чета, че е доста суха и затова я пропуснах.
Списанието е тъпо - няма спор, а само да кажа, че другият месец в новия брой ще има отново продукти на Decleor  Peace

И последно да споделя, че съм доволна от спиралата за вежди на Катрис.

http://beautifullsin.blogspot.com/2015/08/catrice-eyebrow-filler.html

# 715
И от мен отрицателен глас за спиралата със списанията Confused Много суха дори мисля, че е и празна...

Да похваля MIXA Anti-Imperfection мицеларна вода за матиране на кожата
Скрит текст:

И това нещо , аз го ползвам като хайлайтър , търсих този на Есеснс ,но никъде го нямаше и ми предложиха това като заместител.
Скрит текст:

# 716
Тук дават мостри в големите аптеки, при поискване. Няма оставени мостри всеки да си взема.  Confused

# 717
В България с мострите положението е плачевно.
Не дават и при поискване в масовия случай, защото ги пазят за себе си или дружките си.
Мизерна работа...

Eто нещо, от което съм доволна:

# 718
Иначе,който ги знае правят се на много любезни и мили,но мишкари са!Мен ме е срам да искам,защото знам,че ще ме гледат на кръв или ще ми кажат "любезно" - нямаме.....,а и в списанията не слагат....

# 719
преди няколко години една нова продавачка в beauty Zone ми изцвърка в малка кутийка около 1/3 от сравнително скъп крем за очи, (май беше Ланком), друга дойде даже да й прави забележка...бая намазах  Laughing
но после си го купих крема, нямаше как след тоя подарък за 20-30 лв...

Общи условия

Активация на акаунт