Женени от пръв поглед - 9

• 58 723
  • 319
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Гей бракове в България няма - не мисля, че биха направили такава в ефир. Биха отнесли доста негативи от подобно нещо

# 211
  • София
На мен пък точно това предаване не ми беше нагласено, самите двойки се стараеха, за да излезе нещо.

Дано им се получи този път, не е лесна задача, защото изборът едва ли е голям.

# 212
  • София
А дали не са се отказали? Нещо рязко спряха рекламите.

# 213
Според мен рекламите бяха за кастинга. Надявам се през март да го пуснат.

# 214
  • София
Очаквах вече някакви реклами кога ще започва, за това ми е странно.

# 215
  • София
Според мен рекламите спряха, защото двойките вече са избрани. До колкото помня в миналия сезон записа на предаването започна в началото на февруари - сватбата, после медения месец, след това празнуваха Св. Валентин и т.н.

# 216
Първо промо

Има няколко кадъра колкото да не е без хич, предполагам са от истинските двойки, т.е. има заснето вече нещо.
Специалистите май не си ги спомням много добре от предния сезон, но Милена със сигурност я имаше, има я и сега. Бостанджиев липсва. Има някаква астроложка, не помня беше ли в предния сезон и имаше ли въобще астролог

# 217
Ами май изглежда,че скоро ще започне...надявам се края на февруари, началото на март.

# 218
И аз се включвам, за да ви следя. Интересно ми кои са тия нещастници, които въпреки провала на първи сезон са решили да се запишат.
Дано този път да се получи.
 Някой има ли инфо какво се случва с предишните? Знам само, че Наско е в Германия.

# 219
  • София
Провалът на предишните се дължеше най-вече на изключително неподходящия подбор на двойките.

# 220
  • Някъде там
Това че първите се провалиха не означава че и тези ще.
Ще е интересно този път дали ще успеят да им нападнат добре характерите.

# 221
  • Тра-ла-ла
При условие, че едва ли броят на лудите мераклии е голям....се избира от квот има. Но поне този път да се постараят.

Последна редакция: нд, 10 фев 2019, 22:00 от Джулая

# 222
Честно казано не мисля че и някоя от новите двойки ще оцелее, но в крайна сметка ние гледаме шоуто, решилите се да му мислят Grinning

# 223
Във фейсбук страницата им някой беше писал, че ще започне от 17.03.2019.

# 224
  • София
Ако този път са включили астроложка е добре. Че миналия път зодиакално комбинациите бяха супер зле. А защо да са нещастници? Това си е един вид приключение - дали ще се получи или не не е кой знае каква драма. Това са едни 3 месеца. Но пък си остава спомен от нещо интересно, което им се е случило. Като не им изнася, всеки си хваща пътя и това е. Не е кой знае какво - нито деца създават, нито нищо. Това си е едно нормално риалити и нищо повече

Общи условия

Активация на акаунт