Женени от пръв поглед - 9

• 58 719
  • 319
  •   1
Отговори
# 225
Защото биват използвани и накрая остават и емоционално ощетени и с горчив вкус, че за пореден път нещо не им се е получило. И не визирам хора, като Стефан. За мен той е единственият, който се беше записал ей така за приключението и без много , много да мисли за последиците.
Бракът не е някакво приключение, тип "Голи и Уплашени" , това е доста сериозна стъпка. Има хора, които наистина мечтаят да срещнат своята половинка, а продуцентите просто ги използват за рейтинг и опитни зайчета. Първи сезон бяха подходили супер несериозно. Свързаха ги по букви... И после им гледаха сеира.
Дано този път са сериозни и наистина помогнат на хората да намерят човек до себе си, а не просто да ги използват.

# 226
Ами за намирането на половинка никой и никъде не ти дава гаранция,че това ще е твоят човек.Можеш с години да "ходиш" с някого и накрая да не се окаже твоят човек за брак.А пък героите в това риалити са наясно ,че щом по този начин се пробват да си намерят половинка,ще има изненади и съобразяване с продукцията.Не бих ги нарекла нещастници,а просто авантюристи Simple Smile

# 227
  • София
Не бих ги нарекла нещастници,а просто авантюристи Simple Smile

Точно така. То в реалния живот, където ти си избираш половинката, след време можеш да установиш, че това не е твоя човек, а какво ли остава, като те оженят на първата ви среща Simple Smile

# 228
  • Тра-ла-ла
Авантюризмът - добре. Но слагат и един подпис, а после развод. Не, че на днешно време е голяма беда да се разведеш. Но си е кофти причината да е риалити Whistling Всъщност не знам законово може ли до определени месеци да се анулира брака и да не фигурира като развод?! newsm78

# 229
  • Sofia
Брака им доколкото си спомням не беше много истински - не бяха ли сменили леко имената в свидетелствата, за да не са валидни ...

# 230
Истински бяха. И разводите им също

# 231
Аз следях първото предаване и с интерес чакам второто, но се надявам поне една двойка да остане заедно и след шоуто. В първия сезон и на мен ми направи впечатление колко съкрушена беше Светлана след раздялата им със Стефан. Дано сега няма подобни случки и подборът бъде по-прецизен.

# 232
И трите двойки от 1ви сезон май се провалиха Sad Дано 2рият сезон е по-успешен.

На 28ми януари започна австралийското предаване. Качват клипчета в ютуб, ако на някой му е интересно.

# 233
А как се казва австралийското предаване? На мен ще ми е интересно да го следя.

# 234
А как се казва австралийското предаване? На мен ще ми е интересно да го следя.
Казва се Married At First Sight. Това е каналът им в ютуб линк. Има коментари, че целите епизоди могат да се гледат на сайта им ( https://www.9now.com.au), но е забранен за гледане извън Австралия. Сезон 6 е сега.

# 235
Благодаря много!

# 236
а има ли как да разберем какво се е случило с двойките от предния сезон? предполагам имат други половинки, може би семейства и деца.. Simple Smile дали са запазили добри отношения помежду си?

# 237
Разгледах австралийците набързо и се потресох от Инес и Сам. Тия мачмейкъри как не са се усетили да ги свържат те са си лика прилика..

# 238
  • София
Някой беше писал, че Георги има дете.

# 239
На мен също ми е интересно какво се случва с участниците от сезон 1. Всички бяха големи сладури сами по себе си.
Много се надявам на по-добър втори сезон и по-добро съчетание на двойките.

Общи условия

Активация на акаунт