Женени от пръв поглед - 9

• 58 712
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
В интернет има инфо за съдбата на трите двойки.

# 241
Като ви е толкова интересно, защо не им разгледате фейсбуците, които са на първата страница, толкова е просто... Някои са закрити, но на повечето са си активни.

# 242
А какво е станало толкова като се е попитало за участници, които са свързани с темата, по която пишем? Информацията, която ще се даде тук, няма да е спам за темата. Ако някой има желание да синтезира информация за предишните участници ще е много хубаво. Аз лично нито им имам профилите, нито мисля тепърва да ги търся. Но това не би струвало нищо за някой, който така или иначе вече го е направил. Може да се синтезира инфо за всеки един:
Георги - женен с дете
Гергана -
Стефан -
Светлана -
Атанас -
Антония -
Кратко и точно.

# 243
За другите не знам. Наско е в Германия, няма си приятелка.

# 244
Само Георги е щастливо женен с дъщеричка!
Останалите май са соло!
С нетърпение чакам втория сезон.

# 245
  • Sofia
В фб гледах клип,че Георги е участвал в "Стани богат"...не съм го гледала как се е справил.

# 246
Ей тук му обсъждат представянето.
https://www.youtube.com/watch?v=_UNOk2RwOGE
към 25-та минута започва той.

# 247
  • Sofia
Може би е започнал връзката с тази Поли,която вече му е съпруга,по време на предаването или след него Thinking

# 248
Може би е започнал връзката с тази Поли,която вече му е съпруга,по време на предаването или след него Thinking
Ами тази Поли каза, че са заедно от три години. Това не е ли доста дълъг период и не обхваща ли първото предаване? Ако е било така, защо Георги си е позволил да излъже, че е необвързан? Доста грозно по отношение на Гергана.

# 249
  • Sofia
Предаването е започнало през март 2015...по това време или малко след това е започнала връзката.

# 250
Доколкото помня, връзката на Георги и жена му започна 2-3 м след предаването. Поне нещо хубаво е излязло и е намерил човек за себе си, макар и след предаването.

# 251
Да е жив и здрав Георги,да си гледа семейството,но за него спомена от предването ми е за абсолютно мрънкало.

# 252
Връзката може да е започнала след предаването, но по клюкарските сайтове имаше измъкната снимка от фб сайта на агенция за спийд дейтинг от преди това и на нея беше с въпросната жена.

# 253
  • Тра-ла-ла
За Гергана няма никакво инфо последната година. Профилът й е закрит. Много яко се беше отдала на силови тренировки. Водеше или се включваше (не съм сигурна) в групови занимания. Дали й е станало като професия - не знам. Преди това тръгна заедно със Светлана да водят някакви тренировки, но явно не им се получи.

За Георги наистина разкрихме, че се е виждал с неговата сегашна жена по време на бързите срещи, т.е. преди да се ожени за Гергана. Хванахме ги по каишката на часовника на мацката Laughing

# 254
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гергана преди време имаше връзка с ММА боеца Деян Топалски, но нямам представа дали все още са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт