Женени от пръв поглед - 9

• 58 672
  • 319
  •   1
Отговори
# 45
Къде гледате какво пише? Grinning

# 46
И аз познавам със златни медали, завършили престижни университети, пък не могат да пишат. Не са попадали тук, за да ги ошлайфат.

# 47
Къде гледате какво пише? Grinning
В профила й във Фейсбук преди да го затвори.

# 48
Кога го е закрила, защото завчера й гледах профила (мисля, че й е нов акаунт) с име Antoniq Tonito (пиша го по памет), гледах че е отбелязана на снимки с Наско. За това ме съмнява да е фалшив.

# 49

Ако е вярна информацията в медиите - взел е правилното решение! Simple Smile

Антония много тежко преживявала негативните коментари за нея и критиките!

Коато се казва истината, защо трябва да се сърдиш???

+1

никога не е приятно да чуеш нещо негативно за себе си, но с това странно самочувствие съвсем  Mr. Green

освободи се момчето и много се радвам за него, щот` Тони щеше не под чехъл, ами под кубинка да го държи.

# 50
  • Пловдив
Светлето е обявила във ФБ, че е обвързана  Sunglasses

# 51
Светлето е обявила във ФБ, че е обвързана  Sunglasses
Ха сега де! За кой? Дано е намерила човека, много ми е симпатична - чувствителна и творческа натура е.

# 52
Затворила е профила си за хора, които не са й приятели, а не "закрила". А тя, ако беше тооолкова кадърна, умна и т.н., щеше да работи по специалността си.

# 53
Затворила е профила си за хора, които не са й приятели, а не "закрила". А тя, ако беше тооолкова кадърна, умна и т.н., щеше да работи по специалността си.
От личен опит ще изкажа друго мнение - имам " златна" специалност с две магистърски степени и НЕ работя по специалността си, защото с времето установих, че интересите ми ме "теглят" в друга посока. Това не ме прави некадърна, а удовлетворена. Всичко е до човек.

# 54
  • София
Под снимката на Светла с Наско има коментари с комплименти и благопожелания за успех. Сякаш са двойка. Дали е възможен такъв обрат?

# 55
Под снимката на Светла с Наско има коментари с комплименти и благопожелания за успех. Сякаш са двойка. Дали е възможен такъв обрат?
Ако са двойка, то тогава Светлана си противоречи. Тя каза, че иска да се чувства жена и мъжа до нея да е води, че й била писнало тя да е "мъжа" във връзката. Не го виждам този образ в лицето на Наско. Той е по-скромен и оставя жената да води парада, а той да угажда смирено. Или може да има промяна на 180 градуса.

# 56

Според мен не е възможен такъв обрат. Светлана беше казала в едно интервю още преди около месец, че има нов човек до себе си, но е твърде рано да говори. Сега вече може би са по- сериозни нещата. А Наско и Антония нали са разделени отскоро. Според мен просто са се видяли като приятели, защото Светлана вече е преминала през това и може да му даде съвет и подкрепа.

# 57
# 58
Направо се чудя човек от коя планета трябва да е долетял, че да му мине през главата идеята Светлана и Атанас да са двойка...
Иначе да, Светлана си има гадже.

# 59
Едвам го познах, толкова много ли е отслабнал, или просто снимката е такава  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт