АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 767
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
И двата пъти при упойката усетих бодване.Но може и да е от местната упойка.Все пак местната и тя трябва да се сложи някак

# 316
  • Пловдив
Абе слагат местна, обезболявят, но мен си ме болеше. Явно е индивидуално. Но се понася. Не е страшно Simple Smile !

# 317
  • Пловдив
За упойката-нищо не усетих Peace

Peace

# 318
ВъзстановяванеТо след секцио в Селена е в пъти по леко от държавна болница , защото имс рехабилитатор 2 това е много важно. На мен ми беше второ секцио и много по лесно се възстанових.инсче самата операция при второ секцио продължава по дълго , защото има сраствания.

# 319
Здравейте Simple Smile имам един въпрос към запознатите мами (изчетох доста от темите,но не намерих конкретен отговор) Преди една седмица видях двете чертички и сегаааа предстои трудната част-избор на лекар.Това ще ми е второ дете,но нямам преки наблюдения за пловдивските АГ специалисти.Та,може ли да ми кажете кой лекари в Селена работят със здравна каса?Насочила съм се май към д-р Петрова,ако някой има наблюдения пресни и за нея ще съм ви мнооооого благодарна  Hug

# 320
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile имам един въпрос към запознатите мами (изчетох доста от темите,но не намерих конкретен отговор) Преди една седмица видях двете чертички и сегаааа предстои трудната част-избор на лекар.Това ще ми е второ дете,но нямам преки наблюдения за пловдивските АГ специалисти.Та,може ли да ми кажете кой лекари в Селена работят със здравна каса?Насочила съм се май към д-р Петрова,ако някой има наблюдения пресни и за нея ще съм ви мнооооого благодарна  Hug

Аз си следих бременността при д-р Петрова и родих при нея - секцио през месец март. Като цяло съм много доволна. Ако имаш конкретни въпроси, пиши /може и на лично съобщение /. С каквото мога ще ти помогна! Simple Smile

# 321
did_i Докторът ми идваше да ме види по 2 пъти на ден. Изключително внимание и човечност. Тези посещения ги прави независимо от визитациите - той не води визитации там, нито прегледи. Момичето, с което раждах, видя лекарката си на 5-тия ден. А моят ми оказа страхотна подкрепа и за възстановяване и за всичко. Това, което му дадох беше дори малко.
make41 Аз бях 10 дни преди термин. Но, както се разберете с лекаря май. Но, толкова - около 10-тина дни.
JD_ До обяд се правят операциите. И следобяд ММ беше дошъл и искахме бебето. Дадоха го за 20 мин. Хубаво е първата вечер да се наспиш, затова на нас ни ги донесоха на следващия ден 2 пъти за по 2 часа. И така всеки ден за все повече време.
Но, ако си го искаш ще ти го дадат

За кърменето - страшно много ми помогна 1 момиче от детска стая. Не зная как се казва, но все ухаеше на кафе. Виках я на всяко хранене. Имахме проблем със засукването, но всичко се нареди и кърмех почти 6м, докато госпожицата не усети, че от шишето е по-лесно и ми намаля и после спря.

Не е болка за умиране упойката и това, че не те уцелват. 2- ма анестезиолози +1 акушерка ме бяха прихванали. Но след няколко опита всичко се получи. Трудното е след упойката.

# 322
Благодаря на всички за отговорите  bouquet

# 323
Запазих си час за четвъртък при д-р Петрова,а как е при нея,чака ли се много или сравнително бързо ти идва редът?

# 324
Искам да попитам раждалите нормално. Щом влезете в деветия месец колко пъти ви викат,всяка седмица,или....? Аз не съм от Пловдив, както много други мами и това ме притеснява. Терминът ми е февруари, страхувам се да не ме хванат болки посред нощ. Знам, че веднага не можеш да родиш, ще има време докато стигна до Пловдив (пътя ми е около 2 часа), но все пак зимата, мъгли, път... Разбрах, че като багаж може да се носят само тоалетни принадлежности, а дрехите за бебока и мама ги носи съпруга при изписването.

# 325
  • Пловдив
Искам да попитам раждалите нормално. Щом влезете в деветия месец колко пъти ви викат,всяка седмица,или....?

Зависи как работи твоя лекар.Всеки различно.Много мами идват от далече да родят нормално.Но докато не се случат нещата,е нормално да се притесняваш

Запазих си час за четвъртък при д-р Петрова,а как е при нея,чака ли се много или сравнително бързо ти идва редът?

Зависи дали ще я извикат за раждане.Имало е случаи точно съм влизала,а при други съм чакала.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 17:47 от ♥Elfita♥

# 326
  • Пловдив

Не всеки път се спазват часовете, така че по-скоро се въоръжи с търпение! Simple Smile

# 327
  • Пловдив
Искам да попитам раждалите нормално. Щом влезете в деветия месец колко пъти ви викат,всяка седмица,или....? Аз не съм от Пловдив, както много други мами и това ме притеснява. Терминът ми е февруари, страхувам се да не ме хванат болки посред нощ. Знам, че веднага не можеш да родиш, ще има време докато стигна до Пловдив (пътя ми е около 2 часа), но все пак зимата, мъгли, път... Разбрах, че като багаж може да се носят само тоалетни принадлежности, а дрехите за бебока и мама ги носи съпруга при изписването.

Мен ме викаше всяка седмица. За рехите е така, както си писала. Успех  Hug  bouquet

# 328

Мен ме викаше всяка седмица. За рехите е така, както си писала. Успех  Hug  bouquet
Благодаря! Весели празници!

# 329
Аз също мисля да си водя ЖК в Селена по здравната каса,но някой знае ли кои други лекар освен д-р Петрова водят там консултации по здравна каса и  мога ли направо на регистратурата да се запиша за час понеже не съм от плд? или трябва лично да се уговоря с лекаря?

Общи условия

Активация на акаунт