АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 862
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета, можете ли да ми споделите някои имена на д-ри, от които хората са доволни при израждане в Селена? Бих искала някой да ме насочи, за да мога да проуча.
Как стои въпросът с външен доктор да бъде вкаран за раждане, как считате, добре ли е прието това в Селена? Благодаря.  Hug

# 361
  • Пловдив
Минев и Матев Peace

# 362
  • Plovdiv, Bulgaria
Цвети, Елфита, благодаря за отговорите. Минахме за малкия първия от двата полагащи се, но понеже аз бях предния ден да ми махат конците, не използвах моя. На следващото ходене ще ида и аз да ме видят Simple Smile

# 363
  • Пловдив
В Селена израждат много лекари, които не работят там. Кажи конкретно име и все ще са намери някой, който да е чувал дали изражда или не. Има значение дали става въпрос за нормално раждане или секцио. Васил Даскалов, не работи там, но той "ражда" само със секцио.  Laughing  Предвид това, че и половината доктори от Окръжна вече са там.......

# 364
armira, същият д-р Здравко Минев, който прави ин-витро ли?
dazel, нямам предвид конкретен лекар, просто моят д-р е от Стара Загора - Бузалов и се чудя дали може да ме изроди в Селена.  Peace А от Пловдивските лекари съм чувала само за тези, които правят ин-витро - Васил Даскалов и Минев, тъй като забременях ин-витро. Занимаващите се със секцио не са ми известни въобще, та затова реших да проуча, чувам страхотни отзиви за Селена тук в града ми.

# 365
Препоръчвам др Михаил Бачуров. Раждала съм секцио при него в окръжна,  но сега следя тената, защото той вече е в Селена. Мискя,  че е един от най-добрите!

# 366
  • Пловдив
dazel, нямам предвид конкретен лекар, просто моят д-р е от Стара Загора - Бузалов и се чудя дали може да ме изроди в Селена.  Peace А от Пловдивските лекари съм чувала само за тези, които правят ин-витро - Васил Даскалов и Минев, тъй като забременях ин-витро. Занимаващите се със секцио не са ми известни въобще, та затова реших да проуча, чувам страхотни отзиви за Селена тук в града ми.
Да ,точно той,раждах при него,и аз съм ин витро (но не е правено в Селена)Peace

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 16:16 от armira

# 367
  • Пловдив
За лекар от друг град не съм чувала дали е възможно. Иначе от Пловдив, както вече писах, има доста външни лекари. От Селена Минев, Матев, Бачуров и аз бих ги препоръчала. Има много доволни в темата и от Петрова.

# 368
Има израждащи доктори от друг град, от Хасково специално, но предполагам това си е договорка между болницата и доктора, а не пожелание на пациента.

# 369
Малко в страни от темата, но първото си дете родих в "Св. Иван Рилски" в Стара Загора и имам прекрасни впечатления. Беше преди повече от шест години и не знам как е сега, не ти ли е вариант?

# 370
Здравейте момичета. След борба с ендометриозата видяхме две чертички с второ бебче. Бих искала да ви попитам след колко време трябва да запиша първи час при АГ, опитвах се да се сетя с първото бебенце как беше, но не успях. Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 371
  • Пловдив
Здравейте момичета. След борба с ендометриозата видяхме две чертички с второ бебче. Бих искала да ви попитам след колко време трябва да запиша първи час при АГ, опитвах се да се сетя с първото бебенце как беше, но не успях. Хубав ден на всички  Heart Eyes
Честито! Прекрасни 9 месеца да имаш!

По спомен, първият преглед е препоръчителен около седмица - 10 дни след закъснението на месечния цикъл.

# 372
Ако искаш да чуеш сърчице - към 8-за седм. Ако си по-нетърпелива - може и веднага след положителния тест да се види плодния сак. Много зависи и от апаратурата, на която се гледа. Успех!!! 🍀

# 373
Между 6 и 8 гестационна седмица може да се чуе тупкащо сърчице. Зависи кога е била овулацията.
Поздравления!;) Лека бременност и гушкаво бебенце накрая!

# 374
др Пелев също ли е в Селена вече?

Общи условия

Активация на акаунт