АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 855
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви на всички за пожеланията и отзивчивостта! В Селена ще се следя както и 1 път при др Ненев. На него дължа дъщеря си както и тези две черти. Предполагам, че там и по рано ще позволи апаратурата.Попринцип живея в София и ще пътувам всеки път така, че може би ще се насоча за 8 седмица, ако не ме притесни нещо по рано, което не си пожелавам, тъй като с първата бебка лежах доста пъти за задържане.

# 376
др Пелев също ли е в Селена вече?
Да,в Селена е ,септември раждах при него.

# 377

да

# 378
За припознаване на детето от бащата трябвали предварително подготвена декларация или предлагат услугата? Ако да, срещу какво заплащане?

# 379
За припознаване на детето от бащата трябвали предварително подготвена декларация или предлагат услугата? Ако да, срещу какво заплащане?
Всичко се подписва на място и не сме плащали нищо допълнително.

# 380
Благодаря на всички за препоръките.  Peace Sea breeze, напоследък от Св. Иван Рилски има доста оплаквания от анастезиолозите, та затова се ориентирах към Пловдив.
Ще се радвам и ако ми пише някой от Стара Загора или друг град, раждал в Селена. Искам да знам кога е необходимо да отида на първи преглед, защото аз все пак не си следя бременността там и други такива неща.

# 381
  • Пловдив
Избираш доктор и в 8м отиваш да си кажеш,че искаш да родиш при него. Две  дружки направиха точно това Peace

# 382
Добър вечер момичета,присъединявам се и аз към групичката.Ще раждам март месец секцио при д-р Тотев и д-р Даскалов,исках  да ми препоръчате анестезиолог,мислех за Георги Георгиев,някакво мнение за него?

# 383
  • Пловдив
Добър вечер момичета,присъединявам се и аз към групичката.Ще раждам март месец секцио при д-р Тотев и д-р Даскалов,исках  да ми препоръчате анестезиолог,мислех за Георги Георгиев,някакво мнение за него?

На моето секцио през март 2015 беше той - аз си го избрах и останах безкрайно доволна, както по време на операцията, така и от отношението му към мен като цяло. От самото поставяне на упойката почти нищо не усетих - е, не беше особено приятно, но в никакъв случай не е боляло. Упойката ме хвана бързо и не съм усетила никаква болка по време на секциото, освен дърпане и самото избутване на бебето. После не съм имала никакви странични реакции като повръщане или главоболие, което си е и до организъм. Другите двама анестезиолози също са много добри. Имам приятелка, която ражда при Кичуков и също беше доволна.

# 384
  • Пловдив
Тотев е в Селена ли???

# 385
  • Пловдив
Тотев е в Селена ли???

Само изражда там, доколкото знам, иначе има кабинет в Тракия, където преглежда.

Онзи ден бях до клиниката и потвърждавам информацията, че в клиниката вече работят: д-р Пелев, а също  д-р Симеонов, д-р Белчев и д-р Бачуров. Не видях името на д-р Пейчинова, нещо се говореше, че е заминала за Англия, но не съм сигурна. Друго, което не ми стана ясно е, кой към днешна дата, освен д-р Светлана Петрова, приема по каса към МЦ "Плама". На вратата на кабинет номер 9 освен нейното име, фигурираше и името на д-р Ненев - дали това означава, че той е другият лекар, работещ вече с касата?

# 386
Благодаря за отговора.Д-р Тотев изражда само там кабинета му е в Хипоталамус

# 387
armira, същият д-р Здравко Минев, който прави ин-витро ли?
dazel, нямам предвид конкретен лекар, просто моят д-р е от Стара Загора - Бузалов и се чудя дали може да ме изроди в Селена.  Peace А от Пловдивските лекари съм чувала само за тези, които правят ин-витро - Васил Даскалов и Минев, тъй като забременях ин-витро. Занимаващите се със секцио не са ми известни въобще, та затова реших да проуча, чувам страхотни отзиви за Селена тук в града ми.

Здрасти и от мен,аз по принцип съм от Стз,но от 10 години съм в Пловдив.Първата ми бременност,цялата я следи д-р Къдирева в Стара Загора,но родих в Селена при д-р Топалова.Сега живот и здраве смятам пак да ходя там да раждам.Сега си следя бременноста при д-р Матев и съм мн доволна.

# 388
Тотев е в Селена ли???

Само изражда там, доколкото знам, иначе има кабинет в Тракия, където преглежда.

Онзи ден бях до клиниката и потвърждавам информацията, че в клиниката вече работят: д-р Пелев, а също  д-р Симеонов, д-р Белчев и д-р Бачуров. Не видях името на д-р Пейчинова, нещо се говореше, че е заминала за Англия, но не съм сигурна. Друго, което не ми стана ясно е, кой към днешна дата, освен д-р Светлана Петрова, приема по каса към МЦ "Плама". На вратата на кабинет номер 9 освен нейното име, фигурираше и името на д-р Ненев - дали това означава, че той е другият лекар, работещ вече с касата?

Аз скоро питах Матев и той каза,че по здравна каса в Селена са Д-р Петрова и Д-р Ставрев (Младши)

# 389
Да,в Селена е ,септември раждах при него.

Здравей!Ами искам да те попитам с него как се разбра да раждаш,в смисъл ходеше първо там в частния му кабинет и после се разбрахте за раждането и плаща ли се допълнително,понеже аз раждах 2014 при него и се плащаше там на касата за избор на лекар 500 лв ,а с него се разбрахме в личнич му кабинет?

Общи условия

Активация на акаунт