АГ клиника Селена гр.Пловдив-14!

• 164 764
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, бих искала да попитам тези, които са раждали в Селена, дадохте ли някаква благодарност към доктора ви? Ако да каква?  Изключвам почерпката при изписването. Благодаря предварително!

# 496
  • Пловдив
Здравейте, бих искала да попитам тези, които са раждали в Селена, дадохте ли някаква благодарност към доктора ви? Ако да каква?  Изключвам почерпката при изписването. Благодаря предварително!

Аз лично подарих на докторката комплект "Сваровски" и колаж с първите снимки на малката!

# 497
На док нищо не сън подарила, а на акушерката.... тя бешр с мен през повечето време...

# 498
  • Пловдив
Аз нищо не съм давала Peace

# 499
Моят мъж подари букет цветя ,бонбони и уиски.

# 500
  • Пловдив
Аз нищо не съм давала Peace

И аз,и двата пъти

# 501
Момичета,да ви питам как се удължава болничния в Селена?Знам,че струва 80 лв.В момента съм в първия болничен , кйто е 14 дни и после искам да си продължа в болнични,не смятам да се връщам на работа.На ЖК така стана , че не ни обясниха.Питахме на регистратура , но и там нещо нищо не обясниха , а обичам да съм подготвена от по-рано.

# 502
Момичета,да ви питам как се удължава болничния в Селена?Знам,че струва 80 лв.В момента съм в първия болничен , кйто е 14 дни и после искам да си продължа в болнични,не смятам да се връщам на работа.На ЖК така стана , че не ни обясниха.Питахме на регистратура , но и там нещо нищо не обясниха , а обичам да съм подготвена от по-рано.
Като ти изтече болничния отиваш плащащ 80лв.и ти издават нов. Отиваш в деня,в който вече ти изтекъл болничния на 4 етаж и там ще ти кажат какво да направиш.

# 503
Ок,благодаря Simple Smile

# 504
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Бихте ли ми препоръчали при кого да се запиша за ранна ФМ. На ЖК съм другаде, но ФМ съм решила в Селена. И ако някой скоро е бил, може ли и актуална цена на прегледа. Мерси  bouquet

# 505
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Бихте ли ми препоръчали при кого да се запиша за ранна ФМ. На ЖК съм другаде, но ФМ съм решила в Селена. И ако някой скоро е бил, може ли и актуална цена на прегледа. Мерси  bouquet

Лично аз ходех на ЖК при лекар от Селена /д-р Петрова/ и тя ми прави ранната ФМ. Вече за следващата /19-23 г.с./ ходих на специалист по ФМ. Иначе в Селена такъв специалист по ФМ е д-р Кръшков и мисля, че може да му се доверите.

# 506
др.Кръшков,много съм доволна.Ходила съм и при др.Апостолова , гола вода е,има доста още да се учи!

# 507
  • Пловдив
При В.Даскалов съм ходила и с двете бременности.
Доволна!

# 508
  • Пловдив
При В.Даскалов съм ходила и с двете бременности.

И аз така

# 509
Аз мисля,че др.Даскалов вече не работи в Селена,т.е има договор само да изражда там ,но всички прегледи ,които извършва са в частния му кабинет,някъде на Пещерско шосе. Ако на някой му се чака повечко за ФМ,добър специалист е и др. Троянчев/той ми следи първата бременост и при него родих.Сега с втората пак съм при него,преглежда извън Селена,но изражда там и доколкото мисля и в Торакс./ Мои приятелки се следят при др.Иванов в Медлайн,също е много добър,има много добра апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт