На ЮЛСКАТА мама потрепва сърцето, скоро ще има бебче в ръцете!

• 45 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро, Юлки и Юлчета!   bouquet

Честито на всички мами с бебчетата, няма да изброявам поименно, защото отдавна не съм писала и ще пропусна някоя. Blush

При нас също сме на вълна колики от няколко дни. От опит с каката, помага само носене на ръце. Tired Какви ли не чайове и капки опитахме и нищо. Просто период с бебешки неволи, който трябва да отмине.

Да кажа и за дрешките. Ами хладничко си беше от раждането насам и я обличам с долно късо боди и дълго гащеризочне отгоре. И я завивам даже. Иначе ръчичките и крачетата стават студени и почва да киха. Rolling Eyes А си мислех, че ще е голинка и босичка почти отначало. Сега се стопля времето, та ще пробвам постепенно да разсъбличам.

За отчета, от 48, вече е 52 см. Меря на разчертаното на повивалника. Не знам колко тежи, но видимо закръгли бутчетата.
За разлика от първите дни, вече се заслушва като й говоря (определено разпознава най-много моя глас), не спи през цялото време, заглежда се по контрастни обекти и обича да я къпем и да правим гимнастика и масаж. Отсега си отглеждам любителка на спа процедури. Joy

Момичета, раждането не е най-приятният момент на света, но отминава и си струва всяко неудобство и болка. Защото после имаш рядката възможност да държиш Щастието в ръцете си, буквално и преносно. Heart Eyes
Не мислете за болката и дискомфорта, мислете за божествено миришещото бебче с най-нежната кожа на света. Да, болеше, не беше приятно изживяване, но пак бих минала през това, за да си гушкам бебка. Heart Eyes

А да добавя и още нещо хубаво за края на бременността. Остана ми +1 кг. Кожата на корема ми е все още отпусната и линеа нигра е мноооого тъмна, но почти няма корем, влязох в една доста тясна рокля. Няма подути глезени, дишам дълбоко и хубаво, не ме боли гърба, кръста, ребрата, притиснатия нерв на крака... И е лято! Sunglasses Wink

# 301
Добро утро от мен   bouquet
Как сте момичета?
Честито бебче на мама Бригита да й е живо и здраво и много да ги радва.
О, Или искренно ти завиждам че се гушкате с бебка и че расте като гъбка  Heart Eyes не остана много време и моя ред да дойде, но ми се струва толкова далече  ooooh! последните седмици ще ми минат най бавно ...

# 302
Добро утро и от мен  Simple Smile. Хайде чакащите да пием по кафенце, че не се знае колко бебчета ще имаме днес!

# 303
  • София
Ганбг, Ержебет, Креми, Бригита, честити бебчета,много бързо да растът и да ви радват,а на вас бързо възстановяване и прибиране у дома  bouquet,на тези които още не са се прибрали. Извинявам се ако пропускам някой Blush
Ние сме ок,аз вече почти не спя и почвам леееко да откачам ,все си мислех че досега ще съм родила,ама ей на ,на малкия явно много му харесва в коремчето на мама. В неделя пак съм на запис в Шейноево дано всичко там е ок ,пък ще си чакам Simple Smile,може и мен да ме огрее евентуално нова зала ама да видим Party
Или браво на твоето момиче все така да расте и да радва мама,а на теб направо ти завиждам за олекването,че аз вече не мога да се нося дето се вика Embarassed

# 304
Добро утро и от мен! Поредната безсънна нощ... Simple Smile

# 305
  • Варна, кв. Аспарухово
Честито момченце на мама Бригита  smile3504

Аз да се оплача вчера ми се схвана ходилото на едното краче
и не можах да си направя голямата ежедневна разходка. Не, че има
полза от всички разхождания и стълби напоследък, но поне ми запълваха
времето и не мислех за чакането.

Все пак деня е хубав и желая на всички чакащи пухкави вързопчета  Hug

# 306
  • София
Добро утро и от мен!  bouquet

Ничонка, хайде на кафе! Coffee

Честито бебче на Бригита! Да сте живи и здрави! smile3525

Аз съм днес с една идея по - добре, но започнаха да ми се появявят леки менструални болки и имам чувството, че отдолу изпускам въздух. Много е странно. Shocked

Мами Вие мислили ли сте с какъв тоалет да бъдете на изписването?  HugОт тази сутрин нещо започна да ме вълнува тази тема. newsm78 Rolling Eyes

Или, много се радвам за Вас!

# 307
Добро утро и от мен Simple Smile Аз тази нощ ако имах километраж закачен пот София и Пловдив сигурно съм навъртяла... не знам какво беше това ставане през 15 мин.
Или, благородно ти завиждам.. още две седмици и да се видим с нашето малко съкровище...
Аз за изписването си взех един сукман в който сега не мога и да си помисля да вляза... да видим дали ще успея след 5 дни в болницата или ще ми трябва нещо по широчко Grinning

# 308
  • срещу двата комина :)))
добро утро и от мен  Hug

Бригит, честито бебче, и аз искам , ама е рано още  Laughing като ви гледам вас колко чакате, аз не трябва думичка да казвам  Laughing

Питах ви преди за стерилизаторите, ама сега да питам пък за нагреватели -ползвате ли, ще ползвате ли  newsm78 На училището ни казаха, че били много полезни, пък аз се чудя още , а вече трябва да почна да ги купувам тези неща, че все си мисля, че има много време, да не окажа накрая без нищо  Laughing

# 309
Аз мисля да съм на изписването с рокля. Според мен роклите като цяло са най удобни. Бързо се обличат, нищо не те стяга никъде, придават нежен и женствен вид, чустваш се добре. Поне аз така мисля.

За нагреватели. Ако няма да кърмиш ДА доста ще е полезен, но ако сте изцяло на кърмене на гърда ще се ползва доста рядко. Моя съвет е да не се бърза с такава покупка. Винаги може да отскочиш до магазина и да я купиш. За няколко дни може да затопляш на водна баня нищо няма да ти коства.

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 10:10 от stefyyyy

# 310
Аз мисля да съм на изписването с рокля. Според мен роклите като цяло са най удобни. Бързо се обличат, нищо не те стяга никъде, придават нежен и женствен вид, чустваш се добре. Поне аз така мисля.

За нагреватели. Ако няма да кърмиш ДА доста ще е полезен, но ако сте изцяло на кърмене на гърда ще се ползва доста рядко. Моя съвет е да не се бърза с такава покупка. Винаги може да отскочиш до магазина и да я купиш. За няколко дни може да затопляш на водна баня нищо няма да ти коства.

мерси много, ей затова предпочитам форума, за да кажата хора, които реално са минали през това  Hug

# 311
  • София

Аз също мисля да съм с рокля, но не мога да избера какъв модел да бъде. newsm78

# 312
добро утро и от мен  Hug

Бригит, честито бебче, и аз искам , ама е рано още  Laughing като ви гледам вас колко чакате, аз не трябва думичка да казвам  Laughing

Питах ви преди за стерилизаторите, ама сега да питам пък за нагреватели -ползвате ли, ще ползвате ли  newsm78 На училището ни казаха, че били много полезни, пък аз се чудя още , а вече трябва да почна да ги купувам тези неща, че все си мисля, че има много време, да не окажа накрая без нищо  Laughing

Аз взех такъв комбиниран http://nemski-centar.com/kombiniran-ured-za-bebe-3-v-1-kf-4301?s … D1%82%D0%BE%D1%80 , че не се знае колко ще се ползава, пък и не е скъп.Мисля че нагревателя и след това за пюрета и манджидчки ще върши работа.

# 313
добро утро и от мен  Hug

Аз взех такъв комбиниран http://nemski-centar.com/kombiniran-ured-za-bebe-3-v-1-kf-4301?s … D1%82%D0%BE%D1%80 , че не се знае колко ще се ползава, пък и не е скъп.Мисля че нагревателя и след това за пюрета и манджидчки ще върши работа.

и аз му се чудех на този, може и аз да го пробвам, пък акосе ползва много ще взема и по-хубав, ако този не става ... ще го помисля още малко  Laughing

# 314
  • до едно тепе
Честито бебе на мама Бригита. С много радост да ви дарява  bouquet
Затоплител ми бяха дали на Авент. Ползвах го броени пъти, за да размразя по-бързо кърма от фризера и той беше на някакви степени дето не ми вършеха кой знае каква работа. Трябваше да следя дали не се претопля кърмата в шишето. Така си седеше и прашасваше и един ден като ми писна да го подмятам го измих и върнах прилежно на собствениците му. Сега няма да го вземам пак.
Ако се кърмите няма абсолютно никакъв смисъл от затоплител. И на АМ да сте пак можете да си вземете един хубав термос и водата да си ви седи загрята с часове(това от други мами съм го виждала). На по-късен етап пюретата ги топлех в купичка с гореща вода. Peace

Общи условия

Активация на акаунт