На ЮЛСКАТА мама потрепва сърцето, скоро ще има бебче в ръцете!

• 45 629
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
  • Пазарджик
Ganbg честита госпожица!!!тя направо едномесечно бебе.Нека да ти е жива и здрава и много да ви радва.А на теб бързо възтановяване!!!

# 271
Лелееее започна сеее Crazy

Честити бебчета на Ержебет, Галенцето и Ганбг Hug Живи издрави бебоци, а на вас бързо възстановяване  bouquet

# 272
  • София
ganbg да е живива и здрава малката Анна.   bouquet Бързо възстановяване.

За началната страница: бебка Виктория се роди 2860 кг. и 47 см.

# 273
  • sofiq

Мамчета на 27.06  в 22:30 бях в болницата а в 2 без 3 мин. на 28.06 се роди моята малка принцеса София, 2870гр. 49 см, нормално, и само с леко охлузване и един вътрешен шев. Първо ми тръгнаха контракциите на по 15 мин, после на 10 и ми се спукаха водите, без преди това да ми е падала тапата. Вече сме си вкъщи и е много спокойна, хапва хубаво, оправяме тоалета и си спинка по 3 часа. Баткото е във възторг от бебето само го целува и иска да го пипа и гушка. Вече и пъпчето ни падна, само малко имам проблем с гърдите, че са станали на камък, но ще се оправя. Оставих в болницата 5 кила и сега имам още 5 за сваляне, но си имам едно коремче в 4 месец някъде, което ще оправя надявам се. Толкова от мен за сега, честито на родилите и леко раждане на другите, аз не дочаках юли, ама съм много доволна и щастлива че бебка реши така да ме зарадва Simple Smile. Връщам се да чета сега и скоро пак ще пиша.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 19:09 от kremi85

# 274
  • София
Здравейте момичета!
Скоро не съм писала,но редовно чета и се вълнувам с вас.
Първо честити бебешоци на всички родили мами!  Да са ви живи и здрави,големи да порастнат и много да ви радват. Бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи!  bouquet

Днес бях на консултация - вече съм в 39 седмица,бебка е 3600   Shocked  Води,плацента,тонове - всичко е нормално и мадамата няма никакви намерения да излиза Crossing Arms
Явно ще стиска до термин, дано да не пренося. Хубавото е,че ако дочакаме термин ще мога да родя в новите зали на Шейново, вчера бях там и ми ги показаха- много са добри... Мамите които ще раждат там-дано да дочакаме да ги одобрят от ХЕИ!
На всички ни,които вече чакаме с нетърпение края на тия болежки,неразположения и прочее -гуш   Hug

# 275
ganbg, честита принцеса   bouquet Много да ви радва Simple Smile

# 276
Хубавото е,че ако дочакаме термин ще мога да родя в новите зали на Шейново, вчера бях там и ми ги показаха- много са добри... Мамите които ще раждат там-дано да дочакаме да ги одобрят от ХЕИ!
На всички ни,които вече чакаме с нетърпение края на тия болежки,неразположения и прочее -гуш   Hug

Аз разбрах, че вече са ги пуснали в обръщение дето се вика Grinning аз имам още две седмици до секциото.. дано да ги отворят

# 277
  • София
Хайде още едно бебче, Креми честито и на теб   bouquet

Теди,на 29 ги откриха официално,после ХЕИ са взимали натривки,посявки и сега чакат резултати,за да ги обявят за стерилни. Акушерката ми обядни,че всичко е със специални повърхности,които се "самопочистват",отделно имало специални лампи,пак стерилизиращи. И дефакто не очакват на посявките да излезе нещо. Но не се знае ХЕИ кога ще са готови. Иначе залите наистина са уникални,магаретата са като фотьойли.

# 278
  • Пазарджик
Да се включа отново.Май пак не са води,защото от обяд нищо не е текло,но започвам да получавам нещо като менструални болки-това ли са контракцийте?Оф да идва вече,че ще се побъркам  bouquet  bouquet  bouquet

# 279
олееее момичета какво направихте ? Не мога да ви смогна да ви записвам   newsm62 и БellaБellissima като видях че е записала някакви мерки викам край  Shocked още едно бебе , но видях че са от преглед тези мерки  newsm53

ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСЯТ И ПО МАЛКО ГРИЖИ  newsm51 newsm51 newsm51

# 280
Ей,мамета,какво направихте днеска Shocked Flutter Hug

Честити бебчета на Ержебет,Креми,ganbg,galentse Crazy Браво,радвам се,че при вас е минало вече,пожелавам ви спокойни бебчета Hug

# 281
  • срещу двата комина :)))
мале, да не  излезе човек на разходка днес  Joy честито на всички мами и всички бебета да са живи , здрави и много прекрасни   bouquet

# 282
  • София
Креми, честита бебка! Да сте живи и здрави!  bouquet

# 283
  • Варна, кв. Аспарухово
Креми, честита бебка! Да сте живи и здрави!  bouquet
+1   bouquet

# 284
Силвето, родилните контракции са подобни на менструалните, но болката при тях е достатъчно силна да те накара да се спреш на място. Не бой се, няма как да объркаш такава болка, още повече, че трябва и да е регулярна, на няколко минути. Колкото по-силни са, толкова по-ефективни. При мен почнаха известно време преди раждането, като станаха на наистина малък интервал и доста силни, тогава чак успяха да почнат да правят разкритие.

Мами, тези от вас, дето преминаха през момента на препълнените гърди (и твърди като камък), как се справихте? На този етап съм. Бебо е изцяло на кърма, ама стомахчето му побира само съдържанието на една гърда (и то без да я изпразни до пълно успокоение от болката). За втора не ще, просто вече е отнесъл плувката и няма събуждане. Да цедя до леко облекчение ли другата? Миналият път като минах през това просто бебето изяждаше всичко и от двете гърди, ама сега не става тази работа.

Общи условия

Активация на акаунт