?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 215
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 11 535
Ако жените сме по-информирани и критични и внимателни и умни и силни и.... може би и мъжете биха били по-добри към нас. Наблюдавам две двойки и се кръстя и се чудя къде им е мозъка на дамите. Що някои сме такива овци...
И защо бе Кристи си го причини този дърт г@з... Млада, здрава с образование, осигурена....

# 11 536
Скрит текст:
Елора, абсолютно.
Много е досадно някой, който кибичи и пише романени постове, да се изказва за другите, че нямали работа в неделя вечер и си чаткали.
Аз лично посочвам притиворечия, от чаткане с изкривяване на информацията нямам интерес. Говоря с факти и цитати, а не авторката може би така, а онзи може би онака.
Хайде да не загатваме лични нападки, защото не е много яко женичката да гледа бебето, а бащата да си хортува по цял ден в бг мамата. Вземи овладей егото, защото прозира под иначе интелектуалната, умишлено леко смотана, послушна проекция на образа, който разкриваш тук.
Надявам се стана ясно за кого говоря.

Това, което е написала хай спийд, и в миналата тема го казах.
Ако искаш да си баща и наистина имаш интерес от детето, след като вече не е купчина клетки, а родно детенце, ще си баща и без да си вписан. С действия, с грижи, с подкрепа. А не обратното- на хартия баща, а на практика- дистанционен клоун.
The Catcher in the Rye, съгласен съм с критиките, наистина аз самият не мога да се контролирам и продължавам да пиша по темата, защото ми е интересна, никакво основание нямах да правя точно такива забележки Simple Smile За съжаление казусът е по-интересен и ми се струва по-значим от работата, върху която би трябвало да се фокусирам в момента Simple Smile Иначе не съм занемарил детенцето, както намеквате - 3 пъти мих дупе днес и 4 пъти я обличах, защото една от последните ѝ игри е да бяга като я е голичка и я обличат и съпругата ми е вдигнала ръце да я усмирява, когато не съдейства Wink След малко ще я приспивам аз. 

Но не искам да се конфронтирам с Вас или с другите, с които спорим по темата, които или са ми виртуално симпатични като събеседници или не съм ги чел досега и нямам мнение Simple Smile Ще пусна нова тема и наистина спирам по тази, с извинение и към Вас и към всички други, на които съм досадил или съм подразнил и най-вече към Криста, в името на която мислех да се огранича до 1 мнение, а написах сигурно над 20. Извинявам се и съм с най-добри чувства към всички Simple Smile

# 11 537

Фри, отговора е само един - любовта е сляпа. И си много права. Жените трябва да се научат във връзките си да наблюдават и преценяват. Но не го правят. И при Криста съм сигурна, че лампичките са светели, но е била сляпа.

# 11 538
Била е сляпа защото е искала да бъде сляпа. Инстинкта за размножаване е бил по-силен от разума.

# 11 539

Фри, отговора е само един - любовта е сляпа. И си много права. Жените трябва да се научат във връзките си да наблюдават и преценяват. Но не го правят. И при Криста съм сигурна, че лампичките са светели, но е била сляпа.

Сто процента са светели и е била сляпа, но бебето в ръце отрезвява много бързо. За съжаление, трудно става отърването от такива застарели лепки и мухльовци. Дъртия нищо не го е отрезвило - да вземе да се извини и наистина да осъзнае, че друга няма да го погледне и си продължава с драмата.

# 11 540
На мен пък ми е странно следното нещо... Пускаш тема или пишеш пост, включват се десетки хора и се изписват десетки мнения, авторът очевидно чете, но не се включва оттам нататък...

# 11 541
  • София
Училището съм го избирала по чистотата на тоалетната и близост до нас, а не по академични резултати... 
Сори за оффтопика, но това ме уби. Нали доброто образование беше инвестиция в светлото бъдеще на детето? И внезапно критерий- кенеф.  ooooh!
Става дума за 2006 г., АК към онзи момент беше химера (нали не го записахме, когато можеше), уж отиде в училище, където иска...Нямах никаква представа какви други частни гимназии има, нямаше и кого да питам, на моите съученици децата бяха в АК. Препоръчаха ми Меридиан-22, беше ни близо, отидох да говоря с директора, хареса ми...и проверих на място тоалетните. Все пак, нали заради тоалетните се махахме от държавното.

# 11 542

Сто процента са светели и е била сляпа, но бебето в ръце отрезвява много бързо. За съжаление, трудно става отърването от такива застарели лепки и мухльовци. Дъртия нищо не го е отрезвило - да вземе да се извини и наистина да осъзнае, че друга няма да го погледне и си продължава с драмата.

Той и да се извини, тя трябва да е луда ако се върне при него.
Ако беше подходил както Хай Спийд написа, не мисля, че на Криста щеше да и е проблем да му даде шанс да се докаже като баща. Но от поста и става ясно, че той не осъзнава простотията си. На всичкото отгоре има претенции към дете за което твърди, че не е негово. Това е обидно. На всичкото отгоре не е споменал, че ще понесе морална и финансова отговорност, както е редно. Не, той просто иска да види някакво бебе там два пъти в месеца, да го подондурка за пет минути, да се прибере и да се фука, че бил баща. Това ако е баща, аз съм трамвай.
Според мен просто тормози авторката.

# 11 543
  • София
Да обобщим: имаме новородено, за което 100% от грижите, вкл. и финансовите, се полагат от майката. Но иначе правата на майката и бащата, заради 50% от хромозомите, са равни...В майката са  100% от задълженията и само 50% от правата.

# 11 544
  • при късмета
Разбира се, че целта му е само да я тормози. Всичките му действия водят само до този логичен отговор. Ако имаше друга цел, по друг начин би се държал. И за слепец трябва да е видно.
Най-лошото е, че има възможността да я тормози по същия начин още цели 18 години. Още по-лошото е, че тя няма законова възможност да противодейства. И именно закона ѝ е отнел тази възможност

# 11 545
"И защо бе Кристи си го причини този дърт г@з... Млада, здрава с образование, осигурена...."
И сляпа, и глупава и тъпа патка, ама след дъжд - качулка, тиквата ще си я блъскам аз.
Когато погледна обаче, тези големи сини очички на дъщеря си, забравям за цялата тази свинщина.
Благодаря на всички  за отделеното време. Както и на него казах, да се чувства свободен да си търси правата, ако пожелае.
Тук някъде прочетох вариантите за бъдеще в нашата ситуация, аз предложих всеки от нас да си върви по пътя. Дала съм едночасово, много дипломатично обяснение, защо според мен това е най - добрия вариант. Сега другата страна, дали се разсърди, дали се почувства кофти не знам, втори ден си мълчи, и аз се надявам да продължава така следващите 18 години.

# 11 546
Не съм сигурна, че това му е целта, но че няма да я "тормози" цял живот да си търси и вижда детето - гарантирам. Поискал е да види и вижда занапред, нежелано от него дете. Получил е отказ. Дали ще си търси правата като родител - зависи от много неща...Но, ако майката реши да не го допусне в живота на детето й прави всичко в тази посока - ще се откаже и ще я остави напълно сама с детето. Дано наистина иска това авторката. Защото ще получи нещо, което нито закона нито други похвати ще й помогнат да промени. Издръжката е смехотворна договорена в съда. Ако той няма желание да дава нещо по-човешко - да не се надява съда да й присъди. А няма кой да дава пари и грижа ако не си вижда детето и е представян пред него като урод.  Така след няколко месеца отпор и скандали всеки мъж се отказва да се занимава. Идват му прекалено много проблемите.. Особено бащи, които не са искали и не са живели с рожбата си.. Не мисля е реалистичен дългосрочен интерес на бащата.

# 11 547
  • при късмета
Не съм сигурна, че това му е целта, но че няма да я "тормози" цял живот да си търси и вижда детето - гарантирам. Поискал е да види и вижда занапред, нежелано от него дете. Получил е отказ. Дали ще си търси правата като родител - зависи от много неща...Но, ако майката реши да не го допусне в живота на детето й прави всичко в тази посока - ще се откаже и ще я остави напълно сама с детето. Дано наистина иска това авторката. Защото ще получи нещо, което нито закона нито други похвати ще й помогнат да промени. Издръжката е смехотворна договорена в съда. Ако той няма желание да дава нещо по-човешко - да не се надява съда да й присъди. А няма кой да дава пари и грижа ако не си вижда детето и е представян пред него като урод.  Така след няколко месеца отпор и скандали всеки мъж се отказва да се занимава. Идват му прекалено много проблемите.. Особено бащи, които не са искали и не са живели с рожбата си.. Не мисля е реалистичен дългосрочен интерес на бащата.
Първо прочети коментарите, тогава пиши. Майката вече е решила да не го допуска в живота на детето, дори акта му за раждане е извадила с нейните имена, но закона дава право на бащата да признае детето самостоятелно когато реши. Така, че зависи само и единствено от това, а не от много неща.
Издръжка също не търси и не това е целта ѝ. И няма такъв филм, ако няма желание да дава издръжка, да не се надява съда да ѝ присъди. Тя ще бъде присъдена при всички случаи, независимо дали бащата реши да припознае детето или тя да я потърси, след такова действие от страна на бащата. За издръжка обаче в казуса никъде не е ставало дума

Криста, намери някакъв начин да разбереш намеренията му. В този случай никак няма да е лесно, но надяване 18 години дали нещо се се случи или не, е напрежение което не ти трябва. Да ти е жива и здрава рожбата, а на теб сили да се оправиш с този неориентиран инфантил

# 11 548
Аз всичко почти четох. Ама и ти почети и поста ми. Потвърждавам, че щом е решила дъщеря й да не познава баща си - може да го постигне. Няма да са му дълго мераците. Спокойна да бъде. Да си потърси правата като баща изисква определна воля за това и само, за да тормози майката не вярвам да си направи труда.

# 11 549
  • при късмета
  Потвърждавам, че щом е решила дъщеря й да не познава баща си - може да го постигне. 
А сега обясни как

Общи условия

Активация на акаунт