?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 987
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 055
Може човекът да е играч. Изтрил жената, сваля колежката...

# 17 056
Да изтрие жената, за да сваля колежката? И какво ще обясни на жена си?Simple Smile

# 17 057
Имаше някакви опции, които включваха какво могат да виждат отделни приятели, и какво да виждаш от тях. Примерно да не виждат твоите публикации или ти техните, за определени хора да (не) излиза, че си онлайн/офлайн...  

Ама днес се чуди приятели ли са във фейсбук, утре ще започне да събира доказателства, че са на косъм от раздялата, вдругиден ще се самоубеди, че тя семейства не разваля, дори и да спи с него, понеже те на практика не са щастливи заедно.

# 17 058
  • Sofia
На мен пък ми стана интересно дали разполага само с един FB профил. Може нещо да е излъгал жена си, че единият му е само за професионални дела. Mr. Green

# 17 059
Няма значение дали са приятели във фейсбук. Този фейсбук вече е по-важен за някои хора от реалността. Ми може да са се скарали преди 4 години за простотия, в детински яд да са се ънфренднали във фейса и после да са забравили да се добавят пак или да са решили, че и без това не е толкова важно. Какво променя това? Нали са още заедно? Фейса не е никакъв показател за щастието, чувствата и сериозността на една връзка. Ние, например, имаме няколко общи снимки, но далеч не се тагваме през 5 мин и не си пишем "МилУ, бичкам те" по стените, просто е позьорско и лигаво, и според мен, ако е прекалено редовно, започва да дразни и разсмива околните. Това не значи, че имаме проблеми и сме отчуждени. Важното е как се държат хората на живо, не в социалните мрежи.

ПП. А и цялото постоянно лайкване, чатене, тагване из фейсове и тн леко губи смисъла си, ако живееш с другия. В смисъл, няма какво да го тагвам като мога да му занеса лаптопа до бюрото и да му покажа какво гледам.

# 17 060
По принцип всичко  е вярно, но за мен ънфрендването на двойка във фейса, ако двамата са там си е огромен червен знак. Което съвсем не значи заинтригувани познати задължително да се възползват от това.

# 17 061
Това е ясно. В така представения от авторката случай обаче, за мен проблем в семейството има. Сега друг е въпросът дали мъжът не си в по природа леке и дали няма да постъпва така с всяка следваща. Аз бих го разпитала за отношенията им. Щом момичето е виждало жената и й знае името, и списъците се виждат, може шеговито да попита: " А ти що не си приятел във Фейсбук с жена ти". Или по повод лятото, почивките, да поведе разговор към това къде е почивала или иска да почива и да го пита с жена му къде са ходили или къде смятат да ходят, по кои заведения излизат, дали ходят на тоя или оня бар.Винаги има начин да се попита ей така, небрежно:)
Не мисля, че авторката има големи шансове, но от друга страна, ако се окаже, че това е любов, че са се открили сродни души. Звучи сладникаво, но се случва. Колко разводи и повторни бракове има само:) Ако тези двамата живеят заедно само заради деца, имоти, апартаменти, не си струва такава нещастна връзка.

# 17 062
Да, децата ще го отнесат, но какво от това. Нали? На кого му пука? Това са нещата от живота.

# 17 063
А ако двама нещастни заедно родители се мъчат цял живот децата не го ли отнасят? Нещастен родител, нещастно дете.

# 17 064
  • София
А ако двама нещастни заедно родители се мъчат цял живот децата не го ли отнасят? Нещастен родител, нещастно дете.

И щото се мъчат, дай да се завре трети, че да им помогне на горките!?
И да, щом родителят е щастлив, детето задължително също се ощастливява всеки път. Mr. Green

# 17 065
Не ми се обяснява. Да, разделят се хората, няма как да се търпят. Но когато има деца в картинката, не всичко е лесно.

# 17 066
  • Sofia
Аз съм много против изневярата, но мотивите ми за това мое становище нямат нищо общо с благото на децата в семейството. Peace

Наистина, ако единствено дечурлигата държат една двойка скрепена, то по-добре партньорите да се разделят по живо, по здраво.

# 17 067
Мами с пораснали дечица, кога отмина трудният период? Имам дете на почти 2, което е голяма фурия и нервите ми са опънати до край, постоянно съм изморена и т.н., което пък води до отчуждаване с мъжа ми. Тъй като в момента изцяло зависим от неговата заплата - той гледа максимално време да отделя в работата, за да има какво да ядем и няма как много да ми помага с детето, за което не се сърдя, но и двамата сме тотално изпушили...

# 17 068
  • sf
Ако го пуснеш на ясла, ще отмине по-рано, иначе след 5г стават по-лесни за гледане, заиграват се повечв сами, ама едно 10г все си е изтрещяване 🤣

# 17 069
Да, там някъде - около 4-5 години. Тогава спират да опитват да се самоубият на всяка крачка.

Общи условия

Активация на акаунт