?Въпроси всякакви за СО?

• 1 852 000
  • 20 915
  •   2
Отговори
# 17 070
Към 3.5 рязко започнаха да се подобряват нещата, сега на почти 4 вече се живее по качествено по-различен начин. Търпение и кураж!

# 17 071
Има опция да си заключиш дори и общите приятели. Бившият ми, който хванах, че има втори профил, го беше направил.

Иначе, Анонимна, аз бих те посъветвала първо да разбереш какво му е в главата на този човек. По това, което описваш си правя равносметка, че той наистина има някакъв явен интерес към теб, щом и колегите шушукат, но не знаеш какви точно са му намеренията. Ти казваш, че си хлътнала, а той просто може да си търси секс. Не знаеш извън работа с колко още момичета се държи по същия начин. Така, че според мен го хвани на тясно да си каже....естествено, ако и теб "само секс" те устройва, направо действайте. Grinning

# 17 072
Мами с пораснали дечица, кога отмина трудният период?
Скрит текст:
Имам дете на почти 2, което е голяма фурия и нервите ми са опънати до край, постоянно съм изморена и т.н., което пък води до отчуждаване с мъжа ми. Тъй като в момента изцяло зависим от неговата заплата - той гледа максимално време да отделя в работата, за да има какво да ядем и няма как много да ми помага с детето, за което не се сърдя, но и двамата сме тотално изпушили...
Когато таткото си влезе в "роля" и започне да се държи като баща.
Скрит текст:
Сори за това, което ще напиша, ама вече хич не вярвам на "...таткото се скъсва от работа, за да изкараме месеца".
Ако таткото наистина се раздаваше толкова за работата, парите нямаше да са кът.
Всеки ден виждам "много работещи" мъже...висят по кафетата с телефон в ръка и "въртят" бизнес, или седят до 21 часа в магазин за женски парцалки и "въртят" оборот.
Единствените работещи наистина мъже виждам по строежите, ама те пък са все цигани в голямата си част....
По думите на приятелки, и по офисите се "скъсват" да работят....
Та така, таткото да спре да бяга по тъча с "многото работа" и да си гледа детето.
Бащата е авторитет.И когато си е на мястото, детето не се прави на хвърчащо торнадо.
Живея точно срещу детска площадка.Децата-фурии обикновено са с мама.Татковците обикновено водят послушни деца за ръчичка....почти не съм виждала дете да прави фасони на баща си.Но виж, майките стават луди калинки....Показателно, според мен.

# 17 073
По темата с Фейсбук – могат да се направят персонални настройки за различни хора, да се направят различни групи приятели, които да групираш какво да виждат. Така всеки може да вижда различни неща от публикациите, снимките ти, независими че си му приятел. Няма никаква връзка това дали някой с някого е приятел във Фейсбук за читавостта на връзката – нима някаква клюкарска социална мрежа може да е критерий, стига моля ви. Аз досега да съм се разделила значи с половинът. А и всеки от нас поотделно върти такива афери, че ум да ти зайде.

Относно детето – при мен чак към 5 взеха да се поизбистрят нещата. Даже и тогава си имаше периоди на тръшкания. Значи до 7 си беше бебенце. В началото си 24/7 да не се самоубие, от 4 до 7 започват борбите на егото. После рязко стана самостоятелно детенце и вече беше много по-лесно за общуване. Всичко минава, спокойствие и търпение.

# 17 074
Около 4-5, според детето. Може малко под 4, или малко след 5. Синът ми на 5 рязко се промени. Обаче от тая тема виждам, че горе-долу възрастовият диапазон е еднакъв, независимо дали детето е било на ясла, у дома или в американска елитна градина - до определена възраст все са си торпеда без насочване.

# 17 075
Има опция да си заключиш дори и общите приятели. Бившият ми, който хванах, че има втори профил, го беше направил.

Иначе, Анонимна, аз бих те посъветвала първо да разбереш какво му е в главата на този човек. По това, което описваш си правя равносметка, че той наистина има някакъв явен интерес към теб, щом и колегите шушукат, но не знаеш какви точно са му намеренията. Ти казваш, че си хлътнала, а той просто може да си търси секс. Не знаеш извън работа с колко още момичета се държи по същия начин. Така, че според мен го хвани на тясно да си каже....естествено, ако и теб "само секс" те устройва, направо действайте. Grinning
Как само секс, тя била влюбена и на всеки се случвало. Ако беше само секс нямаше да слухти дали жена му го тагва с ореол сърца във фейса. Докато Анонимната е с 2 гърди напред буквално и преносно - той я има във фейсбук, което е само една идея под брачен договор. Grinning

# 17 076
Специално си отворих фейсбук профила (понеже го "ползвам" веднъж на високосна), имам 357 приятели.
От тях познавам сигурно около 15-20.Просто приемам поканата на всеки.
Но за мен фейса е просто още един сайт, който отвреме-навреме "досажда" с разни публикации през имейла.
Лични снимки не казвам и не възнамерявам да го правя, засега.Или завинаги, кой знае.
Та, ми е абсолютно непонятна тая нездрава привързаност към някакъв си сайт....и изтипосването на целия ти живот на "мегдана".

# 17 077
  • Сф
Аз ще дам друга гледна точка на анономна за фейса.Имам познати - нямат брак и деца , повече от 10 години са заедно.Той има фейс, тя не- няма време и не иска вероятно.
Той си пише с много жени и мъже.И сърчица пуска и какво ли не.Също се държи много фриволно, според мен. Но си имат доверие с жена му.Не ти ли хрумва това, вместо да ровиш?
Две жени се влюбват вече в него, но веднага щом ги усети, той се отдръпва.Другият вариант е този твоя просто да иска секс с теб.
И в двата случая не виждам да ти предлага или споделя нещо, което касае бъдеще с теб.Не бих играла тая игра- има друга жена , това е достатъчно.Тя си ляга до него вечер.Защо я наричаш жена му? Брак, деца? И още нещо, това че може да я изкара черна пред теб ако е решил да си лягате изобщо не значи, че ще я зареже.Ти изобщо разговаряш ли с него или само се лигавите на раб.място? Още един минус..тия  дето си го развяват на на раб.място са най- големият боклук.И в какво точно се влюби?- че ти обърнаха внимание?Какво ти предлага( казва) той? Мисли повече с главата, не със сърцето.Можеше да е всяка, на това ми прилича..Няма нищо по неприятно от подобни игри на раб.място.И познай- винаги жената(в случая ти) го отнася..

# 17 078
Специално си отворих фейсбук профила (понеже го "ползвам" веднъж на високосна), имам 357 приятели.
Но за мен фейса е просто още един сайт, който отвреме-навреме "досажда" с разни публикации през имейла.
Лични снимки не казвам и не възнамерявам да го правя, засега.Или завинаги, кой знае.
Та, ми е абсолютно непонятна тая нездрава привързаност към някакъв си сайт....и изтипосването на целия ти живот на "мегдана".
Има смисъл от фейса, ако си го ползваш по предназначение. Аз там си намирам събития, на които искам да ида, уговарям се с компании, пиша си с приятели, отделно си имам албуми с доста снимки от различни места - по-сигурно е от папка на компа, а и понякога от коментарите под снимките ти може да научиш неща (примерно къде около теб има хубав ресторант, как се казват върховете около езерото, на което си се снимал...), но по никой начин нямам компрометиращи снимки/постове камо ли да пускам от така модерните картинка+мъдра мисъл, преписана от някъде или да си изливам моите собствени драми всеки път, когато нещо не съм на кеф. В този смисъл изобщо не смятам, че има някакво значение дали сме приятели с МП във фейса - той може да ми види снимките и на компа. Не мисля, че е необходимо постоянно да се демонстрирате - о, ей, я вижте, ние сме двойка.

# 17 079
Аз ще дам друга гледна точка на анономна за фейса.Имам познати - нямат брак и деца , повече от 10 години са заедно.Той има фейс, тя не- няма време и не иска вероятно.
Той си пише с много жени и мъже.И сърчица пуска и какво ли не.Също се държи много фриволно, според мен. Но си имат доверие с жена му.Не ти ли хрумва това, вместо да ровиш?
Две жени се влюбват вече в него, но веднага щом ги усети, той се отдръпва.
Скрит текст:
Другият вариант е този твоя просто да иска секс с теб.
И в двата случая не виждам да ти предлага или споделя нещо, което касае бъдеще с теб.Не бих играла тая игра- има друга жена , това е достатъчно.Тя си ляга до него вечер.Защо я наричаш жена му? Брак, деца? И още нещо, това че може да я изкара черна пред теб ако е решил да си лягате изобщо не значи, че ще я зареже.Ти изобщо разговаряш ли с него или само се лигавите на раб.място? Още един минус..тия  дето си го развяват на на раб.място са най- големият боклук.И в какво точно се влюби?- че ти обърнаха внимание?Какво ти предлага( казва) той? Мисли повече с главата, не със сърцето.Можеше да е всяка, на това ми прилича..Няма нищо по неприятно от подобни игри на раб.място.И познай- винаги жената(в случая ти) го отнася..
Eба.и комплексаря.......    Smiley  вдига си самочувствието, манипулирайки жените, а като му запари под опашката, търси мишата дупка.
Ей такива много ги "обичам".....това си е класически "мръсник по душа", като по учебник.

Скрит текст:
Има смисъл от фейса, ако си го ползваш по предназначение.
Скрит текст:
Аз там си намирам събития, на които искам да ида, уговарям се с компании, пиша си с приятели, отделно си имам албуми с доста снимки от различни места - по-сигурно е от папка на компа, а и понякога от коментарите под снимките ти може да научиш неща (примерно къде около теб има хубав ресторант, как се казват върховете около езерото, на което си се снимал...), но по никой начин нямам компрометиращи снимки/постове камо ли да пускам от така модерните картинка+мъдра мисъл, преписана от някъде или да си изливам моите собствени драми всеки път, когато нещо не съм на кеф. В този смисъл изобщо не смятам, че има някакво значение дали сме приятели с МП във фейса - той може да ми види снимките и на компа. Не мисля, че е необходимо постоянно да се демонстрирате - о, ей, я вижте, ние сме двойка.

Честно казано, идея нямам какво е предназначението му....моя профил е от времето, когато се занимавах активно с тортоправене.Повечето тортаджийки там си качваха/т снимките на тортите, а не можеш да ги разглеждаш, ако не си регистриран.Дали и сега е така, не знам....Та, ако не бяха тортите, сигурно още нямаше да имам профил.
Общо взето, за това го ползвам-да гледам снимки, когато получа мейл, че някой от познатите е качил такива.
Като цяло ми е досаден, скучен, абсолютно безполезен.

# 17 080
Основната идея на Фейсбук е да те свързва с роднини и приятели, които не си виждал от много време и са далеч от теб. То затова и колонката (така да го кажа), където ти излизат хората, с които си се свързал се нарича "приятели", а не "познати" или "сульо и пульо". Обаче типично по български, а и не само, сме го обърнали на сайт за запознанство от рода на Гепиме, а идеята наистина му е съвсем различна.

# 17 081
Именно, основната идея на Фейсбук е да свързва роднини и приятели, а не Сульо и Пульо.
Тогава какво му е нормалното да си свързан със Сульо и Пульо, а с жена си- не. Или да си бил приятел с нея и изведнъж да я изтриеш. Ако мъжът ми ме изтрие, изобщо няма да си помисля, че го отегчавам с публикациите си, ясно че ще е по друга причина. Дори и да е заради публикациите пак е много обидно.

# 17 082
Именно, основната идея на Фейсбук е да свързва роднини и приятели, а не Сульо и Пульо.
Тогава когато му е нормалното да си свързан със Сульо и Пульо, а с жена си- не. Или да си бил приятел с нея и изведнъж да я изтриеш. Ако мъжът ми ме изтрие, изобщо няма да си помисля, че го отегчавам с публикациите си, ясно че ще е по друга причина. Дори и да е заради публикациите пак е много обидно.
Ама това са твоите разбирания. За някои хора фейса не е нещо специално и важно, отварят го от време на време за убиване на времето и толкова. А и може да са се скарали някога си и да са се изтрили, а после да не са възобновили. Това не значи, че иначе имат проблеми и че не са се сдобрили отдавна. А това, че не тагвал жена си е още по-смешно. Аз не обичам (и не разрешавам) да ме тагват без позволение.

# 17 083
  • Сф
Може така да са се разбрали- да не са приятели във фейса! Какво ви е толкова чудно?Не за всеки фейса е на живот и смърт! Има и фейс по интереси! И ние сме със статут необвързани, а сме заедно в живота.Почне ли да се гадае по фейса..психо драма става.
..

# 17 084
Може така да са се разбрали- да не са приятели във фейса! Какво ви е толкова чудно?Не за всеки фейса е на живот и смърт! Има и фейс по интереси! И ние сме със статут необвързани, а сме заедно в живота.Почне ли да се гадае по фейса..психо драма става.
..
A да, първите 3 години и ние бяхме "необвързани". После се сетихме, че въобще има такава опция. Има хора, които през 5 мин се сменят "обвързани", "сложно е", "неясно е", "чудим се", "бе май сме заедно" и тн. Други даже не знаят, че има такова поле. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт