?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 892
  • 20 915
  •   2
Отговори
# 17 580
Няма да просъществува дълго време новата връзка с тийнейджърката, но защо си мислим, че те изобщо търсят такава.
Бе хайде бе, на 22 години тийнейджърка Grinning Grinning Grinning

# 17 581
  • Пловдив
DonJon, те сега бавно се развиват, на 15-16 са бебета, между 20 и 30 - тийнейджъри и т.н. Grinning
Иначе за мен не е нормална такава разлика в двойката, ама не виждам това с какво би помогнало на авторката. Ако й носи някакво вътрешно успокоение, че бившият й е "педофил" - ок, макар че все пак излиза с развити пълнолетни момичета, макар и доста по-млади, а не си пада по деца.

# 17 582
И не само това, ами тя самата е 16г по-малка... просто още не го е превъзмогнала бившия и постоянно го следи с какви жени ходи. Ревнува си го и това си е.

# 17 583
Да не забравяме, че разликата с новата не е 22 години, а 22 и половина. Смятайте за какво сталкване става въпрос.

# 17 584
Да не забравяме, че разликата с новата не е 22 години, а 22 и половина. Смятайте за какво сталкване става въпрос.
За същото, за което и тук се разкоства човек за всеки споделен детайл.  Grinning
Разлика има, разбира се. Там, с възлюбен, тук с непознати.   Sunglasses

# 17 585
  • Sofia
Най-вероятно точно това търси и тя – кой да се грижи за нея и да я глези. Момиченцето на тати.

Че то, това не го ли търси всяка нормална жена? Имам предвид, ако около теб се навъртат достатъчен брой качествени ухажори, ти пак може да си позволиш да имаш претенции, но поне ще получаваш благата от готин млад пич, а не от някой дъртофел.

Никога не съм разбирала защо двете неща много често биват противопоставяни – все едно всички застаряващи мъже безвъзмездно дават безконечни грижи и внимание, а всички млади са нехайни към нуждите на партньорката си и не умеят да глезят. Ами, не е вярно. Wink Даже аз лично не съм срещала значително по-възрастен от мен мъж, който да ми импонира като душевност и светоусещане – повечето са страшно цинични и пресметливи, не виждам какво биха могли да ми дадат. Бащина фигура, дрън-дрън.
Предпочитам човек, с когото да градим и да израстваме заедно. С когото да изживяваме нещата за пръв път, като двойка. Peace

# 17 586
То пък и по-възрастен мъж, ако не ти дава грижа и внимание, за какво ти е, за красота? За да си дариш младостта на такъв, той трябва да образован, с добра работа, материално обезпечен и т.н., демек само си обуваш пантофките и влизаш у тях и той те носи на ръце.

# 17 587
Такива връзки нямат никакво бъдеще. В родата имаме жена, която се омъжи за 20++ по-стар от нея. Резултатът е, че тя на 45г. остана вдовица без деца и без пари, защото той не беше нито красив, нито богат, нито нищо. Да я питаш защо се е омъжила за него...
Та мисълта ми е, че ако само от любов искаш да си с него смисъл няма.
На всичко отгоре, е дала тема за разговор на скъпите си роднини.

Хич не изпитвам угризения, че я "разнасям по форумите", както обичате да се изразявате, където никой даже не я познава, не знаете в какви отношения сме и тя къде и как ме "разнася".

# 17 588
  • European Union
Няма да просъществува дълго време новата връзка с тийнейджърката, но защо си мислим, че те изобщо търсят такава.
Бе хайде бе, на 22 години тийнейджърка Grinning Grinning Grinning

Момичето е родено 2000 година, разликата с мъжа е 22 години. Четенето с разбиране не вреди.

Колко 18 годишни познавате, които се свързват с мъж и се надяват да е за цял живот?

# 17 589
1 от 120 някъде Simple Smile

# 17 590
Аз пък не мога да твърдя, че познавам на сегашните 18-годишни момичета трепетите и намеренията.
Пропаст от доста години, житейски опит и много дреболии разделят едно 18-годишно от близките му жени на възраст - 30, 40 и нагоре. Или с вас споделят чужди и непознати!?  Grinning  Момичетата едва ли споделят най-съкровеното си или пък лековатото си поведение с по-възрастни жени, каквото и да си въобразяват вторите по този въпрос.

# 17 591

Най-вероятно точно това търси и тя – кой да се грижи за нея и да я глези. Момиченцето на тати.

Точно снощи прочетох в една книга, че жените били 2 типа: единият търси в мъжа бащата, а другият – сина.
Т.е. или търсят кой да се грижи за тях, за да му се овесят на врата, или за кого да се грижат самите те, водени от майчинския си инстинкт. Първият тип се възползва максимално от мъжете, а вторият става жертва на мъже, които се възползват от тях.

Последното нещо, което ми е минало през главата е, че се хващам с него, за да ме глези. Да, имало го е чувството за сигурност, но не материална.

# 17 592
Тук става дума за това, че жената пита дали ще оцелее връзката на бившия й с 18 годишната. Все тая е дали е с 18 или 38 годишна, нали са разделени? Щом не е с нея, без значение с кого е.

# 17 593
Все тая е дали е с 18 или 38 годишна, нали са разделени? Щом не е с нея, без значение с кого е.
Ми може да се надява да си го върне. Може да му е набрала неприязън и да не и е приятно да го вижда щастлив, че и с младо гадже, мръсника. Може да го е зарязала тя и сега да и е гузно, надява се че той ще намери щастието. Може би е любопитна. Каквото и да е, интересът и е напълно обясним и в реда на нещата.

# 17 594
Ами пусти чувства. Разумът казва не, но на сърцето си не мога да кажа да спре да го обича. Остана ми неизживяна любов, защото точно когато чувствата ми бяха в пика си, всичко приключи.
И сега ме ровичка отвътре къде е, с коя е, щаслив ли е, новата по-добра ли е.
Да, най-вероятно в мен има някаква надежда пак да се съберем, въпреки че няма.да стане, и затова попитах дали връзка с такава разлика би била успешна. Дали тя ще е жената, която ще му роди евентуално деца и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт