?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 879
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 17 565
То не ти и трябва ТАКА да обичаш някой. Еднопосочно. А той да те приема, като сирене и като мине един период, да си взема ново, прясно.

# 17 566
Blackbling, звучи малко като да е първия ти приятел? Споко, ще ти мине с времето, ще срещнеш друго момче по-подходящо и изобщо ще се чудуш какво толкова си видяла в бившия. А след като е бивш изобщо не трябва да те вълнува каква му е настоящата приятелка, на каква възраст и т.н. Те така или иначе най-вероятно ще издържат малко време, та какво ги мислиш изобщо?
Извън конкретния случай, да, мисля че 22 г. Е много по две причини. Първо в повечето случаи с възрастта интересите на партньорите се разминават тотално, както и нагласата и целите им в живота. Оттам или единия трябва да направи компромиси и да се пригоди някак си с това или да се разпаднат. Като че ли в повечето случаи става второто. Втората причина е, че ако не е златотърсачка жената, а все пак има някакви чувства към този човек и деца от него, то времето не е в нейна полза или с две думи възможно е много рано да остане самотна майка, но за това гаранция и ред никога няма, т.е. може да се случи и при по-млад партньор.
И все пак тъй като любовта не пита има и такива успешни двойки, които са вече дълги години заедно, на първо време се сещам за Катрин Зита Джоунс и  Майкъл Дъглас и Калиста Флокхарт и Харисън Форд. Сигурно има и други известни и неизвестни случаи, но тези ми дойдоха на ум първо.

# 17 567
Звездни и известни двойки не са релевантен пример. Понеже много си вярват, че като тях, се получават и драмите.

# 17 568
Едно е Харисън Форд, друго чичка  от квартала. Няма ли за вас млади момчета, да си изживеете младостта както подобава, ми все зор да се врете и да си създавате проблеми.

# 17 569
Да, първата сериозна връзка ми е и въобще първият човек, който съм обичала по този начин. И мен ме „взе” неопитна, но поне бях завършила гимназията, бях студентка и самостоятелна.
Нашата разлика е 16 години, пак не е много малко, но някак си може би в него видях това, което ми липсваше откъм бащината страна.
Грешката е била моя, че вместо приятел съм си търсела баща.
Новата му приятелка не знам с каква идея се е хванала с него, попринцип има възможности, може и за това да е, може и поради същата причина, поради която и аз.

# 17 570
Blackbling, миналото го оставяй назад, не го дръж в настоящето си!  Пълни твоето време с неефективна празнота.

# 17 571
"Остаряла" си вече за него - хаха Майтапя се, но защо го мислиш? Прав му път, ако ще и с две девойки на по 18 да ходи. Иначе и моят син е набор 2000, ама ако се хване с моя връстница, лелеее интересно ще е

# 17 572
  • Бургас
Проблемът е, че вече почти две години не сме заедно, а аз не мога да го преживея още.
Проблемът е, че не осъзнаваш що за мъж е някой, търсещ винаги неопитни, незрели девойки, на които да е първият обикновено. Неопитното момиче е бял лист...Въпросният / несигурен, с малоценностни преживявания и един куп комплекси и личностни дефицити/има възможност да  "моделира" девойчето както си иска, тя няма база за сравнение, няма и толкова претенции, често няма и почти никакъв социален опит. Същевременно  е много по-енергична, освободена.Тази сила и енергия е много привлекателна за такъв мъж, който в този момент изпитва криза на средната възраст, тежестта на годините и проблемите си. Такива мъже обсебват емоционално, енергиийно и всякак едно такова неориентирано девойче, в цел да се превърнат в центъра на неговата вселена. Обаче с годините  неминуемо всички ще пораснат, до там че е много възможно да се окажат от различни планети, а господинът ще тръгне да "се доказва" на лов за следващата. Защо ти е такъв, питам?

# 17 573
  • София
Според вас 22 и половина години разлика в една двойка много ли е? И дали такава връзка би могла да издържи във времето?

Категорично- не!
Старият изпада в един момент, а младият си продължава по пътя.

# 17 574
Е като е млада и неопитна...сбъркала е..случва се. Важното е вече да се осъзнае, да порасне и да не се лъже с такива

# 17 575
Опитът не е гаранция, че ще се спасиш от капана на чувствата, но предполага някаква резистентност и по-трезва преценка. Просто при Blackbling са се наслоили няколко фактора, които са породили толкова силен ефект. Комбинацията от пръв приятел + не малка разлика във възрастта в негова полза, неминуемо, са оставили силен отпечатък върху нея, който все още продължава да напомня за себе си. Не бих се наел да правя аналогии с това какво е виждала и търсела в него, независимо, че тя сама споделя, че донякъде е припознавала бащината фигура в този мъж. Факт е, че това се случва с много жени.
Може би, ако погледнеш през призмата на това какво ти си взела и научила от него, вместо да подхранваш огорчението си, че си била подменена с нова версия - ще ти бъде малко по-лесно да преодолееш раздялата и да продължиш напред. Запази хубавите спомени с този мъж и продължавай да търсиш някой, с който ще създадеш нови хубави такива.

# 17 576
  • European Union
Мисля си, че му е малко рано на господина за криза на средната възраст. Според мен той още се има за тийнейджър, не е започнал да мисли за тежестта на живота. Все пак той е на 40, значи с авторката се е хванал някъде около 34-35 годишен. Нито е имал проблеми със самолета (както се спомена по-напред), нито си е търсел младо девойче, което да го спаси от неговата застаряваща съпруга, просто си е такъв човек. Няма да просъществува дълго време новата връзка с тийнейджърката, но защо си мислим, че те изобщо търсят такава.

# 17 577
Такива връзки нямат никакво бъдеще. В родата имаме жена, която се омъжи за 20++ по-стар от нея. Резултатът е, че тя на 45г. остана вдовица без деца и без пари, защото той не беше нито красив, нито богат, нито нищо. Да я питаш защо се е омъжила за него...
Та мисълта ми е, че ако само от любов искаш да си с него смисъл няма.

# 17 578
Такива връзки нямат никакво бъдеще. В родата имаме жена, която се омъжи за 20++ по-стар от нея. Резултатът е, че тя на 45г. остана вдовица без деца и без пари, защото той не беше нито красив, нито богат, нито нищо. Да я питаш защо се е омъжила за него...
Та мисълта ми е, че ако само от любов искаш да си с него смисъл няма.
На всичко отгоре, е дала тема за разговор на скъпите си роднини.

# 17 579
Грешката е била моя, че вместо приятел съм си търсела баща.
Новата му приятелка не знам с каква идея се е хванала с него, попринцип има възможности, може и за това да е, може и поради същата причина, поради която и аз.

Най-вероятно точно това търси и тя – кой да се грижи за нея и да я глези. Момиченцето на тати.

Точно снощи прочетох в една книга, че жените били 2 типа: единият търси в мъжа бащата, а другият – сина.
Т.е. или търсят кой да се грижи за тях, за да му се овесят на врата, или за кого да се грижат самите те, водени от майчинския си инстинкт. Първият тип се възползва максимално от мъжете, а вторият става жертва на мъже, които се възползват от тях.

Общи условия

Активация на акаунт