?Въпроси всякакви за СО?

• 1 851 667
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 20 760
Аз не коментирах Куко. Коментирах реакцията на PureLove - попикала се от смях как може да се подари такъв евтин подарък.

Ами то си е смешно. Да се попикае от мъка ли. И не е въпрос само на евтино, ами на неуместно. Една картичка е по-евтина даже, но много по-приемлива.

# 20 761
  • Euskal Herria
Момчето ми е проблем, на мацката за 15-20 лв. ще намеря нещо, все пак съм жена.

Давайте друга тема, преди да сме се изпооскубали.
Знаеш ли какви са му интересите на момчето? Мисля, че има и тема за подаръците във форума, може да погледнеш и там.

# 20 762
Идеята с кошницата/кутия е най-добра, според мен. Бутилка вино за големите, кутия с бонбони или коледни сладки за всички, на дребното - количка, на голямата може и козметика. По 50 лв. ще им дава, хайде холън! Лелята на куковите по 10лв., тя на нейните - по 50!? Що! Вярно, не е красиво да се мери така дребнаво, но пък и Куко да избумка за мъжовите роднини над 100 лв. също не е редно, струва ми се.
Въобще, това Коледата съвсем се изроди нещо. Навремето са правели дребни подаръчета на децата, ние сега пощръкляхме. Че и на мало и голямо трябва да дадеш... Аз вече се отказах да смятам парите, които досега съм похарчила. Голяма фамилия, разорение направо. Вместо да си купим ние нещо хубаво и нужно за тези пари, ние ги хвърляме за ненужни боклуци и насреща им получаваме също такива ненужни боклуци. Приятно е да опаковаш подаръци и да разопаковаш своите, но в повечето случаи от цялата суматоха накрая  остава горчилка и празен джоб.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 13:44 от птица

# 20 763
Wish,
Скрит текст:
мандарините нали не ги белиш?
Скрит текст:
Не. Затова е добре да са от най-дребните- не са третирани с восък и стават като бонбони.

# 20 764

Слушалки. На тази възраст все ги чупят или губят.

# 20 765
Не може ли нищо да не се подарява, щом отношенията са толкова измъчени? Голяма работа, че зълвата е дала дядо Мраз и 10 лева, другата година да си ги спестява и готово.

# 20 766
Аз въведох в нашата фамилия да не се подарява. 1-2 години на нас носеха, ние не подарявахме и после и те спряха. Чудничко ни е.

# 20 767
  • София
Слушалки. На тази възраст все ги чупят или губят.
Ама той е с геймърски слушалки, не сме от тия как' Сийке (виж как добре се получи с твоя ник)
Скрит текст:
Да де, понеже нямали пари, му купиха телефон за над 400 лв. Самсунг А или S 8, нещо такова.
Дето се вика - да взема и аз да спестявам за такъв на моя син, само дето чавка не ми е изпила мозъка.
Но все пак е добра идея, благодаря! За улицата си трябват някакви по-евтини.

Сетих се - ножче от типа Викторинокс, в "Без паника" сигурно има.

Последна редакция: чт, 20 дек 2018, 14:51 от Cuckoo

# 20 768
Така разбрах - за двете деца, съответно на 9 и на 25, по шоколадов дядо и 10 лв.
Правилно. Аз имам момиче на 25 и момче на 9. Зълва ми има момиче на 19 и момче на 11.
Може да измисля някаква козметика за девойката, а за момчето - там ми е по-трудно.
Малко офф, но - моят син обожава козметика, от доста време е това, от под 11 години. Парфюми, гелове за коса, шампоани са си дежурни, но би харесал и всякакви екстри. Доста от момчетата са така, брат ми, доколкото си спомням също беше. За слушалките са прави съфорумките също, умират си от кеф. За улицата Куку, за улицата. Бяхме много доволни от някакви Самсунг, страхотен звук вадеха, даже не можем да си спомним със сина от къде се взеха, някой му ги подари или с телефон дойдоха, не помним, но язък - счупиха се. Сега е с други, ми - кофти са, не е доволен. Те са си консуматив слушалките, винаги си има нужда, не го мисли.

# 20 769
Мъж да "обожава"... колко ще е мъж... предстои да видим Simple Smile Да ползва ОК, всички ползваме... ама да обожава... има нещо съмнително тук Simple Smile

# 20 770
Еееей, тука всяка дума човек трябва да си мери. Тя ме разбра, много ясно, че предпочита игра на плейстейшъна, но харесва козметика.
Почти всички мъже, с които съм била, са били по-суетни от мен. Просто аз не съм.
Брат ми си е ачик мъж, моля моля, а кисне пред огледалото два пъти повече от мен, или 10 вече, защото аз въобще не кисна напоследък. Що за отживелици?

# 20 771
  • София
Мъж да "обожава"... колко ще е мъж... предстои да видим Simple Smile Да ползва ОК, всички ползваме... ама да обожава... има нещо съмнително тук Simple Smile
thumbsup smile3501

# 20 772
да се включа и аз с предложение за ръчно изработен подарък за Коледа -домашно изработени коледни меденки и домашни бонбони рафаело. Но си трябва въображение, желание и време да се изработят. Аз също купих много подаръци тази година - на всички парфюми, на едни съседки момиченца - клинове.

# 20 773
Няма нужда да се пишат подмятания за 11 годишно дете, което явно никой не познава. Но извода от написани 3 изречения, вече е направен, че и ръкопляскания има. Но пък иначе призоваваме да проявим възпитание и колко било грозно да се гледат подаръците...

# 20 774
Някое модерно книжле-фентъзи на момчето. Щерката е година по-малка и в класа им всичките поредици (изгубих им дирята аз) на Рик Риърдън са на мода.

Общи условия

Активация на акаунт