Това не стана ли ясно вече?
Това не стана ли ясно вече?
Ако ми се нижеха всяка година или през три месеца, тогава ще дойда да коментирам дали ще съм още така толерантна, ако ми идват по "терлици". 
Спокойно, те са едногодишни. Сами си заминават след сезона, не е нужно да им баеш. Прекрасни и топли са за зимата – влезеш в стаята отвън и онова червено на листенцата им едно такова живо, веднага ти става уютно и приятно. Поливаш си зимата вътре и после то постепенно си заминава в края на зимата. Не е нищо професорско, аз също не съм свръхексперт по цветята, но това много ми харесва.
. Явно толкова бях сащисана , че той простичко ми обясни, че у тях не се знае, защото никога не е празнуван
Та аз се интегрирах бързо- бързо да нямам очаквания от подобен характер. Значи, поне имения ден на свека знаех, изпратих и една телеграма. Тогава така беше - до пощата и с едни картинки бяха- луксозни
Еми тази жена си я сложила под стъклото на бюрото! Докато бях снаха там, все там си беше / допреди 15 години/. Какво да кажа, много странни хора, хич не си уважаваха личните празници, синът им и той такъв катил. Не го научих на друго, де . За него това си бяха глезотии, той уважаваше, като техните, само празниците с много ядене и пиене, кланета на прасета и всякакви такива мащабни вечеринки.

Препоръчани теми