?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 580
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 11 175
  • Наблизо
Абе, друго си е в сюблимния момент да откриеш, че имаш публика, която възторжено те подкрепя с подскоци, възхитени възгласи и пляскане с ръчички...  Laughing
Някои мъже обаче не се радват, ами се засрамват, не знам защо. Вместо да се радват, че не са закъснели със сексуалното образование на децата си...  Whistling
Confounded
Оле ужас... ми разбирам ги мъжете,и аз бих била така.

# 11 176
Чудо голямо. Големи сте скучняри.
Точно пък описаната ситуация на Как' Сийка е доста забавна и изобщо не би ме смутила, даже напротив хахаха

# 11 177
  • Sofia
Абе, друго си е в сюблимния момент да откриеш, че имаш публика, която възторжено те подкрепя с подскоци, възхитени възгласи и пляскане с ръчички...  Laughing
Някои мъже обаче не се радват, ами се засрамват, не знам защо. Вместо да се радват, че не са закъснели със сексуалното образование на децата си...  Whistling
Joy Joy Joy

Аз нямам деца, но не мога да си представя да правя секс, докато в стаята има бебе. Rolling Eyes Даже и котараците, като са наоколо, ми става кофти, камо ли малък човек да наднича от кошарката, докато палуваме под завивките.

# 11 178
Никой не наднича от кошарката, моля ви се.

# 11 179
  • Наблизо
А ако се събуди?

# 11 180
Ще прекъснат докато го приспят и продължават

# 11 181
Бебето като се събуди реве и е невъзможно да се неглижира. Да не говорим, че никой не говори за секс на пусната лампа и с белезници. Тихо и кротко под завивките, който има нужда от други изпълнения - ще ходи в хола.

# 11 182
И после – къде било отишло либидото на омъжената жена. Мдам...

# 11 183
  • Mediterraneo
В хола Simple Smile

# 11 184
  • София
ще трябва да се предвидят пари за психотерапевт.

# 11 185
Хайде пък и ти. Малко винце преди лягане и ще спи като къпано!

# 11 186
  • София
знам си аз, че трябваха емотикони  Laughing

# 11 187
Да ви върна към въпроса за доходите и семейството. Като чета как жената трябвало да се изнесе с детето от мъжовия апартамент, ако не ѝ харесва бащата на детето да ѝ изневерява, все повече се убеждавам, че си е чисто самоубийство в такива случаи жената да е без сигурни и достатъчни доходи и евентуално жилище, където може да отиде в случай, че не ѝ харесва мъжът ѝ да пие, бие, изневерява и т.н.

# 11 188
Да ви върна към въпроса за доходите и семейството. Като чета как жената трябвало да се изнесе с детето от мъжовия апартамент, ако не ѝ харесва бащата на детето да ѝ изневерява, все повече се убеждавам, че си е чисто самоубийство в такива случаи жената да е без сигурни и достатъчни доходи и евентуално жилище, където може да отиде в случай, че не ѝ харесва мъжът ѝ да пие, бие, изневерява и т.н.

Ако имаш жилище, реално не ти трябва кой знае каква работа, но да - законодателството не защитава много жената.

# 11 189

Доходи и собствено жилище никога не са излишни, но можеш ли да предвидиш какво ще се обърка в бъдеще, за да реагираш. А млада жена, дори и да е без дете трудно би могла да се сдобие със собствено жилище. За съжаление живота винаги намира начин да те прецака

Общи условия

Активация на акаунт