?Въпроси всякакви за СО?

• 1 847 130
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 11 700
  • София
Аз също мисля, че си извадила късмет с мъжа си. Колкото и гадно да е, малко мъже остават до жената в подобни ситуации. Или хайде, не много. Мисля, че разсъждава много добре и няма да казвам "да гледата напред", защото това предполага да неглижирам нещата, които изпитваш, но да градите напред. Да минавате важните събития в живота ви и скоро ще се насладите и на друго важно (пожелавам ти го).

Втората анонимна- не мисля, че е адекватно да те информира за всички злословия. Четох отгоре отгоре, но има двоен стандарт, който е нормален. Ако съм майка, няма да искам детето ми да се обвързва с вече имащи деца. Това не значи, че трябва да злословят или да си налагат мнението, разбира се.

# 11 701
  • Варна
Наистина не е хубаво да я информира за всичко, но пък и да я държи в пълно неведение също не е твърде удачно. Ако някой ден станат семейство отношението на родата към нея и детето й ще й се стовари доста неприятно.

# 11 702
Наистина не е хубаво да я информира за всичко, но пък и да я държи в пълно неведение също не е твърде удачно. Ако някой ден станат семейство отношението на родата към нея и детето й ще й се стовари доста неприятно.

Именно! Аз самата предпочитам да съм подготвена. Не ги мразя, не тая лоши чувства към тях, но в крайна сметка това мое решение рефлектира върху детето ми и искам да знам какви хора биха влезли в живота му.

Аз самата като съм се обвързвала никога не съм разсъждавала хората имат деца или нямат. Винаги ме е интересувал човекът. При всички положения е по-лесно да се градят отношения без да се съобразяваш и с деца в отношенията си, но за мен лично не е било водещо, очевидно и за него.

Благодаря за споделените мнения! Исках да разбера дали според вас родата ще се кротне в един момент или ще продължи с опитите за влияние под всякаква форма. Нямаме финансови отношения, аз се справям отлично с финансите и за всички е ясно, че причината да сме отново заедно определено не са парите, което имам чувството, че дразни още повече.

# 11 703
  • при късмета
Рода, която толкова години не е одобрила едно момиче за мамин златен, никак не е добре. Хубаво е, че ти е казал, защото при нещо по-сериозно, можеше да ти дойде като гръм от ясно небе, особено както нямате контакт на живо често. За него най-вероятно тази "загриженост" е даденост и няма сам да обърне внимание, че роднините прекаляват, защото винаги е било така.  Аз бих подхванала темата, ако съм в такова положение и бих обяснила, че родители ръководят живота на децата си до време. И, че ако нещо може да ме спре да съм с някой мъж или по-скоро да ме накара да избягам направо, е мъж който дава ежедневен отчет и едно решение не взема без одобрение на родители, братя, сестри или други близки роднини. Явно нямаш намерение да бягаш, но трябва да промениш малко това положение, ако сте със сериозни намерения. Изяснете къде е за всеки границата м/у загриженост и намеса. И с какво не би направил компромис единия и другия. Очертавате сами границите и после всеки обяснява на собствените си роднини или каквито и намесващи се да са, същите тези граници.

Към анонимната с джакпота откъм мъж (да изплагиатствам израза, че ми хареса): Съжалявам за преживяното, но и на мен ми се стори, че мъжа ти иска да не допусне да изпаднеш в депресия. И сама разбираш, че това само по себе си е много хубаво. Довери му се и му угоди за пътуванията. Току виж след тях и твоето желание за сватба ще побърза. Никой не ти казва да преживееш набързо трагедията, все едно нищо не е станало, но пък и другата крайност би довела до депресия, а няма да е добре за теб самата. А ако няма планове или някакви близки цели за постигане ще се вторачиш само в това. Приятен предварителен меден месец ти пожелавам и стягай куфарите!

# 11 704
Анонимната с готиния мъж, то даже поговорка си има "таз година булка, догодина люлка", така че смело напред. Може пък това да ви е накъсмет.

# 11 705
Първата анонимна с готиния мъж - едно голямо браво от мен за този пич, който явно ще изоре земята, за да се чувстваш ти добре. Отивай на планираните от него екскурзии, позволи му да поеме кормилото на вашия кораб за известно време,. остави се в неговите ръце, докато се съвземеш. Не е нужно да се усмихваш насила, но смяната на остановката ще те разведри, и аз бях така преди време, само че тогава сестра ми се погрижи за мен, а не съпругът ми. Пази го този мъж!

Втората анонимна - аз май не разбрах - ако се съберете заедно - къде ще живеете? В България или при него? извинявам се, ако съм пропуснала да прочета.

# 11 706
Първата анонимна със сватбата:  Много голям удар е това, което сте преживяли, съжалявам за загубата ви.
Много е добре това, че поне един от двамата иска да издърпа другия на повърхността и да не му позволява да потъне в депресия. Пътуванията се едно от нещата, които могат да ти помогнат много. Но , лично аз, за сватбата съм малко скептично настроена. Съдя по моите приятелки и как сватбата е най-хубавият им миг , та затова си мисля, че за подобно събитие, трябва и ти да си щастлива, да го искаш, да планираш, да си изживееш своите приятни емоции в този празник. Да се вълнуваш от избора на рокля, и всичко останало. След като сте толкова време заедно и гледате в една посока, нека и на двамата да ви е весело и приятно.

Втората анонимна с роднините на мъжа: Добре, че ти е споменал за роднините си, защото е хубаво да имаш цялостен поглед над картината, за да няма изненади след това. Много добре трябва да прецениш дали си струва да си разваляш спокойствието, дали той ще е на твоя страна в един бъдещ сблъсък, дали няма да се повлияе от тях по някакъв начин, дали и той не мисли като тях, какво ще е бъдещето ви, къде бихте живели, дали да въвличаш и детето си в това.

# 11 707
Анонимната с готиния мъж - ти си глупачка щом не оценяваш усилията на мъжа ти да те извади от дупката.
Искам честно и искрено да си отговориш какво би избрала сама за себе си - да имаш истински мъж до себе си за цял живот, но без деца или да имаш дете, което да отглеждаш сама.
Избора дете или мъж е много труден и не се взима лесно.

Анонимната с детето и мъжа с кофти рода - ти за мъжа или родата се жениш? Ако е мъж на място, ще ги отсвирите заедно.
Въпроса е дали ти имаш достатъчно топки да му повярваш, а той има ли достатъчно топки да ги отсвири.

# 11 708
Анонимната с готиния мъж - ти си глупачка щом не оценяваш усилията на мъжа ти да те извади от дупката.
Искам честно и искрено да си отговориш какво би избрала сама за себе си - да имаш истински мъж до себе си за цял живот, но без деца или да имаш дете, което да отглеждаш сама.
Избора дете или мъж е много труден и не се взима лесно.

Анонимната с детето и мъжа с кофти рода - ти за мъжа или родата се жениш? Ако е мъж на място, ще ги отсвирите заедно.
Въпроса е дали ти имаш достатъчно топки да му повярваш, а той има ли достатъчно топки да ги отсвири.

Мисля, че това не е от този тип връзки - където и двамата имат топки.

А първата е всичко друго, но не и глупачка.

# 11 709
И не е нужно да избира "мъж или дете". Мъжа изглежда силно загриже да успеят психически да преодолеят проблема, да помогне заедно да имат хубави моменти... и да има това заедно "после" когато да има дете! Мъжа се старае да измъкне и двамата от дупката, като двойка! Довери му се!

# 11 710
Знам че ще понеса много критики, но се надявам да чуя и мнението на някой минал по този път. Накратко историята. Дъщеря /Д/ми тренира масов спорт. Справя се много добре на мястото което е , и се чувства добре в отбора. Всичко щеше да е идеално ако нямаше но... Има един  татко , който постоянно се меси в работата на треньора. И на тренировки и състезания дава напътствия на децата , как да играят.  Напътствията са не такива да спечели  отбора, а неговите планове. А неговите планове са да се провали  Д.  Опитва се да внуши на родителите, кое от децата какво може. Като на всяка тренировка повтаря Х......прави  ..........най добре. А всъщност Д го прави най добре, не защото е най хубавото гардже, а защото е доказано по време на състезания. Чувала съм го да казва и на някои деца, Ти се представи по добре от Д, по добра си. Страх ме че децата ще започнат да се настройват срещу Д. Мисля и че злослови, но това не съм го чула. Проблема е че не харесва поста на който играе неговото дете, и  че иска то да играе на поста на моето дете.  Изморих се  вече.  Не мога да позволя да вредят на детето ми, но и няма как постоянно да съм до него. Какво да направя. Човек с нормално мислене дори не може да си представи, какво може да му сервира такъв интригант.

# 11 711
  • София
На треньора не му ли прави впечатление, че този татко се опитва да му изземе функциите ?
Обикновено ако вмъкнеш друг като таткото дето да дава акъл и ги противопоставиш, може да помогне. Защото този сега е със съзнанието, че никой не му казва нищо и може да се разпорежда. Друго ще бъде, ако изправите някой срещу него. С неговите камъни по неговата глава. Така де Simple Smile

# 11 712
  • при късмета
Според мен треньора е виновен. Аз не мога да си представя да остави родители да се бъркат в работата му или да взимат решения относно позициите на играчите. Вместо да настройваш дъщеря ти да "се бори" с родител на друго дете, я посъветвай директно с треньора да говори. Ако се налага и ти сподели с него наблюденията си. Недопустимо е родител на едно дете от някаква група, да е в състояние да повлия на трениращите. И някак не мога да си представя, това, ако действително се случва треньора да е на място. От там трябва да тръгнеш.
Казвам го от позицията на човек, който дълго време се е занимавал с деца в спортен клуб и продължавам да имам наблюдение и връзка с този спорт, макар и вече от по-различно естество, от директния контакт с децата

# 11 713
Говори с треньора да не допуска родители да присъстват на тренировките. Каквото иска да говори таткото, но не и по време на тренировка. И през ум не ми беше минало, че е възможно да се набутам в залата по време на тренировка на дъщеря ми. Какви са тези тренировки, на които допускат родители? Треньорът къде блее?

# 11 714
На треньора не му ли прави впечатление, че този татко се опитва да му изземе функциите ?
Обикновено ако вмъкнеш друг като таткото дето да дава акъл и ги противопоставиш, може да помогне. Защото този сега е със съзнанието, че никой не му казва нищо и може да се разпорежда. Друго ще бъде, ако изправите някой срещу него. С неговите камъни по неговата глава. Така де Simple Smile
На треньора  му прави впечатление, неколкократно предупреждава че нямаме право да се обаждаме.  Аз не мога да измислям задкулисни сюжети, незнам как да накарам друг родител да  му се противопостави

Общи условия

Активация на акаунт