Трябваше ми “огледало“, въпреки, че сама съм си дала сметка колко е идиотска ситуацията.
Трудно е човек да бъде обективен в толкова субективна ситуация. Трудно е и да се откаже от нещо, в което е инвестирал толкова много търпение и най- лошото- надежда. Трудно се излиза доброволно от зоната за комфорт.
А най- трудно от всичкото е да признаеш колкото точно, епично си се направил на маймуна.
Дали това е вик за внимание? Определно е. Имам нуждата от подкрепа, била тя и виртуална.
Имам нужда да “чуя„ отстрани колко точно е зле тая ситуация и го “чух“.
Да, финансово стабилна съм. Не завися отдавна от него. В България не искам да се връщам.
За деифицитите: наскоро си дадох сметка и за това. Точно колко съм сбъркана и аз. За това ще потърся помощ и ще го оправя.
Бесен, ирационален ужас ме тресе като се замисля, за репродуктивни изследвания и най- вече резултатие от тях, но благодаря за съвета.
lution
Аз определно имам нужда да дам на център, но и ти можеш да направиш нещо по въпроса с параноята. Да не говорим, че като те напряга нещо не го чети, защото всъщност ти си този, който спами в момента..