?Въпроси всякакви за СО?

• 1 846 991
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 12 060
Не съобразих, че в женски форум всичко трябва да се обяснява по три пъти. Шегите най-вече.
Така е, сговорна дружина, слепи ги ражда Wink

# 12 061
Имам чувство за хумор, но "шегата" не я видях. Cry

# 12 062
Lyam , искаш да кажеш, че ще предпочетеш любовно писмо пред жена в секси бельо...?!?!?  Shocked Shocked Shocked

Предпочитам аз да напиша романтичното писмо, а жената да облече секси бельо , защото писмото ми ѝ е харесало. И други неща предпочитам.
---------
Въпросът бе, че не смятам момичето с романтичната бележка за психарка. Като повечето от вас. Изпитвам искрени симпатии към нея и подобни жени.
Къде съм казала, че е психарка? Казах, че според мен ще има по-голям успех, да не кажа 100%, със секси бельо.
Иначе ти симпатиите си ги изпитвай няма лошо.

Аз пък директно направих връзката с психичните отклонения. Човека е два пъти по-стар, отрязал я е няколко пъти, но тя не спира и не спира. И не - не са заедно.

Симпатиите към отчаяни постъпки ... да, възможно е да се изпитва някакво съжаление и умиление, към отчаянието, но не това е търсената цел. А може пък и да е. Но най-вероятно ще е - много мило, но ме остави на мира най-накрая.

# 12 063
Първо не е анонимно,ние се виждаме от няколко месеца вече,просто съм човек,който обича да се изразява по този начин и той го знае. Чувствата са споделени,просто го правя като нещо,което да му остане,а не просто думи.. аз си мислех,че ще е окей ::/
Ако не е някаква супер тайна , би ли споделила как се възстановиха нещата . При последните ти споделяници питаше нормално ли е след като сте се понатиснали , той да се отдръпне . Той беше приятел на семейството ти , на родителите ти и на брат ти , с който имате голяма разлика. Брат ти одобрява ли връзката ви ? Родителите ти знаят ли за вашите отношения ?
Колкото до писмата , аз лично нямам против . Бих се зарадвала на някоя епистоларна закачка.

# 12 064
Първо не е анонимно,ние се виждаме от няколко месеца вече,просто съм човек,който обича да се изразява по този начин и той го знае. Чувствата са споделени,просто го правя като нещо,което да му остане,а не просто думи.. аз си мислех,че ще е окей ::/
Ако не е някаква супер тайна , би ли споделила как се възстановиха нещата . При последните ти споделяници питаше нормално ли е след като сте се понатиснали , той да се отдръпне . Той беше приятел на семейството ти , на родителите ти и на брат ти , с който имате голяма разлика. Брат ти одобрява ли връзката ви ? Родителите ти знаят ли за вашите отношения ?
Колкото до писмата , аз лично нямам против . Бих се зарадвала на някоя епистоларна закачка.

Не не е, нещата се развиха след като поговорхме,той каза,че се притеснява от разликата,заради мен,не защото не иска да е с мен. Факта че се виждаме постоянно,и всичко е окей,не виждам за какво говорите. Нашите го приемат,брат ми също. Всичко е окей,просто реших,че едно не толкова често срещано нещо,като това,то не е и точно писмо.. ще му хареса. Същност,вече е пратено,благодаря ви за мненията,но както винаги до сега,тука всички са адски кисели. Така че веселете се,няма ви занимавам повече с тази параноична драма 😂😂😂

# 12 065
Не, бе, не сме кисели....забавно ни е. Понеже отдавна сме минали пуберитета, та е хубаво да си го припомним.  Mr. Green Peace

ПС: Даже ситуацията си е леко "creepy", ама нейсе.....щом сте гаджета!

# 12 066
Не, бе, не сме кисели....забавно ни е. Понеже отдавна сме минали пуберитета, та е хубаво да си го припомним.  Mr. Green Peace

ПС: Даже ситуацията си е леко "creepy", ама нейсе.....щом сте гаджета!

Крипи??? Какво за бога се случва с вас бе хора??? Кое е крипи да напишеш нещо романтично? При положение че сме окей и сме щастливи? Крипи било 😂😂😂 Не,не тука се убеждавам,че сте си яко кисели,или щото никой не би ви направил нещо такова,или защото сте толкова вдлъбени в тия форуми,че човещината отмина.. какво значение има аз на колко съм или той,когато сърцето ти е пълно и щастливо!? Пубертет съм била.. знаеш ли че сама се боря за всичко и детето сама гледам,и когато сърцето ми се изпълни отново с нещо хубаво.вие не спряхте с тъпотиите!! Психясала,луда,зловещо било,тичала съм била,отхвърлена съм била.. ужас!!!

# 12 067
  • София
Преди няколко месеца държеше да проведете разговор защо не искал да се виждате.
Вече явно си му се натиснала и е склонил. Нова офанзива сега Laughing

И яз съм писала сладки бележчици, и на мен са ми писали любовни писма, ама не съм гонила мъжете.
Затова ти казват, че си лепкава.

# 12 068
Ralexandru, и какво точно те засяга моето мнение?

Ако си достатъчно зряла, няма да ти пука за мнението на когото и да било.

И да, не ми е ок това с писмата, по-нагоре написах защо. Дали си прочела, друг въпрос.

Иначе - бъди щастлива, щом въпросният мъж го приема и му допада, защо не. Тук се изказват лични мнения, които може и да пропуснеш, ако не ти харесват. Щом си поискала съвет, разгледай и двете гледни точки....това е зрялост - да можеш да разгледаш чуждото мнение без да го приемаш като укор, заяждане или пък злоба.
 Peace

Пожелавам ви всичко най-добро, наистина. Нека има любов!  Heart Eyes

# 12 069
По принцип не е нужно да си голям романтик за да напишеш любовно писмо. Не е и нужно писмото да е захаросано, много е елементарно и лишено от всякакво въображение това. Може с едно изключително просто изречение да треснеш така човека отсреща, при това без да е на любовна тематика. Изобщо тесногръдието не е препоръчително!
Иначе не одобрявам обясненията в любов в толкова краткотрайна връзка от жена, при все, че е имало отдръпване и изобщо намирам го за грешка. Но, това са си мои съждения, базирани на моя опит, та знам ли, може и да не съм права.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 00:38 от Анонимен

# 12 070
Преди няколко месеца държеше да проведете разговор защо не искал да се виждате.
Ако това е вярно, бъди много обрана в отношенията ви. Като нищо ще го уплашиш.

# 12 071
"На всяка огън жена, се пада по един мъж гола вода"- цитат от нет пространството

# 12 072

след като ви е споделено и романтично, действай
а дали ще го запази ... не прекалявай с настояването и разпитването за това  Simple Smile

# 12 073
Здравейте, въпросът ми е свързан с взаимоотношенията със свекървата, а именно промени ли се отношението към вас след раждането на детето.
Питам, тъй като, преди да родя имах едни прекрасни взаимоотношения с моята свекърва, чувствах я много близка, като приятел и даже като майка, но след като родих нещата се промениха. Като че ли тя се дистанцира от мен и се концентрира върху внука си, в това естествено няма лошо, но дойде момент, в който говорейки на бебето, тя почна да му говори за мен по име. Не знам дали ме разбирате. Например: Ела, бабо, да отидем при Ина, а не при мама. Няколко пъти тактично намекнах, че това ми е неприятно, защото моя позната наричаше  своя дядо по име, обичаше го, но някак при мисълта, че детето ми ще ми вика по име ми стана странно. Правих забележки, казваше се ок и отново се правеха същите изказвания. Последният път тя се засегна и заяви, че обръщението, което съм използвала към нея [от 7 години насам е в шеговит тон] не и допадало, защото трети лица мислели, че по този начин показвам неуважение. Искала да й викам мамо, защото така било редно, при което мен ме напуши, майка ми почина преди доста години, но в крайна сметка майката е една. Категорично отказах и тя поиска да я лельосвам. Стана ми изключително болно от цялата ситуация, почувствах се супер обидена и вероятно съм се държала остро, не отричам, но от тогава тя стана още по-дистанцирана. Проведох разговор с нея, тя каза, че, въпреки, че съм била Зла, докато съм се сърдечна, всичко е забравено, но усещам как започва да дели синът ми и мъжът ми от мен. Последният път даже и мъжът ми й направи забележка.
Чувствам се предадена, но май е време да забравя за тези взаимоотношения и да свикна, че ще си водим формални разговори. Живеем в един град и се налага да я виждам често, затова ми е трудно да прегърна отчуждението...

# 12 074
  • Варна
А мъжът ти знае ли всичко това? Ако да, какво казва той? По-важно е с него да сте на едно мнение отколкото с нея.

Аз също не бих била ок, ако някой казва на детето ми да отидем при Х, а не при мама като не ползва името ми.

Общи условия

Активация на акаунт