?Въпроси всякакви за СО?

• 1 852 032
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 16 980
Няма да ме разбере сигурна съм, освен че ще иска да платя щетата, ще ме оплюе наляво-надясно. Когато си счупи стъкления протектор пак ме обвини, че съм му бутнала ръката, платих затова че той си е изтървал телефона. Сега не знам какво да правя.
Да повтарям ли?
Бий му шута. 

# 16 981
Замълчи си за лаптопа и сменяй приятеля! Смятай щом за един лаптоп изпитваш тревожност, какво би се случило, ако недай си Боже се случи нещо по-сериозно.

# 16 982

Аз ще ти кажа какво да направиш. Разкажи какво е станало, изглеждай притеснена и изплашена от последствията, ако не се чувстваш така имитирай. Извини се и го помоли да не се сърди и да не те обвинява, обясни, че такива неща се случват и не е необходимо да разказва наляво-надясно за това. Ако вече не те разбира и тогава и те обвинява, тегли му една и се изнасяй.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 18:00 от Анонимен

# 16 983
Удари му колата, лаптопът ще му се види дребна работа:)

# 16 984
  • София
Беше на стол, под швафа с козметиката ми, не знам как стана изтървах дезодоранта си върху него.  Все ми повтаря колко нескопосана съм, как е можело да работя в кухня, ако ми бил шеф щял да ме уволни. Това не са шеги в които не влага смисъл

Няма да ме разбере сигурна съм, освен че ще иска да платя щетата, ще ме оплюе наляво-надясно. Когато си счупи стъкления протектор пак ме обвини, че съм му бутнала ръката, платих затова че той си е изтървал телефона. Сега не знам какво да правя.

Момиче, разкарай тоз дървеняк. Може да звучи крайно и други са ти казали, но си помисли кво юе се случи след години. И/или ако сте семейство. Ако няма да си прережеш вените заради него или не ти е на живот и смърт, биеш дузпа и гледаш напред. Simple Smile

# 16 985
Хабите се, това момиче всеки месец пуска въпроси/теми за същия мъж. То не бяха гащите му за дискотека, пък признанията му как ще ѝ изневерява и тя как не спяла от ревност.

# 16 986
  • София

Защо си мисля, че си влязла да се позабавляваш, без да схващаш какво може да си докараш? newsm78

# 16 987
  • София
Гащите за дискотека?? JoyJoyJoy Е ся отивам да се разровя, то ще излезе голямо съкровище това Stuck Out Tongue Winking Eye

# 16 988
Събери си багажа и се изнеси. И му изхвърли лаптопа през тераста, за да е сигурно че няма да се върнеш...

# 16 989
  • София
Май лаптопа е най-малкия проблем. Сутринта те "засякох" в здравната тема. Питаше нещо за Ривотрил. Ако проблемите с въпросния приятел са причината да пиеш хапчета, просто е крайно време да си "набиеш камшиците".

# 16 990
  • София
аууу, момиче, прочетох ти предишните постове. Още ли си с този човек. Сама си го просиш значи, хич не си за съчуствие.
Не е като да не са ти го казвали тук и преди, освен ако нямаш някакво отклонение, което те кара да се самоизмъчваш сама. И да пускаш после теми из форуми.

# 16 991
Изчезвай от там и се погрижи за здравето си. Психичното.

# 16 992
  • Euskal Herria
А въобще истина ли е всичко писано? Все ми се струва, че някой си търси забавление.

# 16 993
А въобще истина ли е всичко писано? Все ми се струва, че някой си търси забавление.
В началото се връзвах и аз, но след няколко години поредни теми с "малоумни проблеми" вече си мисля същото.
Просто не вярвам, че има изобщо живо същество, което доброволно би се подложило на подобен дългогодишен тормоз.Дори да е без капчица самочувствие, инстинктът за оцеляване и самосъхранение поне би се задействал.

# 16 994
Според мен не е пързалка, виждала съм такива отношения у приятелки с много ниско самочувствие и израснали в лоши семейства. Тя ще стои докато той я изгони, после дълго ще тъгува.

Общи условия

Активация на акаунт