?Въпроси всякакви за СО?

• 1 852 015
  • 20 915
  •   1
Отговори
# 16 995
  • София
Ама сериозно, платила новия кинескоп на телефона, защото тя му бутнала ръката.....
Ще плаща вдлъбнат лаптоп, защото му е нарушена естетическата цялост.

Момичето има проблем, не само с приятеля, според мен е тотално несамостоятелна и без капка .... не точно самочустиве, а самосъхранение и уважение към себе си. За всяко нещо - въпрос във форума, връзка с пълен тъпанар, вечни притеснения и проблеми.
Все ще си избира тормозещи я мъже, защото са силни, доминиращи личности.

# 16 996
  • Варна
Що се хабите с нея, тя е загубена кауза...

# 16 997
Щом за всеки проблем пише във форума, значи знае, че това не са нормални отношения. Ние тук няма как да й оправим живота, така че...

# 16 998
Може пък да се спаси, кой знае. И щом пише и пита, значи чувства, че нещата не са ОК с този. Младо момиче е, дано й дойде акъла. Сърце не ми дава да отмина, поне съвет пиша.

# 16 999
  • sf
Егати, а аз одрах на бившия си колата и грам не ми трепна 😂

# 17 000
Щом за всеки проблем пише във форума, значи знае, че това не са нормални отношения. Ние тук няма как да й оправим живота, така че...

Аз се опасявам, че такива момичета пишат във форума, защото си мислят, че "това е животът". Че тия отношения са неприятни, но това е в границите на нормалното, такъв е животът. И че ние тук знаем някакви мяу-мяу женски хитрини за справяне. Не се усещат, че проблемът е в мъжа, че е дърво и женомразец, и че не трябва да са заедно. Напротив, треперят му, все едно е супер ценен екземпляр...

# 17 001
  • София
По-скоро ми се струва, че ще си остане с него, защото иначе трябва да е сама. Или при мама и тати, където също зле.
Голяма работа, че е дървеняк, нали го обича.

# 17 002
А дано не остане с този. Четох я - само на 21 години била. Има си работа, техните не я искали, но може на квартира да е, да дели апартамент с други. По-добре ще е.

# 17 003
  • Sofia
Това същата девойка ли е, която пишеше анонимно – с колегата, който в последствие ѝ беше станал гадже и се държеше отвратително с нея – или е друг клиничен случай?

# 17 004
Друга е тази - нейният й се скарал защо му скрила бельото за излизане, щял да ходи на дискотека. Подигравал ѝ се пред други хора. Момичето е много младо и пише, че била нежелано дете, та ми стана жал.

# 17 005
Здравейте. Накратко какво ме мъчи. Случи се така, че хлътнах по мъж, който е обвързан, поне видимо.
Налага се да се виждаме почти всеки ден( служебно) и по поведението му, виждам, че и той не е безразличен към мен. И двамата сме доста сериозни и отговорни хора, нито аз не бих направила крачка, ако той е сериозно обвързан, нито вероятно той...Та на въпроса, който може да ви се стори смешен,но...Признавам си, разглеждала съм профила на жена му( не са женени официално) и виждам, че не двамата във фейсбук не са приятели. Също така имат няколко общи снимки отпреди 4,5 години, а оттогава не. На общите им снимки, той я е отбелязвал тогава, значи са били приятели, а сега не са. Не мога да си обясня, какво означава според вас, някога да си бил приятел със жена си във фейсбук, а сега да не си? Поради каква причина може да се случи? Знам, че звучи глупаво, може би и инфантилно всичко това, но моля, не ме съдете. Винаги съм казвала, че никога не бих се влюбила в обвързан мъж, че е безсмислено, че е отвратително спрямо съпругата. Аз и сега не бих предприела нищо, ако знам със сигурност, че е така, но там е работата, че нищо не ми е ясно. Ако питате за мен-аз не съм обвързана.

# 17 006
Означава, че има хора всякакви.
Аз не бих се занимавала в случая.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 18:06 от Tsugumi

# 17 007
  • Sofia
Ей, този Facebook що народ побърка...

Никакъв индикатор не може да са някакви незначителни онлайн обстоятелства. Нямали общи снимки, не били приятели, глупости на търкалета... ooooh!

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 17:00 от Blаck Cat

# 17 008
Тръгнала си вече, ще намериш оправдания защо няма лошо да се срещате, щом си тръгнала да разследваш щастлива ли е съпругата и приятели са с мъжа ѝ.

# 17 009
  • София
С мъжа ми не сме приятели във ФБ. Означава, че има хора всякакви.

Ааа, не. Значи, че е позволено някой да се влюбва в теб. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт